emaad 1 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلاموقتی از ابزارک افزونه پیامک وردپرس توی قالب استفاده می کنم ، قالب به هم می ریزه ؟؟؟کسی می دونه چرا ؟؟ نقل قول لینک به ارسال
iAmin 405 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 آدرس آنلاین بدید لطفا 1 نقل قول لینک به ارسال
A-fshin 1936 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 درود.این افزونه مشکل داره کد اضافه تولید می کنه.قراره در آپدیت بعدی این مشکل رو حل کنند. 1 نقل قول لینک به ارسال
emaad 1 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 درود.این افزونه مشکل داره کد اضافه تولید می کنه.قراره در آپدیت بعدی این مشکل رو حل کنند.افشین خودم دستی نمی تونم درستش کنم ؟؟؟ نقل قول لینک به ارسال
A-fshin 1936 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 یادم نیست که دقیقا مشکلش کدوم بخش بود اما فکر کنم این افزونه یه شورت کد هم داره که اونو میشه مستقیم در پوسته قرار داد تو فایل راهنمایش نگاه کنید شورت کد رو پیدا کنید. نقل قول لینک به ارسال
iAmin 405 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 لطفا آدرس آنلاین بزارید من با این افزونه مشکلی نداره بزارید آدرس آنلاین شاید بتونیم کمکتون کنیم! نقل قول لینک به ارسال
emaad 1 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 لطفا آدرس آنلاین بزارید من با این افزونه مشکلی نداره بزارید آدرس آنلاین شاید بتونیم کمکتون کنیم!امین جان من که ابزارکو فعال نگه نداشتم که با دیدن قابل تشخیص باشهتا قالب به هم ریخت ، ابزاکو برش داشتم !!! نقل قول لینک به ارسال
emaad 1 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 درود.این افزونه مشکل داره کد اضافه تولید می کنه.قراره در آپدیت بعدی این مشکل رو حل کنند.متاسفانه نسخه جدید ارائه شد ولی هنوز مشکل حل نشده ... نقل قول لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 سلام، یک اسکرین شات از ابزارک بگیرید و در تایپیک قرار دهید. نقل قول لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 سلام، یک اسکرین شات از ابزارک بگیرید و در تایپیک قرار دهید.آقا این بنده خدا راست میگه . اگه لوپ ابزارک ها مثلا جوری باشه که هر ابزارک داخل یک div قرار بگیرند . ابزارک پیامک میفته بیرون div .راستی آقا صوفی لطفا در آپدیت ها تون این امکان رو هم فراهم کنین که مشترک بتونه تو چندتا گروه هم عضو بشه .تشکر 1 نقل قول لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در مهر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 آقا این بنده خدا راست میگه . اگه لوپ ابزارک ها مثلا جوری باشه که هر ابزارک داخل یک div قرار بگیرند . ابزارک پیامک میفته بیرون div .راستی آقا صوفی لطفا در آپدیت ها تون این امکان رو هم فراهم کنین که مشترک بتونه تو چندتا گروه هم عضو بشه .تشکراگر یک دمو باشه خیلی بهتره.فکر خوبیه. باشه حتماً 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .