mmq 24 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام دوستانبنده سایتم رو داخل چند تا آنالیزور سئو تست کردمو بعد تست نوشت که صفحه اصلی شما فاقد تگ های h1 و h2 و h4 و h5 و h6 هست! (پس چی داره؟! )طبق آخرین تحقیقاتی که کردم فهمیدم که باید اونا رو داخل فایل هیدر پوسته بذارم.من چیزی از این فایل سر درنیاوردم و اگر بهش یه کوچولو دست میزدم کلا سایت بهم میریخت (می دونید که استاد برنامه نویسی ام! )اگه زحمتی نیست امکانش هست که این تگ ها رو به صورت استاندارد وارد این فایل کنید.یک دنیا ممنونفایل پیوست شد.header.php ویرایش شده مرداد 93 توسط mmq نقل قول لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 این تگ ها برای معرفی صفحات و لینک های شما هستن که در ایدر نباید استفاده کنیدبه ترتیب تگ h1 باید در هر صفحه یه دونه باشه و تگ h2 و h3 محدودیت نداره ولی بهتره از 100 یا 150 عدد بیشتر نشه و الی آخرمعمولا h1 رو به عنوان مطلب در صفحه single میدن و دیگر تگ ها هم باید سایتتون رو بررسی کنید ببینید چه جوری هست 1 نقل قول لینک به ارسال
mmq 24 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 ببخشید پس باید این تگ ها رو کجا به کار ببرممتوجه نشدم نقل قول لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 مهم نیست کجا قرار دهیدمحتوای تگ h1 برای عناوین صفحه اصلی و صفحه پست استفاده کنیدتگهای h الویت عناوین را مشخص میکند نقل قول لینک به ارسال
peyman.ict 1 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 منم همین مشکل رو دارم ولی مگه خود وردپرس عنوان سایت رو داخل تگ h1 نمیذاره؟ سوال دوم اینکه کدوم فایل رو باید ویرایش کرد و تگ ها رو داخلش جاگذاری کرد؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در 2 ساعت قبل، peyman.ict گفته است : عنوان سایت رو داخل تگ h1 نمیذاره؟ سلام خیر در 2 ساعت قبل، peyman.ict گفته است : سوال دوم اینکه کدوم فایل رو باید ویرایش کرد و تگ ها رو داخلش جاگذاری کرد؟ بستگی به قالب داره معمولا قالب ها از تگ h1 برای عنوان سایت و یا عنوان مطلب استفاده می کنن سایر تگ های هدینگ هم داخل مطالب به کار میره نقل قول لینک به ارسال
peyman.ict 1 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در در ۱۴۰۰/۷/۱۲ در 13:50، asadiy4n گفته است : سلام خیر بستگی به قالب داره معمولا قالب ها از تگ h1 برای عنوان سایت و یا عنوان مطلب استفاده می کنن سایر تگ های هدینگ هم داخل مطالب به کار میره مال من ظاهرا استفاده نمیکنه چون تو چکاپ seo سایتم این مورد رو خطا نشون میده. معمولا تو کدوم فایل ها میتونه قرار بگیره؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 می تونید داخل سربرگ قرار بدید header.php و نام سایت رو باهاش نشون بدید مثال <h1>وردپرس پارسی</h1> میتونید هم داخل فایل single.php، page.php و یا singular.php قرار بدید و عنوان مطلب رو نشون بدید نکته مهم اینه که حتما باید اولین تگ هدینگ صفحه شما باشه 3 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .