عمارگراف

عدم نمایش تصاویر برای مخاطبین سایت

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

کارم داره با این قالب تموم میشه تقریبا.اما یه مشکل عجیب دارم.

تصاویر یا بهتر بگم تصاویر شاخص برای مخاطبین به نمایش در نمیاد.اما وقتی لاگین میکنم میتونم ببینمشون.

permission رو روی 777 گذاشتم اما بازم برای دیدنشون باید لاگین کنم.

مشکل میتونه از کجا باشه؟

http://yadfile.ir/ammargraph-logo.png

------------------

سوال بعدی :

چطور میتونم یه لیست از کاربران سایت رو نمایش بدم؟طوری که آواتار هر کاربر به صفحه پروفایلش لینک بشه.

راستی چطوری میتونم برای کاربرا امکان انتخاب آواتار بذارم؟

ممنون

یا علی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- آدرس تصاویر شاخصی که داخل قالب سایتتون هست مثل http://yadfile.ir//ammargraph-logo-212x250.png می باشد که درست نیست. شما تابعی که باهاش تصاویر شاخص را فراخوانی کرده اید را قرار بدید اینجا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- آدرس تصاویر شاخصی که داخل قالب سایتتون هست مثل http://yadfile.ir//a...ogo-212x250.png می باشد که درست نیست. شما تابعی که باهاش تصاویر شاخص را فراخوانی کرده اید را قرار بدید اینجا

<?php the_post_thumbnail(); ?>

آخه مشکل اینجاست وقتی لاگین میکنم تصاویر لود میشن!

***گمونم مشکل رو فهمیدم.

من از این کد داخل فایل config استفاده کردم برای تغییر مسیر آپلود.


global $current_user;
get_currentuserinfo();
$user_name = $current_user->user_login;
define( 'UPLOADS',$user_name );

!

مشکل اینجاست وقتی کسی لاگین نباشه آدرس تشکیل نمیشه.

​حالا جایزگین این کد چی بذارم؟میخوام فایلها توی این مسیر آپلود بشن :

www.yadfile.ir/username

به اسم کاربرها

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کار رو که برای ذخیره انجام دادید مشکلی نیست

به شرطی که هنگام فراخوانی از تابعی سفارشی استفاده کنید که فایل رو از پوشه کاربر بخواند

به نوعی هنگام ارسال تصویر

نام کاربری ذخیره بشه در پست

و با استفاده از نام تصویر ضمیمه شده فایل را نمایش داد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط sohrab298
      با سلام ,برای رفع خطای 
      Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 1
          at JSON.parse (<anonymous>)
          at XMLHttpRequest.xmlHTTP.onreadystatechange (myAjax2.html:44)
      باید چه کرد؟؟؟
    • توسط mrmahdi654
      سلام دوستان من میخوام اطلاعات کاربر های وارد شده به سایت رو ماهانه جمع آوری کنم. مثلا نمره دانشگاهشون. ماهانه نمراتشون رو توی سایت وارد کنند. میخوام نمودار پیشرفت و پسرفتشون رو توی هر درس داشته باشم
      مثلا نمودار نمرات ریاضی یک کاربر در طول 4 ماه، چطوری میتونم این کارو کنم، ممنون میشم جواب بدید دوستان
    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم