AFG Boy 1 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلاموقتی بازدید سایت به عدد 4 رقمی میرسه یک علامت سوال هموسطش نوشته میشه مثل 11�146 که در اصل 11146 هستشچی کارش کنم ؟ممنون نقل قول لینک به ارسال
omid0098i 2,536 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 به مسیر زیر برید :public_html/wp-content/languagesو فایل fa_IR.mo رو حذف و فایل زیر رو جایگزینش کنید حل میشه :http://www.dl.farsroid.com/game-pic/fa_IR.mo 6 نقل قول لینک به ارسال
saeed313 167 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 برای منهم همین مشکل هست منظور کدام فایل با پسوند mo هست؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
omid0098i 2,536 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 3 تا مونده به آخری نقل قول لینک به ارسال
saeed313 167 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 3 تا مونده به آخری جایگزین شد ولی تغییری ایجاد نشد!!همچنان علامت سوال نمایش میده! نقل قول لینک به ارسال
mr.browser 24 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 این فایل را دانلود کنسپس در این مسیر در هاستتون بریزید/wp-content/languages/fa_IR.mo"بهتره اول فایل قبلی رو پاک کنی"موفق باشی 1 نقل قول لینک به ارسال
Black_Sky 6,349 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 انشالله که برطرف میشهاگه نشد افزونه ها غیر فعال کنید و بررسی کنید که تداخلی وجود نداشته باشد2-کش هم خالی کنید 1 نقل قول لینک به ارسال
saeed313 167 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) انشالله که برطرف میشهاگه نشد افزونه ها غیر فعال کنید و بررسی کنید که تداخلی وجود نداشته باشد2-کش هم خالی کنیدآره درسته با افزونه Persian world تداخل داره!نشد که ما از افزونه های وطنی استفاده کنیم ومشکلی پیش نیاد!!WP-Parsidateتداخل با افزونهSpreadsheetPersian world باافزونهTop 10به4تای بالایی هم نیاز دارم نمیدونم بایدچکار کنم؟آماره وردپرس درست کار نمیکنهچندین بار هم توانجمن مطرح شده قول دادند توآپدیت های بعدی مشکل برطرف بشه ولی...! ویرایش شده تیر 93 توسط saeed313 نقل قول لینک به ارسال
mahsunseven 0 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 ممنونمشکل حل شد نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .