Ali1 89 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 (ویرایش شده) سلامببخشید گشتم ولی همچین تاپیکی رو پیدا نکردم و دیدم جاش خالیه اگر سایت پرشین گیگ رو دیده باشین حتما متوجه down شدن زیادش شدید(جدیداً)می خواستم بپرسم اگر آپلود سنتر مطمئن (چه ایرانی ، چه خارجی) سراغ دارین بگین:فقط چند مورد:خواهشا راپیدشیر و 4share و اینجور چیزها رو بیخیال شینخواهشا این امکانات رو داشته باشه(مثل پرشین گیگ) :لینک هاش مستقیم باشه (قابلیت ادامه دادن دانلود بعد از قطع شدن)لطفا از معرفی پارسا اسپیس هم بپرهیزید(trainbit.com)پایدار باشهمخصوص آپلود باشه(جدیدا هر سایتی واسه خودش یه آپلود سنتر up.example.com میزنه!)لینک ها همیشگی باشند و بهیچ وجه پاک نشن (هر موقع صاحب اکانت بخواد پاک بشن)(البته مسائل مربوط به رعایت نکردن قوانین و مقررات فرق داره)یک اکانت بهتون بده و اینجوری نباشه که برین یِلخی توش آپلود کنین ترجیها یک زیر دامنه you.example.com یا example.com/you بدهپیکوفایل رو هم می شناسم لطفا اون رو هم نگین (picofile.com)اگر بشه قابلیت آپلود مستقیم هم داشته باشه چی میشه (مثل اف تی پی و...)دروپ باکس هم که ف.ی.ل.ت.ر.ه پس اون رو هم نگین (ترجیها از خطر ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ به دور باشه )===========راستی اگر کسی از skydrive یا google drive استفاده کرده بگه ببینیم کدوم شرایط بالا رو دارن و کدوم رو ندارن؟(مثلا لینکشون مستقیمه؟ و...)=====================================راستی اگر سرویسی که معرفی می کنین محدودیتی مثل تعداد دانلود در روز یا ترافیک روزانه یا ماهیانه یا سالیانه داره لطفا ذکر کنینو اگر امکانات دیگه ای هم داره لطفا بگید=====================================با تشکر از تمامی عزیزانی که به گسترش وب پارسی و وردپرس پارسی کمک می کنند. ویرایش شده شهریور 91 توسط ali110 لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 والا من که چنین چیزی نمیشناسم ولی خیلی باحال باید باشه این چیزایی که شما گفتین وجود داشته باشه!!! البته پرمیومش هست فراوون(هاست شخصی میتونید بخرید!) اما رایگانش ... 1 لینک به ارسال
Ali1 89 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 پس پرشین گیگ چیه؟ یه مورد که همه ی اینها (به جز اف تی پی) رو داره.من یه جایگزین برای پرشین گیگ می خوام. لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 از همون پیکو فایل استفاده کن .سرویس های خارجی یه روزی یا از این ور قــ ــیــ ــلــ ــتــ ــر میشن یا از اون ور تحریم .همچنین یه هاست دانلود 1 گیگ بگیری از ایران سالی 40 تومن هزینه داره ، فکر کنم ارزش فایلهات از 40 تومن بیشتر باشه 2 لینک به ارسال
hojjat jafarian 480 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 من به شما پیکو فایل رو پینهاد میکنمالبته با جست و جو در گوگل می تونید نمون های بهتر ایرانی و یا خارجی رو پیدا کنید 2 لینک به ارسال
Ali1 89 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 راستی اگر کسی از skydrive یا google drive استفاده کرده بگه ببینیم کدوم شرایط بالا رو دارن و کدوم رو ندارن؟(مثلا لینکشون مستقیمه؟ و...)کلا چطوراً؟ لینک به ارسال
Ali1 89 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 لطفا اقلاً هر کسی که به جز هاست شخصی از آپلود سنتری به جز راپید شیر و... استفاده می کنه که به نظرش خوب بوده،لینک ها حذف نمی شند و باهاش زیاد کار میکنه و پایداره اینجا ذکر کنه.ممـنـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون لینک به ارسال
saber 15 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 مدیا فایر یکی از بهترین ها هست من خودم از رایگانش که استفاده کردم هنوز فایل های 1 سال پیش رو دارد رایگانش فکر کنم 200 مگابایت هست.اما اگر بیشتر فضا می خوای باید کمی پول خرج کنید.یه چیز دیگه شما که می خوای پول خرج کنید(اگر می خواهید یک هاست دانلود یا سرور مجازی بگیرین لینک به ارسال
Omidn1996 157 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 پیکو فایل سرعتش خیلی پایینهمدیافایر خیلی عالیه منم تا حالا که استفاده میکنم راضی بودمالبته خطر فیلتر رو داره (دو سه باری فیلتر شد اما بعدش رفع شد) لینک به ارسال
Ali1 89 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) سلامیه سایت ایرانی پیدا کردم به نام پارس گیگالبته امتحانش نکردم ولی به نظر بد نیست;-)آدرس :http://www.parsgig.com/ ویرایش شده تیر 93 توسط ali110 لینک به ارسال
mbsco144 1 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 بهترین سایت آپلود عکس و فایل رایگان و دائمی آپلود سنتر ایران بلاگ هست آدرسش اینه: up.iranblog.com من که خیلی راضی ام لینک به ارسال
alibaran 1 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 بی شک پیکو فایل قدمتش روببینید لینک به ارسال
rezaonline 2655 ارسال شده در مهر 98 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 98 زیر خاکیه این تاپیک لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری