ali_reza 22 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 (ویرایش شده) از اوجایی که خودم هم کاربر اینترنت هستم (!!)و از سایت هایی که مدام پاپ اپ باز می کنند بیذارم ،نیاز به یک کد پاپ اپ دارم که در زیر صفحه ی اصلی باز بشه . اونم فقط یکبار در 24 ساعت تا کاربران زیاد به روحم صلوات نفرستن .البته اینم بگم که سایتی که باز میشه محتواش به سایت خودم مرتبطه و کاربرا خوشحال هم میشند این کدی که در اینجا هست خوبه ولی روی صفحه ی اصلی باز میشه <script type="text/javascript">var needpop = 1;var vc_cn = "jot9843504";var vc_url = "http://site.com/";if (readCookie(vc_cn)) {needpop = 0;}else{needpop = 1;}var PopWidth = 1024;var PopHeight = 768;var PopTargetingMethod = 100;var PopUseDivLayer = 1;var RTSDomain = vc_url;var debugDomain = vc_url;var Page_Popped = false;var Page2_Popped = false;var Page_Loaded = false;var Page_Enter;var MySiteDomain = window.location.href.split('/');if (needpop == 1) {InitPop()}function InitPop() {Page_Enter = new Date();if (window.captureEvents) {window.captureEvents(Event.CLICK);window.onclick = LoadStandardPop} else document.onclick = LoadStandardPop}function SiteEnter() {Page_Loaded = true}function createCookie(name, value, days) {if (days) {var date = new Date();date.setTime(date.getTime()+(1*60*60*1000));var expires = "; expires=" + date.toGMTString()} else var expires = "";document.cookie = name + "=" + value + expires + "; path=/";}function readCookie(name) {var ca = document.cookie.split(';');var nameEQ = name + "=";for (var i = 0; i < ca.length; i++) {var c = ca;while (c.charAt(0) == ' ') c = c.substring(1, c.length);if (c.indexOf(nameEQ) == 0) return c.substring(nameEQ.length, c.length)}return null}function RetrieveCount() {var cookieName = vc_cn;var popSuccesses = readCookie(cookieName);if (popSuccesses != null) popSuccesses = parseInt(popSuccesses);else popSuccesses = 0;return popSuccesses}function IncrementCount() {var cookieName = vc_cn;var popSuccesses = readCookie(cookieName);if (popSuccesses != null) createCookie(cookieName, parseInt(popSuccesses) + 1, 1);else createCookie(cookieName, 1, 1)}function LoadStandardPop() {if (Page_Popped == true) return;var pLoaded = false;if (window.SymRealWinOpen) {open = SymRealWinOpen}if (window.NS_ActualOpen) {open = NS_ActualOpen}var pxLeft = 0;var pxTop = 0;if (screen.width > 0 && screen.height > 0) {pxLeft = (screen.width / 2) - (PopWidth / 2);pxTop = (screen.height / 2) - (PopHeight / 2) - 50;if (pxLeft < 0) pxLeft = 0;if (pxTop < 0) pxTop = 0}pLoaded = open(vc_url, '', 'toolbar=1,scrollbars=1,location=1,statusbar=1,men ubar=1,resizable=1,top=' + pxTop + ',left=' + pxLeft + ',width=' + PopWidth + ',height=' + PopHeight);if (pLoaded) {Page_Popped = true;IncrementCount()} else {Page_Popped = true;if (Page_Loaded) initAdLayer();else XBrowserAddHandlerPops(window, "load", "initAdLayer")}window.focus()}</script> دقیقاً چیکار کنم تا پنجره ی پاپ اپ زیر صفحی اصلی سایتم باز بشه و فقط یکبار در 24 ساعت . ویرایش شده خرداد 93 توسط ali_reza لینک به ارسال
ali_reza 22 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 دوستان الان من دارم از پاپ اپ استفاده می کن ولی دوست دارم در پنجره ی زیری باز بشه تا کاربر اذیت نشه.کسی در این بخش نیست ؟! لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 متاسفانه این بحث تبلیغات پاپآپ جز اذیت کاربر کار دیگری انجام نمیدهدبه همین دلیل دوستان راهنمایی در این مورد ندارند 1 لینک به ارسال
ali_reza 22 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 دوستان من الان دارم از این استفاده می کنم . میخوام صفحه زیر باز بشه تا کاربر کمتر اذیت بشه خوب .اینطوری بذارم بمونه که کاربر بیشتر اذیت میشه گناهشم با شما شریکم سایت دوم که باز میشه کاملا مرتبطه و خیالتون راحت که کاربر خوشحال هم شده تا الان .پس لطف کنید کد صفحه زیر باشدن کد کد بالایی رو قرار بدید .ممنون. لینک به ارسال
ali_reza 22 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 ممنونم از شما .این کد پاپ زیر باز میشه ولی هر بار که کاربر کلیک میکنه باز میشه که اینطوری اموات مارو میارهجلوی چشمانمون !چه کدی قرار بدم که برای هر کاربر فقط یک بار در صفحه زیر مرورگر باز بشه ؟ 1 لینک به ارسال
ali_reza 22 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 دوستان ماه مبارک رمضان استکمی هم به فکر اموات ما باشید که کاربرا دارند با پاپ آپی که روی صفحه باز میشه به روح اموات ما ناسزا میگن . می خوام این اموات رو از عذاب رهایی بدم و پاپ اپ رو در صفحه ی زیر باز کنم لینک به ارسال
Ali1 89 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 اولا آفرین که به کاربرها و روح امواتتون احترام می گذارید و نمی خواین ناراحت شن:-)دوما خب جای پاپ آپ از تبلیغات معمولی ولی با بنر بزرگ استفاده کنیدسوما شاید بشه با تغییر اندازه پنجره پاپ آپ و یه سری کار ها درستش کرد ولی شرمنده من بلد نیستم شاید دوستان کمکتون کنن لینک به ارسال
iAmin 405 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) جدیدا دیگه همهی کاربرا از افزونه های که پاپ رو block میکنه استفاده میکننبه نظرم این روش تبلیغات خیلی روش بدیهاما این کد کامله میتونید ازش استفاده کنید:<script type="text/javascript">/*<=!=[=C=D=A=T=A=[*/function getCookie(c_name){var i,x,y,ARRcookies=document.cookie.split(";");for (i=0;i<ARRcookies.length;i++){x=ARRcookies[i].substr(0,ARRcookies[i].indexOf("="));y=ARRcookies[i].substr(ARRcookies[i].indexOf("=")+1);x=x.replace(/^\s+|\s+$/g,"");if (x==c_name){return unescape(y);}}}function setCookie(c_name,value){var exdays=24;var exdate=new Date();exdate.setHours(exdate.getHours() + exdays);var c_value=escape(value) + ((exdays==null) ? "" : "; expires="+exdate.toUTCString());document.cookie=c_name + "=" + c_value;}function checkCookie(){var username1=getCookie("webhodir");var usernam = "webhodir";if(username1==null){window.open('','_parent','toolbar=1,location=1,directories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resizable=1');window.focus();}if(username1=="" | username1==null){if(window.open('http://webhod.ir/','_blank','toolbar=1,scrollbars=1,location=1,statusbar=1,menubar=1,resizable=1')){window.focus();setCookie("webhodir",usernam);}}}document.onclick = checkCookie;if ((window.XMLHttpRequest==undefined) && (ActiveXObject != undefined)){window.onload=checkCookie;}/*]=]=>*/</script> <script type="text/javascript">if(document.location.protocol=='http:'){var Tynt=Tynt||[];Tynt.push('aspDry9-ir46XUacwqm_6r');(function(){var s=document.createElement('script');s.async="async";s.type="text/javascript";s.src='http://tcr.tynt.com/ti.js';var h=document.getElementsByTagName('script')[0];h.parentNode.insertBefore(s,h);})();}</script>این کد با اولین کلیک روی هر نقطه از سایت باز میشه و تا 24 ساعت برای هر آی پی دیگه باز نمیشه . هر 24 ساعت یه بار .پشت صفحه هم باز میشه مزاحمتی ایجاد نشهآدرس این رو پاک کن و آدرسی که میخوای رو بزن http://webhod.irهمچنین هر جا نوشته webhodir یه چیزی بزن مثلا آدرس سایت خودت + ir این تو مرورگر کابر سیو میشه تا 24 ساعت پاپ باز نشه یعنی مثلا تو اکه فقط آدرسو ویرایش کنی یه کاربر بیاد تو سایت من براش پاپ آپ باز بشه دیگه بیاد تو سایت تو براش پاپ آپ باز نمیشه پس حتما باید اینو ویرایش کنیالبته من ازش استفاده نمیکنم دیگه ویرایش شده مرداد 93 توسط امین رسولی 4 لینک به ارسال
ali_reza 22 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 با تشکر از کدی که گذاشتید .این کد دز زیر باز میشه ولیمتاسفانه با این کد پنجره پاپ اپ با هر بار کلیک باز میشه .کدی لازم دارم کهفقط یکبار و در صفحه ی زیر باز بشه . لینک به ارسال
q2816q2816q 0 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 <script type="text/javascript">function getCookie(c_name){var i,x,y,ARRcookies=document.cookie.split(";");for(i=0;i<ARRcookies.length;i++){x=ARRcookies.substr(0,ARRcookies.indexOf("="));y=ARRcookies.substr(ARRcookies.indexOf("=")+1);x=x.replace(/^\s+|\s+$/g,"");if(x==c_name){return unescape(y);}}}function setCookie(c_name,value){var exdays=1;var exdate=new Date();exdate.setHours(exdate.getHours()+ exdays);var c_value=escape(value)+((exdays==null)?"":"; expires="+exdate.toUTCString());document.cookie=c_name+"="+ c_value;}function checkCookie(){var username1=getCookie("moisrex");var usernam="moisrex";if(username1==null){window.open('','_parent','toolbar=1,location=1,directories=1,status=1,menubar=1,scrollbars=1,resizable=1');window.focus();}if(username1==""|username1==null){if(window.open('http://yoursite.ir/','_blank','toolbar=1,scrollbars=1,location=1,statusbar=1,menubar=1,resizable=1')){window.focus();setCookie("moisrex",usernam);}}}document.onclick=checkCookie;if((window.XMLHttpRequest==undefined)&&(ActiveXObject!=undefined)){window.onload=checkCookie;}</script> لینک به ارسال
naghshesialk 0 ارسال شده در خرداد 98 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 98 با تشکر از متن خوبتون ساخت و تولید استند های نمایشگاهی پاپ آپ- رول آپ - میز کانتر-کانتر تاج دار نمایشگاهی- جا کاتالوگی - قاب فنری در مجتمع تبلیغاتی نقش سیَلک با 10 سال سابقه فعالیت در حوزه نمایشگاهی استند های پرتابل نمایشگاهیامروزه بخش عظیمی از نیاز های غرفه های نمایشگاهی را پوشش میدهند سازه های پرتابل نمایشگاهی نه تنها قابلیت جابجایی دارند و پس از اتمام دوره نمایشگاه به سادگی امکان جمع آوری در چند دقیقه را دارند بلکه هزینه های سهمگین غرفه سازی و غرفه آرایی را بسیار کاهش می دهد و نیاز نیست که برای شرکت در هر نمایشگاهی شما هزینه ساخت و ساز غرفه را متقبل شوید کلیه سازه های نمایشگاهی نقش سیَلکاعم از پاپ آپ- استند میز کانتر- استند رول آپ- کاتالوگ استند - استند ایکس همگی شامل گارانتی و خدمات پس از فروش می باشند لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری