razi68 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به همگیمن یه سایت فروشگاهی زدم و یه قالب گذاشتم روش اما قالبش یکم مشکل داره و تو صفحه اصلی اطلاعات پست رو نشون نمیده و پایین صفحه هم یکم بهم ریخته یعنی یه نوشته های اضافی هست.میشه لطفا کمکم کنید درستش کنم؟آخه از این قالب خیلی خوشم میاد.مرسی لینک به ارسال
razi68 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 راستی یادم رفت آدرس سایت رو بدمwww.shop.razipic.comالان اگه نگاش کنید مشکلش مشخصه لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام به همگیمن یه سایت فروشگاهی زدم و یه قالب گذاشتم روش اما قالبش یکم مشکل داره و تو صفحه اصلی اطلاعات پست رو نشون نمیده و پایین صفحه هم یکم بهم ریخته یعنی یه نوشته های اضافی هست.میشه لطفا کمکم کنید درستش کنم؟آخه از این قالب خیلی خوشم میاد.مرسی قالبهای فروشگاهی معمولا با استفاده از تصویر کاربر را جذب میکنند نه نوشته. واسه همین متن مطلب وجود ندارداطلاعات اضافی پایین سایت را هم میتوانید با ویرایش فایل footer حل کنید 1 لینک به ارسال
razi68 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 قالبهای فروشگاهی معمولا با استفاده از تصویر کاربر را جذب میکنند نه نوشته. واسه همین متن مطلب وجود ندارداطلاعات اضافی پایین سایت را هم میتوانید با ویرایش فایل footer حل کنیدخوب مشکل من اینه که عکس رو هم نشون نمیده قیمت میزنم اما نشون نمیده لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 هزینه و تصویر معمولا از طریق زمینه دلخواه قرار میگیرندبه آموزش قالب در برگه دانلود قالب مراجعه کنید لینک به ارسال
esyoo 86 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 سلامفقط یک پیشنهاد هست.برای فروشگاه بهتر نیست برید سراغ فروشگاه ساز ها؟چون کلا برای این کار ساخته شدن.(البته خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم که فروشگاه زدن با وردپرس چه مزایای داره؟)خودم از اوپن کارت استفاده می کنم.از اینجا ببینید.با تشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 سلامفقط یک پیشنهاد هست.برای فروشگاه بهتر نیست برید سراغ فروشگاه ساز ها؟چون کلا برای این کار ساخته شدن.(البته خوشحال میشم نظر دوستان رو بدونم که فروشگاه زدن با وردپرس چه مزایای داره؟)خودم از اوپن کارت استفاده می کنم.از اینجا ببینید.با تشکربستگی داره فروشگاه در چه حدی باشه. اگه یک چیز ساده و جمع و جور باشه وردپرس کفایت میکنه ولی برای کارهای بزرگ مطمئنا فروشگاه ساز بهتر خواهد بود. 1 لینک به ارسال
razi68 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 من هزینه و لینک تصویر رو از طریق زمینه دلخواه وارد میکنم اما نشونش نمیده نده لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 میتونید پوسته رو بزارید اینجا تا تست کنیم؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری