esyoo 86 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 با سلامچطور در قسمت نظرات(که کاربران نظر می دهند) گزینه "وبلاگ/وب سایت" رو بردارم؟با تشکر لینک به ارسال
Ali1 89 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 فایل ترجمه قالب که با فرمت .po و .mo هست رو از پوشه قالبتون دانلود کنید و با نرم افزار poedit ویرایشش کنید و هرچی رو خواستین عوض کنین 2 لینک به ارسال
esyoo 86 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 با تشکر از شمامن از این قالب اشتفاده می کنم ولی همچین فایلی رو پیدا نکردم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید لینک به ارسال
esyoo 86 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 ببینید هدف من این از این کار این هست که کاربرانی که در قسمت نظرات لینک می گذارند باعث نشه که سئوی سایت پایین بیادمن از افزونه WP-NoExternalLinks استفاده می کنم ولی با تنظیمات اون زیاد آشنا نیسنم و نمی دونم دقیقا چطور باید تنظیم بشه.البته الان فقط همون تیک های ابتدایی رو برای کامن ها و نویسندگان کامنت فعال کردم ولی نمی دونم بقیه گزینه ها چه کاری انجام میدهبه نظر شما از این افزونه استفاده کنم یا کلا لینک "وبلاگ/وب سایت" رو بردارم؟با تشکر لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 لینک نظرات ربطی به سئو نداره حداقل تاثیر منفی برای برداشتن این قسمت باید فایل comment.php را ویرلیش کنید و از بخش فرم - لیبل وبسایت و input به نام url را حذف کنیدتقریبا 85% نظرهای تمام سایتهای دنیا لینک داره اگر می خواست ایجور چیز ها توی سئو تاثیر بگذاره الان صفحه اول گوگل باید سفید می اومد 4 لینک به ارسال
Ali1 89 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 تا اونجایی که من می دونم لینک های نظرات تو وردپرس به طور پیش فرض nofollow هست 4 لینک به ارسال
aminner 200 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 نیازی نیست حذف کنید اون قسمت رو و فقط کافیست nofollow کنید لینک های نظرات رو 2 لینک به ارسال
ahmad4u 115 ارسال شده در آبان 96 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 96 قطعه کد زیر را در فایل Functions.php قالب وردپرس خود قرار دهید function remove_comment_fields($fields) { unset($fields['url']); return $fields; } add_filter('comment_form_default_fields','remove_comment_fields'); لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری