jakob 17 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 با سلام من با افزونه Visual Form Builder فرم استخدام طراحی کردم که متاسفانه فرم رو ایمیل نمیکنه لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 ارسال نکردن ایمیل به تنهایی نمی تونه مورد از پلاگین باشهشاید تابع میل در هاست شما بسته هست ! لینک به ارسال
jakob 17 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 contact form 7 ایمیل ارسال میکنه ولی این افزونه نه! لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 حب تنظمیات پلاگین رو بررسی کردید جهت ارسال ایمیل ؟من این پلاگین رو نصب شده دارم و براحتی ارسال می کنه ! لینک به ارسال
jakob 17 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 تنظیمات پلاگین همونطور که خودتون هم میدونید خیلی پیچیده نیست.تو قسمت ایمیل، ایمیل دریافت کننده رو گذاشتم، info@domain.comزمانی هم که فرم رو میسازم یه reply-email داره و email to که هر دو رو روی ایمیل فرستنده تنطبم میکنم لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 Emails are not being sentNote: Form submissions will always be saved in the database whether or not the email was sent.Check SPAM folderA quick look in the SPAM folder will tell you if the emails are being routed into the folder. If so, simply train your email client to not treat those emails as SPAMConfigure your site to use SMTPSome people have reported that after the form is submitted, no email is received. If this is the case for you, it typically means that your server or web host has not properly configured their SMTP settings.Try using a plugin such as WP Mail SMTP to correct the issue. لینک به ارسال
jakob 17 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 تو اسپم که نرفته ولی با پشتبانی هاست از طریق تیکت ارتباط بر قرار کردم تا بررسی های لازم انجام رو انجام بدن. لینک به ارسال
jakob 17 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 تابع fsockopen رو بر روی هاست فعال کردن که بازم مشکل ایمیل حل نشدو اشکال زدایی وردپرس هم فعال کردم که این اررور رو نمایش میده که فک نکنم ربطی به ایمیل داشته باشهNotice: Undefined index: custom_css in /home/tashgrou/domains/naizy.ir/public_html/wp-content/themes/spalon/functions.php on line 12و کد خط 8 تا 12 رو دیر زیر آوردم که نمیتونه مشکل از این قسمت باشهrequire_once 'functions/mobile-detect.php';$kz_detect = new Mobile_Detect;$kz_device_type = ($kz_detect->isMobile() ? ($kz_detect->isTablet() ? 'tablet' : 'phone') : 'computer'); لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 خیر این خط نیز به موضوع ربطی نمی تونه داشته باشهداره میگه custom_css تعریف نشده هست لینک به ارسال
aminhashemi 0 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام. من توی این پلاگین مشکل زمان ثبت فرم رو دارم. هر فرمی که ثبت میشه، تاریخ و ساعت رو الکی و مشابه میزنه. دقیقا اینو مینویسه برای همه فرم ها: AM0000am/UTCUTC12Mon, 30 Nov -001 00:00:00 +0000am11 راه حلی برای این مورد میدونید ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری