دکتر مهندس 687 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 سلام به همهمن میخوام سایتم رو روی دو سرور مجزا بذارم به صورتی که هر آپدیتی که انجام میدم توی هردوتا سرور اعمال بشه که اگر روزی یکی از سرورها براش مشکل پیش اومد دومی رو داشته باشمدقت کنید که من سرور ابری نمیخوام بلکه میخوام مثلا از دوتا شرکت متفاوت هاست بگیرم و...امکانش هست؟ لینک به ارسال
تنها در تاریکی 445 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 سلام به همهمن میخوام سایتم رو روی دو سرور مجزا بذارم به صورتی که هر آپدیتی که انجام میدم توی هردوتا سرور اعمال بشه که اگر روزی یکی از سرورها براش مشکل پیش اومد دومی رو داشته باشمدقت کنید که من سرور ابری نمیخوام بلکه میخوام مثلا از دوتا شرکت متفاوت هاست بگیرم و...امکانش هست؟درود ...؛خب چرا از هاست پشتیبان استفاده نمیکنید ؟ یعنی یه هاست که روی اون بک آپ بگیرید از هاست اصلی. 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 درود ...؛خب چرا از هاست پشتیبان استفاده نمیکنید ؟ یعنی یه هاست که روی اون بک آپ بگیرید از هاست اصلی.هاست پشتیان اون کارایی که من میخوام رو انجام نمیدهمثلا اگر یه روز خدای نکرده هاست اصلی دان بشه، تا بخوای DNS ها رو عوض کنی و کاملا ست بشن، کلی زمان میبره و داغون میشه سایتتهمچنین پشتیبان گیری معمولا فشار زیادی روی سرور اصلی میاره و اکثر اوقات هم که من با Dropbox و ایناها تست کردم موفقیت آمیز نبوده! لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری