mcc.king 0 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 درود خسته نباشیدمن یک قالب نصب کردم لطفا برای ویرایش بگین کدوم ها رو باید عوض کنمhttp://www.dlall.ir/این ادرس سایت1.برای ویرایش منو سمت راست موضوع ها رو کم کنم2.سمت راست اون بخش ها چه چوری تغییر بدم3.محصولات فروشگاهدر پایین سمت راست این رو چه جوری حذف کنم4.موضوعات وسظ صفحه بالا نوشته شده اینها رو چه جوری حذف کنم لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز لطفا عنوان مناسبی برای تاپیکتون انتخاب کنین. مشکل شما به اندازهی عنوان درج شده حاد نیست!پوستهی شما بنظر اختصاصیه و احتمالا قسمتهایی که میواین ویرایش بشه بصورت استاتیک فراخوانی شده. لطفا محتویات فایل index.php یا home.php یا frontpage.php قالب رو اینجا بذارین تا بشه کمکتون کرد. 2 لینک به ارسال
mcc.king 0 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز لطفا عنوان مناسبی برای تاپیکتون انتخاب کنین. مشکل شما به اندازهی عنوان درج شده حاد نیست!پوستهی شما بنظر اختصاصیه و احتمالا قسمتهایی که میواین ویرایش بشه بصورت استاتیک فراخوانی شده. لطفا محتویات فایل index.php یا home.php یا frontpage.php قالب رو اینجا بذارین تا بشه کمکتون کرد.سلام دوست عزیز ممنون از جوابتونپوسته که گرفتم رو کامل پیوست کردمممنون یشم راهنمایی کنیدmcc.zip لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 فایل index.php رو با ویرایشگری مثل ++notepad ویرایش کنین. تمام قسمتها بصورت استاتیک تعریف شده و نیازی به تغییر فایلهای دیگه نیست. 1 لینک به ارسال
mcc.king 0 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 دادا یک سوالمثلا من میخواهم یک موضوع ارسال کنم و به یک بخش دسته بندی ببرم چه جوری این عمل امکان پذیر میشود؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 میخواهید دستهای را در محلی خاص نمایش دهید؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری