imangfit 0 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام .من به تازگی یک سایت باز کردم . وردپرس هم هست.اما نمیدونم چجوری انجمن براش راه بندازم.لطفا چیزای عجیب نگین چون کاملا اماتورم و هیچی دربارش نمیدونمادرس سایت : www.come2download.ir نقل قول لینک به ارسال
اشکان 1,989 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 با سلام به وردپرس پارسی خوش اومدین.میتونید از انجمن ساز های وردپرس استفاده کنید که زیاد جالب نیستن.یا اینکه از انجمن ساز های پیشرفته دیگه استفاده کنید.Vbulletin, IPboard , Mybb و...که پشتیبانی خاص خودشون رو داره و به ما ربط زیادی نداره. 2 نقل قول لینک به ارسال
Alireza Xn 1,644 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 از Mybb استفاده کنید خیلی راحته و رایگان هم هستش با اینکه رایگانه ولی امکانات نسبتا خوبی داره اینم مرجع پشتیبان نسخه فارسی اون :http://community.mybbiran.com/portal.php 1 نقل قول لینک به ارسال
shojae 63 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 از افزونه بیبی پرس میتونید استفاده کنید ولی من توصیه نمیکنم. چون خودم دارمش و اصلا به دردسرش نمی ارزه و هیچ امکاناتی نداره نقل قول لینک به ارسال
imangfit 0 ارسال شده در 8 اسفند مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 8 اسفند سلام . امروز خیلی اتفاقی این درخواست رو که سال 93 ایجاد کرده بودم رو پیدا کردم خواستم بهتون بگم من الان برنامه نویس وردپرس شدم و دارم توی یکی از شرکت های بزرگ هاستینگ کار میکنم :)) همچیز از همونجا شروع شد این تاپیک رو میبندم ولی اینو گفتم بماند به یادگار .. نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 46 ارسال شده در 9 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 9 اسفند خیلی دلچسب بود نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .