kalleh0121 11 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلام من میخوام یه فایل ویدیویی با حجم بالا مثلا 450 مگ با فرمت mp4 یا flv رو تو وردپرس پخش کنم و به یک پلیری مثل پلیر نوستالژیک تی وی نیاز دارمو لینک این ویدئو هم در سرور مجازی منه dl.mydomain.ir اما من از هر پلیری که استفاده میکنه مشکل not found رو میزنه یا اصلا پخش نمیکنهلطفا کمکم کنید که من باید چیکار کنم تا همچین ویدئوهایی رو با حجم بالا پخش کنم مرسی از کمکتون لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلامویدئو با حجم 450 مگ با این سرعت اینترنت حداقل 30 دقیقه طول میکشه تا برا کاربر لود شه.. ویدئو آنلاین بیشتر از 30 مگ به نظر من مشکل سازه. هم برای کاربر و هم برای سرور سایت. 1 لینک به ارسال
IMasoud 102 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 اگر فکر میکنید که می تونید مثلاً مثل یوتیوب اونطور فایل های رو با تکنولوژی استریم لود کنید، باید بگم 100 سال سیاه نمیشهچرا؟ چونکه به سرور قوی نیاز داره، و چیز های دیگه 2 لینک به ارسال
pop2seda 0 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 سلام کسی هست در مورد استفاده از افزونه دلخواه برای آدرس دادن به شورت کد پلیر کمک کنه ؟ ممنون میشم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری