m_ah19 7 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان بنده بروری وردپرس رو بروی لوکال هاست نصب کردم ، و قصد دارم که از طریق شبکه داخلی به این وب سایتی که رو لوکال نصب کردم دسترسی داشته باشم . سیستم عامل سرور ، ویندوز سرور هست و از نرم افزار Xampp و Wampp استقاده کردم . کلی تنظیمات رو تغییر دادم و باز مشکل کندی سیستم دارم ، رو لود صفحه می مونه سوال من اینه آیا باید از سیستم عامل لینوکس استفاده کنم ؟ اگه آره کدوم نسخه وب سرور خاصی برای اینکار .جود داره ؟در غیر اینصورت راه کار چیست واقعا کلافه شدم لطفا دوستنانی که تجربه استفاده از لوکال دارن راهنمایی کنند سپاس لینک به ارسال
Mr. Saeed 49 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 سلامببینید، چون لوکال هاست به ویندوز (یا سیستم عامل شما) مرتبط هست، در حالت عادی نباید مشکلی در سرعت وردپرس وجود داشته باشه. اگر از سیستم عامل دیگه ای در شبکه خودتون به وردپرس دسترسی دارید تست کنید و ببینید که آیا این مشکل در اون هم وجود داره یا خیر؟ 1 لینک به ارسال
hamidwi 479 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 چند علت دارهدیتای شما زیاد شده و این علت کندی در این نرم افزار هستدر سایت لوکال شما از اینترنت داره چیزهایی مثل جی کوئری لود میکنه 3 لینک به ارسال
نسـتـــرن 194 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 سلام.دلیلش اینه که قالب ها فایل هایی داخلشون هست که اونا رو باید از اینترنت لود کنند.مثل کتابخانه جی کوئری و... .یکی از دلالیش هم اینه 3 لینک به ارسال
raminsat1 93 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 دقیقا فرمایشات دوستان صحیح استفایل های جاوا یا جی کوئری و ا خواندن فونت از گوگل و موارد مشابه که در هدر قالب وجود داره باعث کندی نمایش سایت حتی در لوکال میشهو اگر یکی از اون مسیر ها فیلتر باشه یا سرور اون مسیر قطع یا کند باشه در سرعت لود سایت شما به مراتب تاثیر میگذاره لینک به ارسال
استاد اعظم 900 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 برای همه اینطوره ، باید اینترنت را قطع کنید تا درست بشهبببینید وقت وردپرس را بالا میارید یه سری اطلاعات مثل rss وردپرس را بارگذاری میکنه که در هاست چون از سرور به سرور هست سرعتش بالا است اما در لوکال باید اطلاعات را دانلود کنه که دیگه سرعت کاهش پیدا میکنه لینک به ارسال
hasan05 1 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 (ویرایش شده) با عرض سلام.از زمان login شدنم به وردپرس کندی سرعت دارم.یعنی عملا هیچ کاری نمیتوم انجام بدم .قالب رو عوض کردم و افزونه هارو هم غیر فعال کردم ولی بازم مشکل حل نشد.من دو هفتست که دارم با ورد پرس کار میکنم ، سرعتم خوب بود تا دو سه روز پیش که یه دفعه دیگه نه میتونم پستی رو قرار بدم نه عکسی رو اپلود کنم.فقط میتونم وارد وردپرس بشم اونم با کندی و دیگه کاری نمیتونم انجام بدم.ممنون میشم راهنماییم کنید ک مشکل از کجاست. ویرایش شده خرداد 94 توسط hasan05 1 لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در خرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 94 با عرض سلام.از زمان login شدنم به وردپرس کندی سرعت دارم.یعنی عملا هیچ کاری نمیتوم انجام بدم .قالب رو عوض کردم و افزونه هارو هم غیر فعال کردم ولی بازم مشکل حل نشد.من دو هفتست که دارم با ورد پرس کار میکنم ، سرعتم خوب بود تا دو سه روز پیش که یه دفعه دیگه نه میتونم پستی رو قرار بدم نه عکسی رو اپلود کنم.فقط میتونم وارد وردپرس بشم اونم با کندی و دیگه کاری نمیتونم انجام بدم.ممنون میشم راهنماییم کنید ک مشکل از کجاست.سوال شما درون لوکال هست و یا هاست ؟ تفاوت دارد 1 لینک به ارسال
farnoosha 0 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلام دوستان خواهشا کمک کنید.موندم چی کنم.من یه سایت وردپرسی برای یه سازمان طراحی کردم.چون سازمان نظامی از شبکه های داخلی استفاده میکنند.سایت رو روی ویندوز سرور نصب کردم اما سرعت لودم خیلی پایینه رو صفحه لود میونه کلا.اما وقتی شبکه رو قطع میکنم سایت درست میشه.به علت مسائل امنیتی نمیتونن از سرور لینوکس استفاده کنن.لطفا بگید چی کار کنم؟؟؟ لینک به ارسال
alireza1375 892 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلام دوستان خواهشا کمک کنید.موندم چی کنم.من یه سایت وردپرسی برای یه سازمان طراحی کردم.چون سازمان نظامی از شبکه های داخلی استفاده میکنند.سایت رو روی ویندوز سرور نصب کردم اما سرعت لودم خیلی پایینه رو صفحه لود میونه کلا.اما وقتی شبکه رو قطع میکنم سایت درست میشه.به علت مسائل امنیتی نمیتونن از سرور لینوکس استفاده کنن.لطفا بگید چی کار کنم؟؟؟بحث این فنی هست. باید این سوال را در انجمن های شبکه مطرح کنید.ولی معمولا با آنلایز شبکه با برنامه هایی مثل Wireshark میشه فهمید مشکل کجاست. لینک به ارسال
farnoosha 0 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 بحث این فنی هست. باید این سوال را در انجمن های شبکه مطرح کنید.ولی معمولا با آنلایز شبکه با برنامه هایی مثل Wireshark میشه فهمید مشکل کجاست.مشکلش میدونم چیه راه حلش رو نمیدونممشکلش اینه که یه سری چیزا مث گوگل فونت و جی کوئری ... رو میخواد لود کنه اما نمیتونه لینک به ارسال
a_mogheimi 128 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) خب فایلهایی رو که میخواد لود کنه دانلود کنید هدر سایت رو برای فایلهای مذکور تغییر بدید تا از سایت دانلود نکنه و از لوکال هاست خودتون دریافت کنهبرای گوگل فونت هم باید ببینید کجا و به چه صورتی ایمپورت شده آدرس ها رو تغییر بدید به لوکال هاست ویرایش شده تیر 94 توسط a_mogheimi لینک به ارسال
farnoosha 0 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 خب فایلهایی رو که میخواد لود کنه دانلود کنید هدر سایت رو برای فایلهای مذکور تغییر بدید تا از سایت دانلود نکنه و از لوکال هاست خودتون دریافت کنهبرای گوگل فونت هم باید ببینید کجا و به چه صورتی ایمپورت شده آدرس ها رو تغییر بدید به لوکال هاستمشکل اینجاست که خود مدیریت وردپرس هم مشکل دار میشه.سرعت نصب افزونه و کارای دیگه عملا صفره لینک به ارسال
محمدرضـا 388 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 برخی از موارد ، افزونه آماره باعث کند شدن میشود .اگر افزونه آماره نصب کرده اید آن را غیر فعال کنید .در ضمن ، میتوانید بجای نرم افزارهای فوق از UsbWebServer استفاده نمایید . 1 لینک به ارسال
webline 5 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 شاید به علت تغییرات تنظیمات لوکال هاست اینطور شده است، می توانید آن را به تنظیمات اولیه برگردانید. لینک به ارسال
omnia 3 ارسال شده در اردیبهشت 98 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 98 در در 3/14/2014 at 02:12، m_ah19 گفته است : در در 6/29/2015 at 10:54، farnoosha گفته است : در در 6/30/2015 at 11:41، farnoosha گفته است : مشکل اینجاست که خود مدیریت وردپرس هم مشکل دار میشه.سرعت نصب افزونه و کارای دیگه عملا صفره سلام مشکل شما حل شد ؟ منم در سازمانی که شبکه اش از نت جداست الان نسخه 5.1 نصب کردم کندی شدید داره روی ویندوز سرور 2012 (ویرچوال شده با esx) با زمپ xampp متاسفانه ومپ wamp نصب که میشد ارور میداد فکر کنم بخاطر پورت 80 بود که iis اشغال میکنه در هر صورت وقت برای بررسی اون نذاشتم ولی روی زمپ بسیار کنده قالب از قالب 2011 تا 2017 تست کردم حتی بخش مدیریت هم کند هست اگر دوستان کسی با این شرایط نصب داره که ماشینشم ویرچ.ال باشه اگر بتونه یه ovf بده ما ممنون میشیم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری