aminq10 50 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلامخسته نباشیدمیخوام لینک دانلود بزارم تو سایتمیخواستم ببینیم راهی هست که بعد از ف.ی.ل.ت.رلینک ها اتوماتیک به آدرس سایت تغییر پیدا کنه ؟مثلا :www.site.ir/dl.mp3بعد :www.site1.ir/dl.mp3و بعدش :www.site2.ir/dl.mp3من خودم یه راه پیدا کردممثلا به این شکل ادرس وارد میکنم./keyf/720.mkvاما من برای لینک دانلود از ساب دامین استفاده میکنم که به این صورت نمیشه ازش استفاده کرد لینک به ارسال
aminq10 50 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 کسی نیست راهنمایی کنه ؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلاماگه فایل ها داخل ریشه سایت باشن قاعدتا بعد از اینکه دامین عوض میشه لینک ها هم خودکار عوض میشن. ولی در کل دستی اگه بخواید با افزونه search and replace می تونید انجام بدید. 2 لینک به ارسال
aminq10 50 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلاماگه فایل ها داخل ریشه سایت باشن قاعدتا بعد از اینکه دامین عوض میشه لینک ها هم خودکار عوض میشن. ولی در کل دستی اگه بخواید با افزونه search and replace می تونید انجام بدید.مشکل اینه که من میخوام از سرور جدا برای فایل ها استفاده کنمو ادرس ها به این صورت میشهhttp://dl.site.com/asda.zip لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری