mansourbaks 23 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستانبنده قصد دارم در یک سایت وردپرسی یک بخش تحت عنوان اخرین پست های بخش موبایل در صفحه single قرار بدم.به این صورت که تعداد دسته های زیادی وجود داره و وقتی روی یکی از پست های یکی از دسته ها کلیک کرده و وارد اون میشیم ، خودش خود به خود ای دی دسته مورد نظر رو پیدا کنه و اخرین مطالبش رو نمایش بده !!!دقیقا شبیه مطلب مشابه ، با این تفاوت که بنده میخوام آخرین پست های همون دسته رو نشون بده امیدوارم خوب منظورم رو رسونده باشمممنون میشم راهنماییم بفرمایید لینک به ارسال
Farzad 3805 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 آیدی دسته رو می تونید به این صورت بگیرید :global $post;$category_detail=get_the_category( $post->ID ); 1 لینک به ارسال
Pouya 1102 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سلام. کد مطالب مرتبط بر اساس دسته بندی:<?phpfunction my_related_posts() {if (is_single()) {global $post;$current_post = $post->ID;$categories = get_the_category();foreach ($categories as $category) :?><h4>مطالب مرتبط</h4><ul><?php$posts = get_posts('numberposts=5&category='. $category->term_id . '&exclude=' . $current_post);foreach($posts as $post) :?><li><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li><?php endforeach; ?><?php endforeach; ?></ul><?php}wp_reset_query();}add_action('thesis_hook_after_post','my_related_posts');?> ویرایش شده شهریور 93 توسط Pouya 2 لینک به ارسال
mansourbaks 23 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 لطفا این کد رو دوباره بررسی بفرمایید.من نتونستم باهاش ب جواب برسم !درواقع عمل نکرد. لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 داخل حلقه قرار بدید کد تست شده و سالمه<?php$cats = strip_tags( get_the_category_list( ',' ) );$cats = explode( ',', $cats );if( !empty( $cats ) ){$cat_ids = array();foreach ( $cats as $cat ) {$term_data = get_term_by( 'name', $cat, 'category' );$cat_ids[] = $term_data->term_id;}}//print_r($cat_ids);$cats = implode( ',', $cat_ids );$args = array('posts_per_page' => 10,'post__not_in' => array( get_the_id() ),'category' => $cat_ids ,'orderby' => 'rand');$related_query = new WP_Query( $args );if ($related_query->have_posts()) :?><ul><?php while($related_query->have_posts()) : $related_query->the_post();?> <li><a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>"> <?php the_title(); ?> </a> توسط <?php the_author();?><div class="cleared"> </div></li><?phpendwhile;?> </ul><?php else : ?><p> مطلب مشابه پیدا نشد</p><?phpendif;wp_reset_query();?> 1 لینک به ارسال
ashki0076 34 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 دوستان من نمی فهممیعنی اگر ما یک فایل catergory.php هم درست کنیم باید از این روش برای فراخوانی مطالب هر دسته استفاده کنیم ؟ لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 نه این کوئری برای احضار مطالب مرتبط با مطلب جاریه و در single.php داخل حلقه کاربرد داره لینک به ارسال
mansourbaks 23 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 تشکر اقا ایمانولی این کدی که دادید مربوط میشه به مطالب مشابه !بنده قصد دارم آخرین پست های دسته مورد نظر رو بدون در نظر گفتن تشابه بین پست ها قرار بدم !فقط واسم این مهمه که آخرین پست های همون دسته های باشهتشکزخودم تغییرات رو اعمال کردم لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 این کد داخل حلقه آخرین مطالب اولین دسته بندی مطلب جاری را می خونه منظور از مطالب مشابه مطالبیه که در دسته بندی اول مشترک باشند لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری