تهران سایت دیزاین 137 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 با سلام خدمت تمامی دوستان وردپرسی عزیز , بنده در این تاپیک قصد دارم تا وب سایت های وردپرسی و قالب های وردپرسی شما رو بهصورت رایگان بهینه سازی کنم و سرعت لود و سئو آن را افزایش بدم .فعالیت هایی که ما در این عملیات انجام میدهیم عبارتند از :نصب و کانفینگ افزونه های مربوطهبهینه سازی قالب وب سایتو در نهایت بهینه کردن وب سایت شما است !نمونه : کلیک کنید اما ! تنها کاری که شما باید بکنید اینه که کمله :- سئو و بهینه سازی وردپرس : ایران وردپرس - رو داخل فوتر قالبتون قرار بدید ( برای 1 سال ) ! همین !دوستانی که تمایل به همکاری دارن , بسم الله ... 3 لینک به ارسال
Y-a--s--e-R 31 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام .ای کاش شمایی که تجربه ی کافی در این زمینه رو دارید ، به جای ماهی دادن به دست کاربرا ، ماهیگیری یادشون میدادید و با یک آموزش کامل در این زمینه همه ی کاربرارو راهنمایی میکردید که چکار کنن که مثل سایت خودتون ، سرعت لود و سئو سایت رو افزایش بدن .البته این کار شما هم خیلی ستودنیه ، ولی بالاخره نظری بود که گفتم عنوان کنم در این تاپیک .باز هم تشکر و آرزوی موفقیت برای شما و سایتتون . 2 لینک به ارسال
تهران سایت دیزاین 137 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام .ای کاش شمایی که تجربه ی کافی در این زمینه رو دارید ، به جای ماهی دادن به دست کاربرا ، ماهیگیری یادشون میدادید و با یک آموزش کامل در این زمینه همه ی کاربرارو راهنمایی میکردید که چکار کنن که مثل سایت خودتون ، سرعت لود و سئو سایت رو افزایش بدن .البته این کار شما هم خیلی ستودنیه ، ولی بالاخره نظری بود که گفتم عنوان کنم در این تاپیک .باز هم تشکر و آرزوی موفقیت برای شما و سایتتون .نظر شما بسیار متینه ولی اگر کاربران قصد یادگیری بهینه سازی وب سایت رو دارن , مطالب زیادی برای خواندن هست , در همین انجمن هم بیشتر از 3 تاپیک برای این موضوعایجاد شده , هدف ما انجام این کار , بهینه سازی وب سایت اشخاصی هست که آشنایی چندانی یا تمایل چندانی به موضوع بهینه سازی ندارند 1 لینک به ارسال
mhdh72 5 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام آقا ممنون میشم که سایت من رو بهینه کنید میشه بگید چ کار باید کنم ؟ لینک به ارسال
تهران سایت دیزاین 137 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 با سلام دوستانی که قصد سفارش دارند از طریق پیغام خصوصی در ارتباط باشند 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده