پورتال دنا 86 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستانمن چند روزیه با یه مشکل جدی برای ارسال مطالب مواجه شدم و هر کار کردم حل نشد(عکس پیوستی گویای مطلبه)همه افزونه ها رو غیر فعال کردم بازم درست نشدفونت نوشته ها اندازه نوشته ها و... رو دستکاری کردم بازم نشددیگه امکان ارسال مطلب با این وضعیت ندارمکسی میدونه ایراد از کجاست؟ لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 مطلب رو از جایی کپی کردید؟چرا فونتش کودکه؟1- همه افزونه ها رو غیر فعال کنید به جز w3 total cache . بعد کش سایت رو خالی کنید.2- اگه با بقیه پوسته ها هم همینجوریه پوشه wp-admin رو جایگزین کنید. 1 لینک به ارسال
پورتال دنا 86 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) مطلب رو از جایی کپی کردید؟چرا فونتش کودکه؟1- همه افزونه ها رو غیر فعال کنید به جز w3 total cache . بعد کش سایت رو خالی کنید.2- اگه با بقیه پوسته ها هم همینجوریه پوشه wp-admin رو جایگزین کنید.مطالب رو از فایل ورد رو کامپیوتر کپی میکنمفونت قالب کودکه واسه همین ازش استفاده میکنمبا همه فونت ها همینجوریهبا بقیه پوسته ها هم همینجوریه1و2 انجام شد ولی باز درست نشدبه نسخه 3.8.2 فارسی ارتقا دادم بازم نشد ویرایش شده فروردین 93 توسط پورتال دنا لینک به ارسال
پورتال دنا 86 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 ضمن اینکه هر وقت افزونه وردپرس جلالی رو فعال میکنم خطای 503 میده . روی همه قالب ها اینجوریه لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 نمیدونمولی اولن جلالی رو حذف کنید و wp-parsidate رو نصب کنید (بسته پارسی ساز)دومن برای کپی کردن از word ، از دکمه مربوطه استفاده کنید شاید فرجی شد. 3 لینک به ارسال
پورتال دنا 86 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 نمیدونمولی اولن جلالی رو حذف کنید و wp-parsidate رو نصب کنید (بسته پارسی ساز)دومن برای کپی کردن از word ، از دکمه مربوطه استفاده کنید شاید فرجی شد.دومین ردیف ادیتور شما رو من ندارم . افزونه خاصی داره؟ لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 نه دیگهدکمه شماره 1 رو که شماره گذاری کردم بزنید ردیف دوم ظاهر میشهاگه کلن ندارید به فکر اون باشید و تاپیک جدا باز کنید. (چون شدیدا لازمه) 2 لینک به ارسال
پورتال دنا 86 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 دکمه 1 رو زدم ظاهر شد . ممنونم لینک به ارسال
پورتال دنا 86 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 متاسفانه مشکل هنوز باقیه لینک به ارسال
پورتال دنا 86 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 حل شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری