rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 با سلاممن تازه با این فروم آشنا شدم اگه جای درستی تاپیک نزدم منو ببخشیدمن یه مشکلی پیدا کردم با وردپرسم شبکه ام اونم اینه که :وقتی یه تصویر رو میخوام به عنوان یه تصویر شاخص قرار بدم باید توسط وردپرس تصویرم رو آپ کنم و نمیتونم از آدرسی که خودم آپ کردمم استفاده کنمو همینطور وقتی خود وردپرس آپ میکنه یه جا آپ میکنه و یه آدرس دیگه به تصویر شاخص میده!! پیشاپیش ممنون لینک به ارسال
hamidtbt 15 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 خوب برای مورد اول باید حتما توسط سیستم وردپرس آپ شه . ولی برای تصویر شاخص فکر نمکینم نیازی به دوباره آپ کردن باشه شما تصویری که میخواهی توی مطلبت نمایش بدی قبل از گذاشتن در نوشته گزینه شاخص تصویر را انتخاب کنید. 2 لینک به ارسال
rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 ممنونولی وقتی وردپرس آپ میکنه یه جای دیگه غیر از اونجایی که آپ کرده آدرس میده لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 سلاممتوجه نشدم! آپلودمیکنید ولی جای دیگه آدرس میده؟ میتونید مثال بزنید. یک آدرس از سایتتون بدید. 1 لینک به ارسال
rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 با سلامبله توی یه آدرس دیگه آپ میکنهاین آدرسیه که میده :http://design.sefremosbat.com/files/2012/09/test.pngامااین آدرسیه که آپ کرده:http://www.sefremosbat.com/wp-content/blogs.dir/20/files/2012/09/test.png لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 خوباین برای اینکه تصویر شاخص ادرس اصلی رو میشناسه... وگرنه اون جایی که برای اولی هست اصلا وجود خارجی نداره!!! البته منظورم از اینکه وجود خارجی نداره اینه که چنین چیزی رو اگه در هاست خودت بگردی وجود نداره.و به نوعی آدرس نمایشی هست فقط... 1 لینک به ارسال
rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 خب باید چیکار کنم که درست بشه؟ لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 شما توی تنظیمات برید و گزینه رسانه رو انتخاب کنید و بعد در قسمت در حال بارگذاری پروندهها ببین دو گزینه رو تغییر دادی یا نه ؟ لینک به ارسال
rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 با سلامدوست عزیز "در حال بارگذاری پروندهها" رو نداره ولی تنظیمات رسانه رو من دست نزدم لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 آخرین گزینست مگه میشه نداشته باشه ؟ 1 لینک به ارسال
rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 با سلامآره عزیز شما وردپرس تک کاربره رو میگینمن تو اولین پست نوشتم وردپرس من مولتی یوزر لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 کدوم پست من ندیدم ؟ لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 (ویرایش شده) میهام جان اولین مطلبشون نوشته بودن فکر کنم... ویرایش شده شهریور 91 توسط مرتضی نظری 1 لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 اول اینکه چرا همه واسم مینویسن میهام بابا بخدا می حام زدم.وبعد اینکه من ندیدم ؟ سوم اینکه ولش کن دادا از بحث داریم خارج میشیم لینک به ارسال
rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 (ویرایش شده) حالا کسی به این مشکل تا حالا برنخورده؟یا کسی بتونه این مشکل رو حل کنه؟؟خیلی بد گیر کردماون جملمم تو پست اول ایناش :من یه مشکلی پیدا کردم با وردپرسم شبکه ام ویرایش شده شهریور 91 توسط rahmanzadehm1 لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 (ویرایش شده) می حام جان ببخشید حواسم نبود.راستش من به آواتارت توجه نکردم من به اسمت توجه کردم!!!! شرمندهوالا اینو که نمیشه گفت مشکل.. ولی در کل میتونید از افزونه " Auto Post Thumbnail " استفاده کنی.فکر نکنم نیازی به تصویر شاخص داشته باشی دیگه... ویرایش شده شهریور 91 توسط مرتضی نظری 3 لینک به ارسال
rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 یکم بیشتر توضیح میدیمن میخوام پسوتم Folio Twoباشه و یه پوسته گالری هست و نیاز به تصاویر شاخص دارم برای هر نمونه کار لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 کلا نصبش کن. بعد هرجا که مطلبت عکس داره خودش تبدیل به تصویر شاخص میکنه... درضمن برای اطمینان بیشتر هم بعد از نصب داخل تنظیماتش برید (چیزی نیست توش) ولی یک دکمه داره اونو بزن... بقیه رو بسپار دست خود افزونه.اتومات هر جا از تصویر شاخص تغذیه میکنه براش میسازه 2 لینک به ارسال
rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 مرسیدیگه چاره ای ندارم همونو نصب کردم جواب دادولی با پوسته یه کم مشکل دارم که تو تاپیک رو با لینک زیر زدملینک لینک به ارسال
rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 با سلامدوستان گفته بودن که یه افزونه نصب کنم تا این مشکلم حل بشهخب این کار تا خدی مشکل رو حل میکنهاماخب هر مشکلب یه راه حلی داره !!!دوستان اگه راه حلی به نظرشون میرسه بگن تا شاید حل بشه ما هم راحت بشیم از این سر درگمیپیشاپیش ممنون لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 الان من متوجه نشدم مشکلتون حل شده یا نه؟ 1 لینک به ارسال
rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 مشکل تا حدودی حل شدهاین که از یه افزونه نصب کنم و از اون استفاده کنم پاک کردن صورت مسئله استاما به نظرم این یه مشکلیه که از هسته وردپرس به وجود اومدهحالا دوستان کمکم کنن که یه جوابی برای این مشکل پیدا کنیم(چون واقعا یه مشکل اساسیه)پیشاپیش ممنون لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 احتمال زیاد مشکل از تنظیمات وردپرس شبکه باید باشه.اگر سایت شما یک زیرسایت از شبکه هست باید تنظمیات رسانه ش رو بررسی کنید. 1 لینک به ارسال
rahmanzadehm1 152 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 سلامچیش رو نگاه کنم باید چه تغییراتی توش بدم؟؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 سایتها -> ویرایش (سایت موردنظر) -> تنظیمات -> Upload Path 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری