seyedmahdi110 4 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام به همگیسایت ما قبلا persiandt.ir بود که نام فارسیش میشد = دیجیتال تیوتورز فارسیکلا نام سایت رو به 3DFA تغییر دادیم که نام فارسیش رو گذاشتیم = دانش سه بعدیمشکل اینجاست که با اینکه تمام تغییرات رو دادیم اما هنوز که هنوز بالای مرورگر وقتی وارد سایت میشه باز نام قبلی رو مینویسهحتی تنظیمات داخل وردپرس بخش همگانی رو هم تغییر دادیمعکس زیر رو ببینید :http://www.upsara.com/images/2ny1_3dfa-titleproblem.jpgحالا وارد سایت بشید :3DFA.netیادتون باشه www ندارهمیبینید که باز بالای سایت داخل مرورگر اسم قدیم رو میارهکسی میدونه این مال چیه و چطوری میشه حلش کردخواهشا کمک کنید pls help me out لینک به ارسال
حاج ایمان 486 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 کش مرورگر رو پاک کنید الان برای من عنوان رو درست میزنه لینک به ارسال
seyedmahdi110 4 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 کش مرورگر رو از تنظیمات پاک کنم دیگه درسته ؟ لینک به ارسال
Amir-s 110 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلامشما از افزونه all in one seo استفاده می کنید و باید عنوان سایت رو در تنظیمات این افزونه تغییر بدید.موفق باشید لینک به ارسال
seyedmahdi110 4 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 والا کش رو پاک کردیم درست نشد ممنون لینک به ارسال
Amir-s 110 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلامشما از افزونه all in one seo استفاده می کنید و باید عنوان سایت رو در تنظیمات این افزونه تغییر بدید.موفق باشیدربطی به کش مرورگر نداره مثل اینکه پاسخ من رو ندیدید!!! لینک به ارسال
seyedmahdi110 4 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 بله ندیدمالان دارم اوکی میکنم لینک به ارسال
seyedmahdi110 4 ارسال شده در مرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 با سپاس از کمک شما مشکل حل شدخواهشا تاپیک قفل شود لینک به ارسال
shabnam.f74 0 ارسال شده در بهمن 99 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 99 منم این مشکل و دارم ولی همه راه حا رو رفتم اصلا درست نمیشه عنوان صفحه ام لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 99 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 99 در 2 ساعت قبل، shabnam.f74 گفته است : منم این مشکل و دارم ولی همه راه حا رو رفتم اصلا درست نمیشه عنوان صفحه ام سلام به انجمن خوش آمدید یه تایپیک جدید ایجاد کنید و مشکلتون رو واضح و با جزئیات شرح بدید لینک به ارسال
shabnam.f74 0 ارسال شده در بهمن 99 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 99 عنوان سایتم عوض نمیشه هم از تنظیمات همگانی درست کردم هم تنظیمات سئو رو درست کردم هم کاش رو پاک کردم درست نشد فونتمم همین مشکل رو داره تغییر نمیکنه لینک به ارسال
mir.seyyed 444 ارسال شده در بهمن 99 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 99 در 48 دقیقه قبل، shabnam.f74 گفته است : عنوان سایتم عوض نمیشه هم از تنظیمات همگانی درست کردم هم تنظیمات سئو رو درست کردم هم کاش رو پاک کردم درست نشد فونتمم همین مشکل رو داره تغییر نمیکنه سلام، احتمالاً از CDN یا پلاگین کش استفاده نمی کنید؟ از چه افزونه سئویی استفاده می کنید؟ لینک به ارسال
shabnam.f74 0 ارسال شده در بهمن 99 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 99 از yoast seo حتی غیر فعالشم کردم ولی کار نکرد لینک به ارسال
shabnam.f74 0 ارسال شده در بهمن 99 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 99 ن از کش نه از cdn استفاده نمیکنم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری