255 پست در این موضوع قرار دارد

پیدا کردم . باید از طریق form حذفش کرد. ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام بنده افزونهwp-smsرا نصب کرم به روز رسانی کردم به صورت فارسی شد و تمام تنظیمات انجام دادم ودر پیام رسان عضو هستم و شماره اختصاصی خریداری کردم وهمه گذینه ها فعال هست چکار کنم مشکلم رفع بشه وپیام کوتاه برای بنده به عنوان خبرنامه یا ووکامرسی و...بیاد ممنون اگر جواب بدید. اگر امکان داره به ایمیل هم اطلاع رسانی کنید shahrood.ghaem@yahoo.com



0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Notice: Undefined offset: 1 in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/admin/wp-sms-notifications.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/admin/wp-sms-notifications.php on line 10

Notice: Undefined variable: wp_version in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/admin/wp-sms-notifications.php on line 10

Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/classes/webservice/farapayamak.class.php in/home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 61

Warning: include_once(/home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/classes/webservice/farapayamak.class.php) [function.include-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 61

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/classes/webservice/farapayamak.class.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 61

Fatal error: Class 'farapayamak' not found in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 63

من نصب کردم این ارور ها رو میده!

چه کنم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

با سلام بنده افزونهwp-smsرا نصب کرم به روز رسانی کردم به صورت فارسی شد و تمام تنظیمات انجام دادم ودر پیام رسان عضو هستم و شماره اختصاصی خریداری کردم وهمه گذینه ها فعال هست چکار کنم مشکلم رفع بشه وپیام کوتاه برای بنده به عنوان خبرنامه یا ووکامرسی و...بیاد ممنون اگر جواب بدید. اگر امکان داره به ایمیل هم اطلاع رسانی کنید shahrood.ghaem@yahoo.com

خب نام کاربری و رمز عبور وب سرویس را در تنظیمات افزونه » وب سرویس وارد کنید.

Notice: Undefined offset: 1 in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/admin/wp-sms-notifications.php on line 10

Notice: Trying to get property of non-object in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/admin/wp-sms-notifications.php on line 10

Notice: Undefined variable: wp_version in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/admin/wp-sms-notifications.php on line 10

Warning: include_once() [function.include-once]: Unable to access /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/classes/webservice/farapayamak.class.php in/home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 61

Warning: include_once(/home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/classes/webservice/farapayamak.class.php) [function.include-once]: failed to open stream: Permission denied in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 61

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/includes/classes/webservice/farapayamak.class.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 61

Fatal error: Class 'farapayamak' not found in /home/sotalmah/public_html/wp-content/plugins/wp-sms/wp-sms.php on line 63

من نصب کردم این ارور ها رو میده!

چه کنم؟!

از آخرین نسخه وردپرس استفاده کنید.

نهایتاً تمامی افزونه ها را غیرفعال کنید و سپس بررسی نمائید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من با ابزارک این افزونه مشکل دارم!!

زمانی که ابزارک را میزارم و تیک فراخوانی جکئوری رو میزنم ابزارک کار میکنه اما زمانی که شماره وارد میکنی فقط یک عکس بارگذاری نمایش داده میشه و هیچ جایی برای وارد کردن کد فعال سازی اضافه نمیشه!

و عکس بارگذاری هم از بین نمیره!!

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من با ابزارک این افزونه مشکل دارم!!

زمانی که ابزارک را میزارم و تیک فراخوانی جکئوری رو میزنم ابزارک کار میکنه اما زمانی که شماره وارد میکنی فقط یک عکس بارگذاری نمایش داده میشه و هیچ جایی برای وارد کردن کد فعال سازی اضافه نمیشه!

و عکس بارگذاری هم از بین نمیره!!

با تشکر

احتمال داره تداخلی در جی کوئری باشد. مابقی افزونه ها را غیرفعال کنید و سپس بررسی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمال داره تداخلی در جی کوئری باشد. مابقی افزونه ها را غیرفعال کنید و سپس بررسی کنید.

سلام

نه، فایده نداره!! کد فعال سازی ارسال میشه ولی باید کجا وارد کرد؟؟

جایی در ابزارک نیست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرم خبرنامه پیامکی را به صورت دستی (با استفاده از تابع) در پوسته فراخوانی کنید و سپس بررسی کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

من از sms.ir سرویس می گیرم . متاسفانه وب سرویس آن را در بین لیست پیدا نکردم. چطور آن را اضافه کنم.

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرم خبرنامه پیامکی را به صورت دستی (با استفاده از تابع) در پوسته فراخوانی کنید و سپس بررسی کنید.

سلام

نشد! نمیدونم دیگران هم مشکل ما را دارند یا نه!

یکبار خودتان امتحان کنید! : iran-science.com

کد فعال سازی ارسال میشه اما جایی برای وارد کردن آن نیست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

نشد! نمیدونم دیگران هم مشکل ما را دارند یا نه!

یکبار خودتان امتحان کنید! : iran-science.com

کد فعال سازی ارسال میشه اما جایی برای وارد کردن آن نیست!

برروی پوسته دیگری بررسی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان. این پلاگین برای وب سرویسهای دیگه نمیشه استفاده کرد؟ مثلا ملی پیامک. من از اونجا خریدم و الان نمیتونم عوضش کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان. این پلاگین برای وب سرویسهای دیگه نمیشه استفاده کرد؟ مثلا ملی پیامک. من از اونجا خریدم و الان نمیتونم عوضش کنم

با مدیریت سامانه تماس بگیرید تا برای اضافه کردن وب سرویس اقدام کند.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برروی پوسته دیگری بررسی کنید.

امتحان کردم اما نشد!(روی پوسته پیش فرض)

فکر کنم باید یک تغییر در ابزارک افزونه ایجاد کنید!! :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
امتحان کردم اما نشد!(روی پوسته پیش فرض)

فکر کنم باید یک تغییر در ابزارک افزونه ایجاد کنید!! :)

نسخه جدید افزونه را مورد بررسی قرار دهید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من نصب کردم ولی میخوام فعال کنم نمیشه میگه به خاطر مشکل جدی فعال نمی شود این یعنی چی میشه کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام من نصب کردم ولی میخوام فعال کنم نمیشه میگه به خاطر مشکل جدی فعال نمی شود این یعنی چی میشه کمک کنید

چه خطایی میده؟

خطا را ذکر کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. تو این افرونه من چطور میتونم یه لیست 5000 شماره ای رو یکجا وارد مشترکان خبرنامه قرار بدم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من می تونم این ماژول رو بدون ایراد و همراه با پنل رایگان بهتون بدم ( خط اشتراکی ارسال هم داره ) قیمت پیامک هاشم از 75 ریال تا 99 ریال هست. تست هم کردم مشکلی نداره . می تونم براتون نصبشم بکنم. البته من تبلیغ نمیکنمااا دوستان در جریان باشند. همه چیز رایگانه!

تماس : 09213316285

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. تو این افرونه من چطور میتونم یه لیست 5000 شماره ای رو یکجا وارد مشترکان خبرنامه قرار بدم؟

من همچنان منتظر یاری سبزتان هستم :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. تو این افرونه من چطور میتونم یه لیست 5000 شماره ای رو یکجا وارد مشترکان خبرنامه قرار بدم؟

فعلاً قابلیت import را درونش اضافه نکردم، اما میتونید از خود phpmyadmin یا navicat استفاده کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه خطایی میده؟

خطا را ذکر کنید.

به‌دلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.

همین خطا رو میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

در هنگام ارسال پیامک این ارور میاد و هیچ پیامکی ارسال نمیشه


Fatal error: Class 'SoapClient' not found in /home/ayehanet/public_html/portal/wp-content/plugins/wp-sms/includes/classes/webservice/ariaideh.class.php on line 41

چیکار باید بکنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان کسی نظری نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مصطفی جان

من از پانیز پیامک سرویس میگیرم

قبلا با این افزونه برای اعضای سایتم کلی پیام فرستادم اما الان فقط اسمس تکی ارسال میشه و نمیشه به کل اعضا اسمس بدم.

افزونه رو آپدیت هم کردم اما بازم نشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(:
    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام