saber

وسط چین کردن عکس ها در مطالب وردپرس

22 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یکی از مشکلاتی که در وردپرس دارم این هست که عکس ها در کناره ها می آیند حالا برای این که وسط چین بشن چکار باید کرد البته بین تابه the_content <center></center> گذاشتم مشکل حل شد اما همه نوشته ها وسط اومدن حالا برای این که فقط عکس وسط بیاد چکار باید کرد؟؟ممنون(از خود نوشتن فایل وسط چین نمی شود)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبلا خیلی بحث شده

کد زیر رو به استایل اضافه کنید ببینید درست میشه ؟!


.aligncenter, img.aligncenter {
clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا ممنون اما مشکل حل نشد...این رو یخواستم بگم آیا تابعی هست که عکس مطالب رو فراخوانی کنه؟؟اگه باشه شاید بتونیم کاریش کنیم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام , منم مشکل شما رو داشتم

تابعی هم که میخوایم دارم

function.php


function catch_that_image() {
global $post, $posts;
$first_img = '';
ob_start();
ob_end_clean();
$output = preg_match_all('/<img.+src=[\'"]([^\'"]+)[\'"].*>/i', $post->post_content, $matches);
$first_img = $matches [1] [0];
if(empty($first_img)){ //Defines a default image
$first_img = "images/default.gif";
}
return $first_img;
}

کد برای گرفتن عکس ها

مثلا برای index.php , single.php


<div class="post-image"><img src="<?php echo catch_that_image() ?>" /></div>

ویرایش شده در توسط wSaman
4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیشه ...اصلا معلوم نیست جکار باید کرد باید بیخیالش شد :)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاینه سایتتون لینک بدید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آنلاین که هست


http://www.tazeh.org

بفرمایید بنده هر کاری کردم نشد...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در آدرس زیر روی هاستتون :

http://www.tazeh.org.../inc/styles.css

و داخل فایل دنبال نام خصیصه :


.section1 img {

بگردید و خاصیت های:


position: absolute;
float: right;

را ازش حذف کنید و خاصیت های :


clear: both;
display: block;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
position:relative;

را در همان قسمت داخل آکولادی { } که قرار دارد اضافه کنید.

8

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید متاسفانه من هم این مشکل رو ارم و جدول هایی که درست میکنم وسط چین نمیشه و میره سمیت راست ممنون میشم یکی به سایت یه نگاهی بندازه و کمک کنه

http://www.sepantap.ir/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان منم این مشکل رو داشتم با کد زیر به راحتی درست شد.


img.aligncenter{
margin-left:auto;
margin-right:auto;
display:block;
}

پس از گذاشتن کد صفحه خودتون رو رفرش کنید(Ctrl+F5)

ویرایش شده در توسط ashkanreal
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کدهای بالا رو اضافه کردم به فایل استایل ولی جواب نداد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما تصویرتون رو وسط چین کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید از کد


<div align="center"> </div>

استفاده کنید

ویرایش شده در توسط U3F
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو هم استفاده کردم ولی جواب نداد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس یکی از پست های سایتتون که عکس وسط نیومده رو بدید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید متاسفانه من هم این مشکل رو ارم و جدول هایی که درست میکنم وسط چین نمیشه و میره سمیت راست ممنون میشم یکی به سایت یه نگاهی بندازه و کمک کنه

http://www.sepantap.ir/

جدول و عکس داستانشون متفاوته در جداول درون تگ table وسط چین بودنش را می شه تعریف کرد مثل


<table align="center">

و اگر خواستید از طریق css اصلاح کنید باید این کد را بگذارید


table {
margin-left:auto;
margin-right:auto;
display:table;
float:none !important;
}

در فایل style.css

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همیشه برای عکس ها از کد زیر استفاده میکنم . پیشنهاد میکنم شما هم کد زیر رو در ویرایشگر html قرار بدید و لینک عکستون رو در جای مناسب قرار بدید تا بصورت وسطچین لود بشه .


<img class="aligncenter" src="" alt="مهندس یار" width="600" hight="300" />

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تشکر از ایمان فخار عزیز. دوستان اگه با وسط چین کردن جدول مشکلی داشتن با کدی که ایمان جان بالا قرار داده مشکل حل میشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همیشه برای عکس ها از کد زیر استفاده میکنم . پیشنهاد میکنم شما هم کد زیر رو در ویرایشگر html قرار بدید و لینک عکستون رو در جای مناسب قرار بدید تا بصورت وسطچین لود بشه .


<img class="aligncenter" src="" alt="مهندس یار" width="600" hight="300" />

من برای وسط قرار دادن تصویر این کار رو انجام میدم

اول روی فضای خالی دکمه وسط چین رو میزنم

بعد دکمه اون درخته ( گذاشتن/ویرایش تصویر ) رو میزنم

بعد بهش ادرس عکس اپلود شده رو میدم.

فعلا هم نتونستم راهی پیدا کنم که همه عکس های داخل فایل Single.php سایتم وسط چین بشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من برای وسط قرار دادن تصویر این کار رو انجام میدم

اول روی فضای خالی دکمه وسط چین رو میزنم

بعد دکمه اون درخته ( گذاشتن/ویرایش تصویر ) رو میزنم

بعد بهش ادرس عکس اپلود شده رو میدم.

فعلا هم نتونستم راهی پیدا کنم که همه عکس های داخل فایل Single.php سایتم وسط چین بشه !

شما ادرس بدین من میخوام یه چیزی رو روی سایتتون امتحان کنم(البته یه پست که تصویر align نگرفته باشه.)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما ادرس بدین من میخوام یه چیزی رو روی سایتتون امتحان کنم(البته یه پست که تصویر align نگرفته باشه.)

بفرما

http://1o2.ir/ilmjh

خودت ببین کدوم پست رو میخوای

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بفرما

http://1o2.ir/ilmjh

خودت ببین کدوم پست رو میخوای

آقا امیر اینا که align دارن یکی از تصاویر رو align رو بردارین تا من تست کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahdiBo
      با سلام 
      من نیاز دارم که بتونم به صورت دستی و دلخواه جدا از محصولات بتونم فاکتوری برای مشتری داخل پنل کاربریش ایجاد کنم 
      و کاربر بتونه اونو پرداخت کنه با دراگاه
       
      میخواستم بدونم افزونه ای هست برای این کار؟ رایگان یا پولی فرقی نداره
      ممنون مبشم کسی بتونه کمکم کنه 
    • توسط nasenaderi

      سلام به همه عزیزان
      مدتی هست هنگام افزودن محصول جدید ، قسمت برچسب هام تغییر کرد و حالت عادی نداره در عکس توضیح دادم
      الان میخوام مثل قبل بشه
      چون از افزونه wordpress-keyword-tool استفاده میکنم و الان دیگه برچسب ها رو وارد نمیکنه
      البته در قسمت نوشته ها این مشکل رو ندارم
      لطفا اگر میتونید کمکم کنید

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده