javadth 4 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 سلام چطور میتونم از یوست به ال این وان سئو سوئیچ کنم با انتقال همه چی لینک به ارسال
hamidwi 479 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 سلامفکر میکنم تنها راهش اینه که تنظیمات رو دستی انتقال بدید چون خود افزونه چنین امکانی رو نداره البته برعکس انتقال از all in one seo به wpseo این امکان وجود داره و میشه به وسیله wpseo تنظیمات رو درونریزی کرد. لینک به ارسال
hamidwi 479 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 این افزونه رو تست کنید البته خودم تست نکردم...http://wordpress.org/plugins/seo-data-transporter/ 4 لینک به ارسال
نوین ادمین 3860 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 بهتره وقتی یک افزونه سئو انتخاب میکیند دیگه تغییرش ندید . افزونه yoast هم افزونه خوبیه در سئو و میتونید با اون ادامه بدید . دلیل خاصی برای این انتقال دارید ؟ 5 لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 دوست عزیزمون درست میگن. افزونه ALL IN ONE SEO و yoast هر دو جز قدرتمندترین افزونه ها در زمینه سئو هستن. با تغییر فقط کارو خزاب میکنین 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری