mohsen503 1 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 سلام آقا مصطفیوقت شما بخیربنده از نگارش 4 وردپرس و نگارش 2.5.4 افزونه پیامک وردپرس استفاده می کنم. قسمت تنظیمات با موفقیت انجام شده و اعتبار پیامک بنده رو نشون می ده و وضعیت هم فعاله و به شماره هم پیامک ارسال می شه. اما در قسمت مشترکین خبرنامه نمی توانم گروه جدید اضافه کنم. وقتی اسم گروه رو می نویسم و روی افزودن می زنم گروهی اضافه نمیشه. در ضمن در سایت هم با پر کردن فیلد ها و زدن دکمه اشتراک، مشترکی به قسمت مشترکان خبرنامه اضافه نمی شود. آدرس سایت در صورت لزوم www.parsenet.irبا تشکر فراوان لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 سلام آقا مصطفیوقت شما بخیربنده از نگارش 4 وردپرس و نگارش 2.5.4 افزونه پیامک وردپرس استفاده می کنم. قسمت تنظیمات با موفقیت انجام شده و اعتبار پیامک بنده رو نشون می ده و وضعیت هم فعاله و به شماره هم پیامک ارسال می شه. اما در قسمت مشترکین خبرنامه نمی توانم گروه جدید اضافه کنم. وقتی اسم گروه رو می نویسم و روی افزودن می زنم گروهی اضافه نمیشه. در ضمن در سایت هم با پر کردن فیلد ها و زدن دکمه اشتراک، مشترکی به قسمت مشترکان خبرنامه اضافه نمی شود. آدرس سایت در صورت لزوم www.parsenet.irبا تشکر فراوانسلام، احتمالاً جدول مربوط به گروه ها ساخته نشد. افزونه را غیرفعال کنید، فایل ضمیمه را در داخل افزونه قرار دهید و سپس افزونه را فعال کنید.upgrade.php 2 لینک به ارسال
mohsen503 1 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 سلامتشکر از جناب صوفی. مشکل بنده در سایت گروه مهندسی فناوری و امنیت اطلاعات پارسه با جایگزینی فایل پیوست حل شد.ممنون 1 لینک به ارسال
mahdisafai 0 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 سلامچطوری میشه از طریق این افزونه و افزونه فرم تماس 7 برای کسی که نظر میده پیامک ارسال کردمن قسمت تکست باکس فرم 7 که گفته بود شماره کد جایی که طرف شماره تلفن وارد میکنه رو گذاشتم ولی کار نکردممنون میشم پاسخ بدینباتشکر لینک به ارسال
hamid67 0 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلام آقای صوفیچطور میشه که موقع ثبت نام کاربران، یوزرنیم و پسورد رو براشون SMS کرد؟ مثل ایمیلی که خود وردپرس میفرسته.من از این کد استفاده کردم در ولی فقط یوزرنیم نمایش داده میشه و جلوی پسورد خالی میمونهUsername: %user_login%Password: %user_password%%site_url% لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلام،سلامچطوری میشه از طریق این افزونه و افزونه فرم تماس 7 برای کسی که نظر میده پیامک ارسال کردمن قسمت تکست باکس فرم 7 که گفته بود شماره کد جایی که طرف شماره تلفن وارد میکنه رو گذاشتم ولی کار نکردممنون میشم پاسخ بدینباتشکرباید یک شماره از کسی که نظر ارسال میکنه داشته باشیم. در غیر این صورت امکان پذیر نیست.اون فرم تماس 7 هم بدین صورت عمل میکنه که وقتی یک پیغام جدید از این فرم دریافت شد به شماره ای که شما مشخص میکنید پیامک ارسال میکنه.سلام آقای صوفیچطور میشه که موقع ثبت نام کاربران، یوزرنیم و پسورد رو براشون SMS کرد؟ مثل ایمیلی که خود وردپرس میفرسته.من از این کد استفاده کردم در ولی فقط یوزرنیم نمایش داده میشه و جلوی پسورد خالی میمونهUsername: %user_login%Password: %user_password%%site_url%چون رمز رو خود وردپرس جنریت میکنه امکان پذیر نیست. اما به زودی این قابلیت رو اضافه خواهم کرد.%user_password% را که ما هنوز در افزونه معرفی نکردیم لینک به ارسال
U3F 79 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلامچجوری میشه تایید عضویت کاربرا رو روی این افزونه ست کرد ؟که به شماره ای که تو ثبت نام وارد میکنن کد فعال سازی اس ام اس بشه و کاربر کد فعال سازی رو وارد کرد یوزرش فعال بشه ؟ممنون لینک به ارسال
mrezaghiasi 0 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) سلاماول اینکه تشکر میکنم کارتون عالیهدوم: برای تغییر استایل پلاگین عضویت در خبرنامه (ابزارک افزونه) باید کدوم فایل رو ویرایش کنم؟سوم: برای درج تگ تبلیغات (اسم سایت) زیر اس ام اس های ارسالی (تایید عضویت) باید چکار کنم؟ ویرایش شده خرداد 94 توسط mrezaghiasi لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلام،سلامچجوری میشه تایید عضویت کاربرا رو روی این افزونه ست کرد ؟که به شماره ای که تو ثبت نام وارد میکنن کد فعال سازی اس ام اس بشه و کاربر کد فعال سازی رو وارد کرد یوزرش فعال بشه ؟باید افزونه سفارشی بشود.سلاماول اینکه تشکر میکنم کارتون عالیهدوم: برای تغییر استایل پلاگین عضویت در خبرنامه (ابزارک افزونه) باید کدوم فایل رو ویرایش کنم؟سوم: برای درج تگ تبلیغات (اسم سایت) زیر اس ام اس های ارسالی (تایید عضویت) باید چکار کنم؟خواهش میکنم.فایل style.cssالبته در نسخه جدید ظاهر فرم تغییر کرده است.برای مورد سوم شما نیز باید افزونه کاستومایز شود.سلام برادر من هم افزونه را نصب کردم کامل و سالم ظاهرش اما ارسال اس ام اس نمیکنه...مینویسه با موفقیت ارسال شد اما اس ام اس نمی ایدتنظیمات اعتباری پیامک را بررسی کنید.مطمئن شوید نام کاربری یا رمز عبور درست است.همچنین شماره ارسالی شما لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 سلامچجوری میشه تایید عضویت کاربرا رو روی این افزونه ست کرد ؟که به شماره ای که تو ثبت نام وارد میکنن کد فعال سازی اس ام اس بشه و کاربر کد فعال سازی رو وارد کرد یوزرش فعال بشه ؟ممنونسلام .افزونه اش رو قبلا نوشتم :http://webforest.ir/product/sms-verification/ لینک به ارسال
JELVE76 0 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 با سلام.بنده این افزونه رو نصب کردم.اما کاربر وقتی اطلاعاتشو وارد کرد دکمه اشتراکش کار نمیکنه , و اطلاعات ارسال نمیشن.لطفا راهنمایی کنید.اگه مشکل از تداخل کئوری ها یا هر چیزی هست کاملا توضیح بدید باید چه کنم.ممنون لینک به ارسال
JELVE76 0 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 تمام فروم رو هم خوندم.اما کمکم نکرد لینک به ارسال
Mehr@ban 122 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 با سلام.بنده این افزونه رو نصب کردم.اما کاربر وقتی اطلاعاتشو وارد کرد دکمه اشتراکش کار نمیکنه , و اطلاعات ارسال نمیشن.لطفا راهنمایی کنید.اگه مشکل از تداخل کئوری ها یا هر چیزی هست کاملا توضیح بدید باید چه کنم.ممنونکاشکی یه آدرسی هم میذاشتی که دوستان آنلاین بررسی کنن لینک به ارسال
JELVE76 0 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 کاشکی یه آدرسی هم میذاشتی که دوستان آنلاین بررسی کننhttp://newkonkur.com/ لینک به ارسال
HANNANStd 395 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 دوست عزیز جیکوئری نسخه 1.3 رو قالبه ! چرا از جیکوئری خود وردپرس استفاده نمیکنی ؟قالب 2015 وردپرس رو فعال کن و تست بگیر ببین باز هم مشکل داره یا نه ! لینک به ارسال
iranh00 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) دوستان من آخرین نسخه این افزونه یعنیwp-sms.2.8.1 packagedرو بدون هیچ مشکلی نصب و راه اندازی کردم، در قسمت وب سرویس پیامک هم ، پیام رسان انتخاب کردم و فعال شد ؛ حتی مقدار اعتبار رو به درستی نشون میده .منتها مشکل من اینه که هیچ پیامی از داخل وردپرس ارسال نمیشه کرد .در صورتی که زمانی که از خود پرتال سایت پیام رسان، پیام ارسال میکنم، مثلاً از مقدار اعتبار که کم میشه، داخل مقدار اعتبار افزونه میزنه که تعداد اعتبار چقدر است .فکر میکنم مشکل از تنظیمات شماره ها است : شماره موبایل شما: 093695593xx کد موبایل کشور شما: 0098این تنظیماتی بود که من انجام دادم ! ویرایش شده شهریور 94 توسط iranh00 لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 دوستان من آخرین نسخه این افزونه یعنیwp-sms.2.8.1 packagedرو بدون هیچ مشکلی نصب و راه اندازی کردم، در قسمت وب سرویس پیامک هم ، پیام رسان انتخاب کردم و فعال شد ؛ حتی مقدار اعتبار رو به درستی نشون میده .منتها مشکل من اینه که هیچ پیامی از داخل وردپرس ارسال نمیشه کرد .در صورتی که زمانی که از خود پرتال سایت پیام رسان، پیام ارسال میکنم، مثلاً از مقدار اعتبار که کم میشه، داخل مقدار اعتبار افزونه میزنه که تعداد اعتبار چقدر است .فکر میکنم مشکل از تنظیمات شماره ها است : شماره موبایل شما: 093695593xx کد موبایل کشور شما: 0098این تنظیماتی بود که من انجام دادم !بررسی کنید ببینید شماره ارسالی به درستی وارد شده است یا خیر. 1 لینک به ارسال
iranh00 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 بررسی کنید ببینید شماره ارسالی به درستی وارد شده است یا خیر.با سپاس از توجه شما بله، شماره تلفن ارسال کننده درست بود . عکس از اون قسمت پنل هم گرفتم، به ضمیمه ارسال می کنم لینک به ارسال
iranh00 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 با سپاس از توجه شمابله، شماره تلفن ارسال کننده درست بود . عکس از اون قسمت پنل هم گرفتم، به ضمیمه ارسال می کنمبا عرض پوزش آقا مصطفی عزیز .من یک شماره دیگه رو امتحان کرد، به خوبی و بدون مشکل کار کرد .باز هم ممنون و خداقوت بابت افزونه عالی تون . لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 با عرض پوزش آقا مصطفی عزیز .من یک شماره دیگه رو امتحان کرد، به خوبی و بدون مشکل کار کرد .باز هم ممنون و خداقوت بابت افزونه عالی تون .خواهش میکنم. موفق باشید. 1 لینک به ارسال
iranh00 0 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 با درود .یک مشکل جدید، البته نه از سمت افزونه ، چرا که افزونه هنگام ثبت نام کاربران، پیامک تأیید ثبت نام رو براشون ارسال میکنه .اما من از افزونه دیگری جهت سفارشی سازی فرم های ثبت نام استفاده میکنم به نام [ Ultimate Member ] ، منتها، افزونه ارسال پیامک ظاهراً با این افزونه سازگار نیست و فرم هایی که از طریق این افزونه پر بشوند رو نمی تونه با پیامک تأیید کنه .راهنمایی می فرمائید ؟! لینک به ارسال
Transporter2009 0 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 با سلام خدمت شما دوستان عزیز و همیشه همراه.من از افزونه WordPress PopUp استفاده می کنم و میخوام فرم اشتراک افزونه پیامک وردپرس در این پاپ آپ نمایش داده بشه. اما وقتی از شورت کد [subscribe] استفاده می کنم، اتفاقی نمیافته و به طور کل پاپ آپ غیر فعال میشه.اگر بخوام به این نحوی که عرض کردم از افزونه استفاده کنم باید چی کار کنم؟ و یا آیا راهی وجود داره که زمانی که فرم Quform اطلاعات شماره همراه را از کاربر دریافت میکنه یه سیگنال به افزونه wp sms بفرسته و افزونه پیامک یه اس ام اس به کاربر بزنه و خوش آمد گویی کنه؟پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم لینک به ارسال
Transporter2009 0 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 با سلام خدمت شما دوستان عزیز و همیشه همراه.من از افزونه WordPress PopUp استفاده می کنم و میخوام فرم اشتراک افزونه پیامک وردپرس در این پاپ آپ نمایش داده بشه. اما وقتی از شورت کد [subscribe] استفاده می کنم، اتفاقی نمیافته و به طور کل پاپ آپ غیر فعال میشه.اگر بخوام به این نحوی که عرض کردم از افزونه استفاده کنم باید چی کار کنم؟ و یا آیا راهی وجود داره که زمانی که فرم Quform اطلاعات شماره همراه را از کاربر دریافت میکنه یه سیگنال به افزونه wp sms بفرسته و افزونه پیامک یه اس ام اس به کاربر بزنه و خوش آمد گویی کنه؟پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارمدوستان کسی راه حلی واسه این مشکل ما نداره؟!! لینک به ارسال
Mostafa 2587 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 با سلام خدمت شما دوستان عزیز و همیشه همراه.من از افزونه WordPress PopUp استفاده می کنم و میخوام فرم اشتراک افزونه پیامک وردپرس در این پاپ آپ نمایش داده بشه. اما وقتی از شورت کد [subscribe] استفاده می کنم، اتفاقی نمیافته و به طور کل پاپ آپ غیر فعال میشه.اگر بخوام به این نحوی که عرض کردم از افزونه استفاده کنم باید چی کار کنم؟ و یا آیا راهی وجود داره که زمانی که فرم Quform اطلاعات شماره همراه را از کاربر دریافت میکنه یه سیگنال به افزونه wp sms بفرسته و افزونه پیامک یه اس ام اس به کاربر بزنه و خوش آمد گویی کنه؟پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارمسلام،برای نمایش فرم خبرنامه در سایت چندین راه است و ابتدا باید مشخص کنید که فرم خبرنامه را در کجا میخواهید فراخوانی کنید؟از طریق پوسته یا از طریق محتوای متن HTML در وردپرس (مثل ابزارک متن یا...)تابع نمایش افزونه در پوسته:<?php wp_subscribes(); ?>کد کوتاه در متن HTML:[subscribe]حالا باید ببینید این افزونه پاپ آپ چه ورودی قبول میکنه. php یا html 2 لینک به ارسال
Transporter2009 0 ارسال شده در مهر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 94 سلام،برای نمایش فرم خبرنامه در سایت چندین راه است و ابتدا باید مشخص کنید که فرم خبرنامه را در کجا میخواهید فراخوانی کنید؟از طریق پوسته یا از طریق محتوای متن HTML در وردپرس (مثل ابزارک متن یا...)تابع نمایش افزونه در پوسته:<?php wp_subscribes(); ?>کد کوتاه در متن HTML:[subscribe]حالا باید ببینید این افزونه پاپ آپ چه ورودی قبول میکنه. php یا htmlداخا افزونه که از کد PHP فکر نکنم بشه استفاده کرد. باید HTML استفاده بشه. ادیتورش شبیه ادیتور نوشته معمولیه. ولی وقتی از شورت کد [subscribe] استفاده می کنم پاپ آپ به طور کل غیر فعال میشه و چیزی در سایت نشون نمیده.اگر باید کد PHP رو در جای خاصی استفاده کنم تا شورت کد به درستی عمل کنه لطفا راهنمایی بفرمایید.با تشکر لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری