exporter 0 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 سلام میخوام چند تغییر جزئی در سایت وردپرسیم اعمال کنم و بلد نیستملطفا راهنماییم کنید تا بتونم این تغییرات رو اجرا کنم1. به جای اسم سایت که در هدر نوشته میشه، یک تصویر کوچک (بعنوان لوگو) بذارم2. در ستون کناری (ساید بار) به جای عبارت نوشته های تازه ، بنویسم آخرین محصولات3. در ساید بار ، بخش بایگانی نمایش داده نشه4. در ساید بار، در بخش جستجو و اطلاعات، نوار جستجو و دکمه ی جستجو و نوشته های داخل کادر اطلاعات رو حذف کنم و به جاش بتونم یک تصویر کوچک قرار بدمتغییرات مورد نظر به روایت تصویر:پیشاپیش ممنون لینک به ارسال
hamidwi 479 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) سلامشما از قالب major-media استفاده می کنید این قالب ترجمه شده هستش.1-برای تغییر این قسمت فکر می کنم باید فایل header.php رو ویرایش کنید.2-برای تغییر عنوان ابزارک مورد نظر فایلهای زبان پوسته در پوشه languages رو ویرایش کنید.3و4-برای تغییر این دو قسمت فکر می کنم باید از طریق پنل وردپرس و مسیر نمایش>ابزارکها این تغییر را اعمال کنید. ویرایش شده فروردین 93 توسط hamidwi 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری