iman64 32 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) سلام این خطا مربوط به چی هست و چطور میشه درستش کرداگر هم لازمه کد های خط 720 فایل simplepie.class.php رو بذارم ؟Fatal error: Class 'bn_parsidate' not found in /home2/***/public_html/wp-content/plugins/wp-rss-poster/include/simplepie.class.php on line 720لازم هست بگم وقتی افزونه parsidate رو غیر فعال کردم اون خطا هم دیگه برطرف شد اما وقتی دوباره فعال کردم باز اون خطا اومد ویرایش شده خرداد 93 توسط iman64 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 سلامشما توی افزونه rss-poster تغییری دادید؟چون اصلا این دو افزونه تداخلی با هم ندارن. 1 لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 خیر تغییراتی ندادم قبلا مشکلی نداشت شاید با ابدیت بسته پارسی ساز دچار مشکل شده . خطاهایی که هم در فایل ارور لوگ وجو دارد :[19-Jun-2014 11:35:34 Asia/Tehran] PHP Fatal error: Class 'bn_parsidate' not found in /home2/.../public_html/wp-content/plugins/wp-rss-poster/include/simplepie.class.php on line 720[19-Jun-2014 17:28:23 Asia/Tehran] PHP Warning: array_key_exists() [<a href='function.array-key-exists'>function.array-key-exists</a>]: The first argument should be either a string or an integer in /home2/.../public_html/wp-content/plugins/display-name-author-permalink/display-name-author-permalink.php on line 55 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 جالبه که اصلا کلاس شمسی ساز ما به اون بخش هوکی نمیزنه و اصلا ربطی به اون بخش نداره!سعی میکنیم یکی دو روز اینده تست بگیریم و نتیجه رو اینجا اعلام می کنیم 1 لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 لطفا زودتر بررسی کنید افزونه کلا از کار افتاده . هر وقت پارسی ساز رو غیر فعال میکنم افزونه کار میکنه وقتی فعال میکنم از افزونه از کار میفته لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلامبررسی شدهمشکل اصلی رو پیدا کنیم اطلاع میدیم 1 لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) اینم یادآور بشم الان به ورژن1.3.3 بازگردوندم و در حال حاضر مشکلی ندارد و به خوبی کار می کند اما با ورژن 1.3.4 مشکل دارد . جا دارد از زحماتی هم که شما و دوستان میکشید تشکر کنم ویرایش شده تیر 93 توسط iman64 1 لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 مثل اینکه با ورژن1.3.3 هم مشکل داشته متوجه نشدم . الان باز برگردوندم به ورژن پایین تر یعنی1.3.2 ببینم با این ورژن چی میگه . قبلا اینطور نبوده توی اخرین اپدیت ها اینجور شد فکر کنم . حالا شما دقیق بررسی کنید این خطا چرا و چطور رخ میده و راه حلش چیه . تشکر 1 لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 مشکل پیدا نشد؟ لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام و خدا قوتاین مشکل برای من هم به وجود آمدهیچ تغییراتی اعمال نکردم و ییهویی اینجوری شده !اگر اساتید بررسی کردن لطفا اطلاع بدن تا بتونیم رفع کنیم این موضوع رو.حیف افزونه ی wp-rss-poster هست لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 داریم روش کار می کنیمدایرم برای افزونه های پرکاربردتر پچ می کنیم. 2 لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام. میشه لینک دانلود افزونه رو بزارید؟ چون من از گیت هاب دانلود کردم مشکلی نبود لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) بسته پارسی ساز هم نصب کردید و تنظیمات رو اتومات زدید که خودش بعد از ساعتی که مشخص کردی به روز بشه؟ و ارور نداشت؟ من از مخزن دانلود کرده بودم اما الان برداشتن حالا دوباره از گیت هاب دانلود میکنم بعد تست میکنم خبرش رو بهتون میدم ویرایش شده شهریور 93 توسط iman64 لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) نه من از اخرین ورژن وردپرس یعنی ورژن 4 و اخرین نسخه بسته پارسی ساز استفاد ه میکنم و افزونه رو از جایی هم که گفتی دانلود کردم بعد به روز رسانی کردم فیدم رو این خطا را دادFatal error: Class 'bn_parsidate' not found in /home3/.../public_html/irani/wp-content/plugins/wp-rss-poster-master/include/simplepie.class.php on line 720اما افزونه با وردپرس فارسی مشکلی نداره حتی به تنهایی به وردپرس انگلیسی مشکلی نداره اما به محض اینکه بسته پارسی ساز رو فعال کنی اون ارور رو میده ویرایش شده شهریور 93 توسط iman64 لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 سلاممشکل تداخل افزونه حل نشد ؟جدیدا برای من ارور زیر رو میدهWarning: Creating default object from empty value in /home/....../public_html/......../plugins/wp-rss-poster/admin/admin.php on line 25 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 توی برنامه بود ولی چون به نسبت یکسری افزونه های مهمتر الویت پایینتر داشت به مرحله تستش نرسیدیم. 1 لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 آقا تورو خدا یه فکری به حال این افزونه بکنید.بخدا حیفه.افزونه ی فوق العاده ای هست.من هیچ افزونه ای مثل این ندیدم که مثل مرددد پا به پای وب مسترها بیاد.واقعاا حیفه لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 اساتید جسارتا فکری به حال این افزونه نمی کنید؟!خدا خیرتون بدهتوی برنامه قرارش بدید لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در فروردین 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 بله یه کاری بکنید لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلامطبق اطلاع قبلی توی برنامه هست از این لحاظ مطمئن باشیدتغییرات جدید در راه هستن.طبق برنامه ریزی جلو میریم. 1 لینک به ارسال
iman64 32 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 هنوز به جایی نرسیده؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری