nasermovaghari 2 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستانمن میخوام وردپرس رو تو هاست سی پنل نصب کنمو دارم مراحل نصب رو از فیلم آموزشی دنبال میکنملینک دانلود فیلم files.wordpresstv.ir/dl/install-wp-in-cpanel.rar من تا دقیقه9:40ثانیه مراحل رو به صورت دقیق انجام دادماما زمانی که تو دقیقه ی9:45ثانیه روی آدرس سایتم رفرش میکنمبه جای این که خوش آمدید وردپرس روبه من نشون بده تا ادامه مراحل رو انجام بدماین ارور رو نشون میدهWarning: Cannot modify header information - headers already sent by(output started at /home/torentfa/public_html/wp-config.php:1) in/home/torentfa/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 1121یا به طور دیگه بگمتا مرحله ی جا گذاری نام دیتا بیس و نام کاربر و پسورد رو توی فایل wp-config.php روانجام میدم و آدرس سایتم رو رفرش میکنم این ارور بالا رو نشون میدهدوستان لطفا کمکم کنید نقل قول لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 اطلاعات دیتابس را درست وارد نمیکنی.میتونی یک دیتابس دیگه برای اطمینان بسازی و اطلاعات جدید را بدی.همیشه اطلاعات دیتابست را نگه دار 1 نقل قول لینک به ارسال
Farid 2281 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلامدر فایل wp-config بین کدها یا در اول کد ها بین php؟> و ?> خط خالی به وجود اومده ... خط خالی رو پاک کنید مشکل حل میشهhttp://codex.wordpress.org/FAQ_Troubleshooting#How_do_I_solve_the_Headers_already_sent_warning_problem.3F 5 نقل قول لینک به ارسال
nasermovaghari 2 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام داش فرید واقعا ازت ممنونممشکلم حل شداز sir1 هم تشکر میکنم نقل قول لینک به ارسال
nasermovaghari 2 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلاممن وردپرس رو نصب کردمو حالا یه فایلی به اسم error_log در پوشه ی public_html به وجود اومدهچرا این پوشه ایجاد شده؟باید چیکارش کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلاممن وردپرس رو نصب کردمو حالا یه فایلی به اسم error_log در پوشه ی public_html به وجود اومدهچرا این پوشه ایجاد شده؟باید چیکارش کنم؟از اسم فایل معلومه دوست عزیز. ارورهایی که زمان پردازش سایتتون پیش میاد رو با توضیحات توش میتونین ببینین. 1 نقل قول لینک به ارسال
nasermovaghari 2 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 الان این ارور توی اون فایلهاین یعنی چی؟[16-Aug-2014 20:00:45 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/torentfa/public_html/wp-config.php:1) in /home/torentfa/public_html/wp-includes/functions.php on line 2973 نقل قول لینک به ارسال
rasooul 323 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) برای نمایش خطاهایی هست که دوست عزیزمون آقای غیاثی اشاره کرد , حال این خطا می تونه مربوط به یک فایل از وردپرس / قالب / افزونه / سرور باشهاگه فایل رو باز کنید حال در 30پنل روش کلیک کنید و دکمه view رو بالا یزنید باز میشه هر خط در اون می تونه یک خطا باشه حالا ممکنه 5 خط باشه ممکنه 100 خط و یا ... باشه.می تونید اون خطوط رو کپی کنید و ببرید داخل نوت چد که راحت تر بتونید بررسی کنیدیکی از خطوط رو تا انتها ادامه بدید بخونید در پایان می نویسه خطا در فلان فایل خط فلان تا بتونید بررسی کنیدبعد از بررسی فایل خطا رو از هاست حذف کنید و صفحه هاست رو رفرش کنید در صورت موجود بودن خطا مجددا این فایل ساخته میشه ویرایش شده مرداد 93 توسط rasooul 3 نقل قول لینک به ارسال
nasermovaghari 2 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 من اون فایل error رو حذف کردمبرام مشکلی پیش نمیاد؟ نقل قول لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 من اون فایل error رو حذف کردمبرام مشکلی پیش نمیاد؟نه مشکلی پیش نمیادالبته سعی کنید مشکلای داخلش که گفترو حل کنید تا دیگه به وجود نیاد 2 نقل قول لینک به ارسال
nasermovaghari 2 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 اون فایل ارور به من میگفت که تو فایل functions.php خط 2973 مشکل دارهمن هم کل کد های فایل functions.php رو توی Excel کپی کردمو دیدم که توی خط 2973 خالی هستش و اون خط رو حذف کردم و اون کدها رو توی فایل functions.php کپی کردم و ذخیرش کردم.میخواستم بدونم که حالا مشکلم حل شده؟ نقل قول لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 بهترین روش نصب این هست کهفایل فشرده را آپلود و اکسترکت کنیدسپس انجام تنظیمات نقل قول لینک به ارسال
metronome 0 ارسال شده در 10 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 10 اسفند سلام خسته نباشید... من موقعی که ورد پرس رو آپلود میکنم تا نصفه آپلود میشه در حالیکه کامل ودرست دانلود شده.... نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 87 ارسال شده در 10 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 10 اسفند سلام ، با پشتیبانی هاست در میان بگذارید. مشکل از ارائه دهنده هست نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .