mehdi.tayebi 171 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 عید همگی دوستانی که این پست مطالعه میکنن مبارک باشه و امیدوارم سال جدید سالی پر از موفقیت براشون باشه .موضوع طرح این سوالات از اینجا آغاز شدش که من یک قالب آماده از وردپرس دانلود کردم که لینکش در زیر می زارم . البته این قالب تجاری هستش ولی سوالی که دارم کلی هستش و در ارتباط تنها با این قالب نیست ::لینک دمو قالب :http://www.momizat.com/theme/?theme=charismaداخل این قالب به استثنای پوشه ها و فایلهای اصلی یک قالب مانند image و fonts و ... پوشه ای به نام Framework هم وجود داشتش ... خوب بنده با موضوع فریم ورک آشناییت دارم اما سوالم اینجاست که ::1-ما چطور می توانیم به قالبومن خاصیت فریم ورک اضافه کنیم ؟2- این فریم ورک چه قابلیت هایی به قالبون میده و چقدر کارمون راحت میکنه ؟3- نحوه استفاده از فریم ورک به چه صورت هستش ؟4- مثلا در قالب بالا امکاناتی مانند Shortcode هایی در قسمت مطالب وجود داشتش که به راحتی می توانستیم در نوشته هامون Tab و ... ایجاد کنیم ، این به چه صورت هستش ؟؟5- منوی درآپ دان نمونه بالا را که مشاهده میکنید ، به چه قشنگی و روان بودنی باز و بسته می شود ...آیا این هم با فریم ورک ایجاد شده ؟6- بهترین فریم ورکی که برای طراحی قالبها استفاده میشود که امکاناتی مثل قالب بالا را فراهم کند چی هستش ؟7- تو فایل Functions.php اومده و تنها فایل فریم ورک را فراخوانی کرده و انگار تمام این خدمات و امکانات خود این فریم ورک برای این قالب انجام میدهد ... لینک به ارسال
alireza.nh 318 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 سلام دوست عزیز1-ما چطور می توانیم به قالبومن خاصیت فریم ورک اضافه کنیم ؟با افزودن فایلهای css و js فریم ورکی که میخاید استفاده کنید!البته باید نحوه کار باهاش و آشنایی با المان ها و .... که بسته به نوع فریم ورک متفاوت وتاحدودی خاص هستو یاد بگیرید!2- این فریم ورک چه قابلیت هایی به قالبون میده و چقدر کارمون راحت میکنه ؟هدف همه فریم ورک ها در راستای کاری خاصی که انجام میدهند مشترکه و اون هم آسان کردن و حرفه ای کردن کارشما!3- نحوه استفاده از فریم ورک به چه صورت هستش ؟در سوال 1 اشاره شد بنحوی!4- مثلا در قالب بالا امکاناتی مانند Shortcode هایی در قسمت مطالب وجود داشتش که به راحتی می توانستیم در نوشته هامون Tab و ... ایجاد کنیم ، این به چه صورت هستش ؟؟مربوط به خوده قالب میباشد و شما خودتون میتونید shourtcode بسازید!5- منوی درآپ دان نمونه بالا را که مشاهده میکنید ، به چه قشنگی و روان بودنی باز و بسته می شود ...آیا این هم با فریم ورک ایجاد شده ؟مربوط به js میباشد و ممکن است فریم ورک شما قابلیت همچین کاری داشته باشه!6- بهترین فریم ورکی که برای طراحی قالبها استفاده میشود که امکاناتی مثل قالب بالا را فراهم کند چی هستش ؟یه نمونه خوب و معروف به شخصه bootstrap رو معرفی میکنم!7- تو فایل Functions.php اومده و تنها فایل فریم ورک را فراخوانی کرده و انگار تمام این خدمات و امکانات خود این فریم ورک برای این قالب انجام میدهد ...خب؟! 1 لینک به ارسال
mehdi.tayebi 171 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 سلام دوست عزیزبا افزودن فایلهای css و js فریم ورکی که میخاید استفاده کنید!البته باید نحوه کار باهاش و آشنایی با المان ها و .... که بسته به نوع فریم ورک متفاوت وتاحدودی خاص هستو یاد بگیرید!هدف همه فریم ورک ها در راستای کاری خاصی که انجام میدهند مشترکه و اون هم آسان کردن و حرفه ای کردن کارشما!در سوال 1 اشاره شد بنحوی!مربوط به خوده قالب میباشد و شما خودتون میتونید shourtcode بسازید!مربوط به js میباشد و ممکن است فریم ورک شما قابلیت همچین کاری داشته باشه!یه نمونه خوب و معروف به شخصه bootstrap رو معرفی میکنم!خب؟!میگم کلا جاده و مسیر اشتباه رفتی ... اونم مقصر منم که اولش تابلو مسیر اشتباه برات نصب کردم !!!دوست عزیز منظور من کار با فریم ورک های سی.اس.اس نیستش و این توضیحاتی که دادی همه مربوط به فریم ورک های CSS هستش ...وفتی میگم فریم ورک وردپرس منظورم فریم ورک هایی مثل getbootstrap یا Foundation و دیگر فریم ورک های CSS نیستش . چون این فریم ورک ها را برای هر قالبی می شود استفاده کردش و یه جورایی هم بچه بازی هستش ...فریم ورک وردپرس منظورم ::http://roots.iohttp://whiteboardframework.comWarp Frameworkhttp://www.yootheme.comیا دیگر قالبهای شرکتی وردپرس هستش که دارای فریم ورک های خاص خودشون هستن ...جواب سوال 7 هم خیلی مورد دار بودش ! معمولا کسی سوال میکنه که یهو اینطوری جواب نمیده که ... خوب به جمالت ...وقتی میگم تو فایل Functios.php قالب فقط یک حط کد هستش که فایل Main.php مربوط به پوشه فریم ورک فراخوانی میکنه یعنی اینکه همه امکاناتی که درون قالب قرار داده شده همگی فکر کنم در پوشه مربوطه به فریم ورک می باشد ... لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 1-ما چطور می توانیم به قالبومن خاصیت فریم ورک اضافه کنیم ؟چه نوع خاصیتی؟2- این فریم ورک چه قابلیت هایی به قالبون میده و چقدر کارمون راحت میکنه ؟اگر دانش برنامه نویسی پایین داشته باشین کمک خوبی میکنه وگرنه دست و پاگیر میشه3- نحوه استفاده از فریم ورک به چه صورت هستش ؟براساس داکیومنتهاش 4- مثلا در قالب بالا امکاناتی مانند Shortcode هایی در قسمت مطالب وجود داشتش که به راحتی می توانستیم در نوشته هامون Tab و ... ایجاد کنیم ، این به چه صورت هستش ؟؟این به فریمورک ربطی نداره اینها تکه کد هست5- منوی درآپ دان نمونه بالا را که مشاهده میکنید ، به چه قشنگی و روان بودنی باز و بسته می شود ...آیا این هم با فریم ورک ایجاد شده ؟خیر6- بهترین فریم ورکی که برای طراحی قالبها استفاده میشود که امکاناتی مثل قالب بالا را فراهم کند چی هستش ؟Genesis 7- تو فایل Functions.php اومده و تنها فایل فریم ورک را فراخوانی کرده و انگار تمام این خدمات و امکانات خود این فریم ورک برای این قالب انجام میدهد ...درسته به همین شکله لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری