m like mother 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام1- وقتی کاربران (مشارکت کننده) وارد پیشخوان می شوند کادرهایی مانند (در یک نگاه، پیش نویس، فعالیت ، اخبار وردپرس، و یک تذکر در بالا) را می بینند چگونه اینها را حذف کنم که کسی نبیند؟2- پوسته من یک نوار ابزار در بالا دارد که برخی آیتمها مانند دیدگاه ها و تازه ها رو روش نمایش میدم که نام کاربری و خروج هم در همان نوار ابزار است چگونه آن را حذف کنم؟ لینک به ارسال
m like mother 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 قسمت اول رو خودم حلش کردم و درست شد در مورد بند دوم اگر راهنمایی کنید ممنون می شم لینک به ارسال
m like mother 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 در مورد برداشتن نوار ابزار بالا برای کاربران غیر از مدیر ، یا برداشتن برخی از آیتمهای اون مانند منوی وردپرس لطفا راهنمایی بفرمایید . چون در قالب من وقتی کاربر ثبت نام می کند نوار ابزار بالا برایش نمایش داده می شود در همون صفحه اصلی سایت . لینک به ارسال
m like mother 0 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 (ویرایش شده) برای برداشتن نوار ابزار ( به غیر از مدیر ) گشتم پیدا کردم کدش اینه باید در فایل فانکشن قالب قرار بگیره/* Disable the Wordpress Admin Bar for all but admins. */if (!current_user_can('administrator')):show_admin_bar(false);endif;این حذف نوار ابزار برای همه کاربران/* Disable the Wordpress Admin Bar for everyone. */show_admin_bar(false); ویرایش شده اردیبهشت 93 توسط m like mother لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری