Farjad 148 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) اين سامانه تحت وردپرس راه اندازي مي شود . يك پوسته هماهنگ با افزونه فيد وردپرس و يك پلاگين جهت عملكرد صحيح در اين پكيج قرار دارد. مطالب در آيفرم نمايش داده مي شود و در بالاي مطالب امكان قرار دادن تبليغات وجود دارد.پوسته داراي هفت رنگ و صفحه تنظيمات مي باشد.همچنين امكان استفاده از ابزارك در پوسته فراهم است. به همراه اين پكيج يك داكيومنت راهنما در اختيار شما قرار ميگيرد كه نحوه نصب تمامي قسمت ها و همچنين نحوه استفاده از پوسته و افزونه ها را به شما آموزش مي دهد . همچنين اگر كاربري تمايل داشته باشد نصب و تنظيمات اوليه توسط ما قابل انجام استقيمت سامانه : 1000 تومانضمن اينكه سامانه داراي داكيومنت راهنما مي باشد.مشترياني كه تمايل دارند نصب و تنظيمات اوليه توسط ما انجام شود می توانید از قسمت افزودنی های محصولات , نصب محصول را خریداری نمایند.ابتدا به دقت قوانين و شرايط خريد را مطالعه كنيد و سپس اقدام به خريد نماييد.[مشاهده توضيحات كامل و خريد انلاين در سايت] ویرایش شده تیر 93 توسط Farjad 6 لینک به ارسال
abolfazl 156 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام من نیاز به یه افزونه ای دارم که از rss استفاده نکنهیعنی بهش لینک بدیم و اون با نام ما منتشر کنه مثلا مثل سایت عمارنامه یا سایت های دیگهمنظورم فید خوان یا کوتاه کننده ی لینک نیست ، فقط میخام بهش لینک بدم و اون لینک و با دامنه من منتشر کنه و باکس هایی در اون صفحه برای تبلیغات یا غیره ، قرار بدممیشه کمک کنید در این زمینه لینک به ارسال
سیدرضا بازیار 257 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 اگه ممکنه یه دمو هم بزارید لینک به ارسال
s4d3ghi 246 ارسال شده در آذر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 اگه ممکنه یه دمو هم بزارید دمو 1 لینک به ارسال
سیدرضا بازیار 257 ارسال شده در دی 93 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 93 من میخوام یکیش رو بخرماگه ممکنه یکم در مورد صفحه پنل هم توضیح بدید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده