mansourbaks 23 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلامدوستان یه سوال داشتمببینید ما میخوایم یه سایتی داشته باشیم که پیج single.php هر دسته باهم متفاوت باشهمثلا دو بخش موزیک و اخبار رو در نظر بگیرید ، میخوایم وقتی که وارد ادامه مطلب بخش موزیک میشیم استایل ها مخصوص بخش موزیک باشه و وقتی وارد اخبار میشیم بازم استایل ها متفاوت باشه . نمیدونم منظورم رو درست بیان کردم یا نهکسی میتونه کمک کنه؟ لینک به ارسال
Farid 2281 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلامhttp://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/174-%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%db%8c%d9%84-%d8%ac%d8%af%d8%a7-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d8%af%d8%a7%d9%85%d9%87-%db%8c-%d9%85%d8%b7%d9%84%d8%a8/ 2 لینک به ارسال
maya2013 2 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 سلام ببخشید که پست قدیمی بالا میارم من همین مشکل رو دارم ولی اون لینک پیجش حذف شده . راهکاری برای این مساله دارید ؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در ۱ ساعت قبل، maya2013 گفته است : سلام ببخشید که پست قدیمی بالا میارم من همین مشکل رو دارم ولی اون لینک پیجش حذف شده . راهکاری برای این مساله دارید ؟ این تاپیک رو مطالعه کنید. لینک به ارسال
websoft3.com 3 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 سلام دوست عزیز اگر برای هر بخش (موزیک و اخبار) یک پست تایپ جدا تعریف کنید کارتون خیلی ساده تر هست یا برای اخبار از پست تایپ پیشفرض نوشته ها استفاده کنید و برای موزیک پست تایپ جدید ایجاد کنید اگر با پست تایپ ها در وردپرس اشنایی نداری پیشنهاد میکنم این مطلب رو بخون : آموزش ایجاد پست تایپ سفارشی در وردپرس لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری