3dajoo 1 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 ضمن سلام خدمت اساتید و کاربران گرامیبنده دو تا مشکل کوچک با قالبم دارم.اول اینکه ادیتور سیایتم ckeditor هست و میخوام توی نظرات هم این ادیتور بیاد ولی متاسفانه حدس میزنم یه کدی توی فانکشن یا کامنت هست که این ایدتور رو از قسمت نظراتریمو کرده و میخوام اون کدو پیدا کنم نمیتونم.و خیلی دوست دارم این ایدیتور توی نظرات سایتم باشه.دوم اینکه میخوام افزونه ی wp-monaliza رو به سایتم اضافه کنم ولی مشکلم اینه که بازم یه کدی توی فانکشن یا کامنت جلوی اضافه شدن چیزی رو به نظرات گرفته و افزونه منالیزا توی نظرات سایتم کار نمیکنه.اگه ممکنه بگید من چیکار کنم تا هم ادیتور تو نظرات بالا بیاد و هم بشه از افزونه منالیزا تو نظرات سایت بهره برد.با تشکر از شمااینم ادرس سایت جهت بررسی قسمت نظرات : www.3dajoo.ir لینک به ارسال
norzad 1133 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 درودداخل تنظیمات خود ادیتور هست تیکش رو بزن 2 لینک به ارسال
3dajoo 1 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 تیک ادیتور فعاله ولی تو نظرات نمیاد تو قالب قبلیم هم اینطور بود بعد از توقالب یکی از فایلاش یه حطو حذف کردم ادیتور بالا اومد ولی تو این یا با کد ادیتور از نظرات ریمو شده یا نمیدونم مشکل شاید از جای دیگه باشه .بازم اگه میگید کله قالبو ضمیمه کنم خودتون چک کنید. لینک به ارسال
3dajoo 1 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 Hقا منالیزا رو بیخیال یه فکری به حال این ckeditor من بکنید دوستان چون بنا بر گفته ی دوست عزیزمون نورزاد رفتم و تنظیمات افزونه رو چک کردم و تیک دار بود که این نشانه ی فعال بودن تو نظراته ولی تو نظرات نشون نمیده! لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 1. چک کنید در فایل header.php <?php wp_head();?> باشد 2. چک کنید در footer.php کد <?php wp_footer();?> باشد 3. اگر فایل comments.php در پوشه ی قالبتون هست بگذاریدش اینجا یا اگر می تونید خودتون به تگ textarea داخل فایل کلاس ckeditor را اضافه کنید به این ترتیب که اگر کلاسی داشت داخل همون کلاس یک اسپیس بگذارید و ckeditor را اضافه کنید مثل class="comment-textarea ckeditor" و اگر نداشت داخل تگ بهش کلاس بدید: <textarea id="comment" name="comment" class="ckeditor" ></textarea>اگر افزونه های دیگه هم مشکل اجرا در قالب را دارند ردیف یک و دو را انجام بدید کل مشکلاتتون حل می شه 2 لینک به ارسال
3dajoo 1 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 ضمن عرض دوباره سلام.اساتید گرامی من هرسه فایل comments.php , footer.php , header.php رو زیپ شده آپلود کردم لطفا خودتون چک کنید و اگه ایرادی در اونها بود اصلاح کنید و بدید من جایگزین فایل های فعلی کنم.لینک دانلود:http://up.vbiran.ir/uploads/27012140584509036416_files.zip لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 قوانین را بخوانید من که نباید چک کنم پاسختون رو خیلی ساده و راحت نوشتم زحمتش رو خودتون باید بکشید لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 27012140584509036416_files.zipیک مقدار برای حل مشکل خودتون تلاش کنید و دنبال لقمه ی آماده نباشید لطفا 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری