Saeed Fard 4740 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی در جهت ادامهی فعالیتهای وردپرسپارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکههای اجتماعی نظیر توییتر و فیسبوک ثبتنام و اکانت سایت وردپرسپارسی رو دنبال کنید و بپسندید . لینک اکانتها پیشاپیش متشکریم آپدیت: از طریق این لینک میتونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA 45 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 دوستان عزیز توجه کنید که معرفی این صفحات به دوستان خودتون و افزایش کاربر اینها باعث افزایش اعتبار در نزد تیم اصلی وردپرس هم میشه. مخصوصا در توییتر.این یکی از اولین حرکت ها و یکی از کارهای پایه برای شروع به سمت دریافت پشتیبانی از وردپرس هست.اگر علاقمند هستید که به گروه کمک کنید تا رشد چشمگیری داشته باشه پس از ما دراین صفحات حمایت کنید.حتی اگر در این فضاها فعالیت نمی کنید اکانتتون رو ایجاد و ما رو حمایت کنید. 34 لینک به ارسال
محمدمهدیـ 122 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) نمی خوام اسپم بدم ولی دست تک تک تون رو می بوسم از دور از استاتید هیئت مدیره گرفته تا استاد فخار و مدیران انجمن و ... و البته کاربرانی که هیچ عنوان خاصی هم ندارن ولی پست های مفید میدن ویرایش شده بهمن 92 توسط مـحـمـد 19 لینک به ارسال
MJP 272 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 خبری شده؟ چه خوب برای کمک به وردپرس پارسی و از همه مهم تر گرفتن پشتیبانی رسمی وردپرس هر کاری که لازم باشه میکنیم. 14 لینک به ارسال
آریارامن 252 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 خیلی دوست داشتم بیام ولی وقتی ادرس رو میزنم برادرای پیوندها منو هدایت میکنن به سوی صفحه ای دیگر.الان چند روز است که دیگه هیچی جواب نمیده. 8 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 در راستای گرفتن پشتیبان رسمی و ادامه پیشرفت ، این تاپیک هم ملاحضه بفرمایید : 9 لینک به ارسال
ariaieboy 691 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 اقا بنده یک پیشنهاد دارم اونم اینه که یک تاپیک ایجاد کنیم در همین انجمن و در اونجا هر شخصی که دلش خواست اکانت فیسبوک و توییترش رو بزاره و افراد دیگه بیان و هر کسی رو می خواهند ادد کنند تا به صورت زنجیره ای به هم وصل بشویم و برای اطلاع رسانی هایی از این دست قوی تر بتونیم عمل کنیم 12 لینک به ارسال
tazeh 625 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 آقا بنده کوچکترین کاری که کرده بودم ، پیوند اجمن وردپرس پارسی به سایت اضافه کرد. 8 لینک به ارسال
آریارامن 252 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 من صفحه ساختم ولی وقتی شماره موبایل رو میدم کدش برام نمیاد.فکر کنم مخابرات هم زحمت کشیده بسته.من نمیفهمم یکی از فیسبوک استفاده نادرست کنه چرا باید... بگذریم. رایتل حرامه 2 لینک به ارسال
ariaieboy 691 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 من صفحه ساختم ولی وقتی شماره موبایل رو میدم کدش برام نمیاد.فکر کنم مخابرات هم زحمت کشیده بسته.من نمیفهمم یکی از فیسبوک استفاده نادرست کنه چرا باید... بگذریم. رایتل حرامهدوست عزیز پیامک روی ایران بسته هست باید بگید که فیس بوک زنگ بزنه و کد رو به شما بگه با پیامک نمیاد 3 لینک به ارسال
shayan 116 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) ما که همه جوره پایه ی وردپرس و مخصوصا وردپرس پارسی هستیمپیج فیسبوکتون رو که خیلی وقته دنبال میکنمتوییتر هم چشمارزش شما ها بیشتر از اینهاست ♥ولی خودمونیم فعالیت پیج فیسبوکتون خیلی کمهدرصد جذب دنبال کننده با این فعالیت فعلی (که فقط چهارتا لینک منتشر بشه) خیلی کمهاگر دوستان نمیرسن انجام بدن من پایم فعالش کنم ... ویرایش شده اسفند 92 توسط shayan 6 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 برای فیسبوک و و توییتر برنامه جامعی داریم 6 لینک به ارسال
Alireza Xn 1644 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 من تنها کاری که میتونم بکن فقط اشتراک گذاری و لایک کردن هستش سعی خودمو میکنم در ازای این همه کمکی که مدیران این انجمن به من کردند بتونم به اندازه اونها مفید باشم .. 6 لینک به ارسال
m.Mosibat 158 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 زنده باد وردپرس پارسی برای همه کمک هایی که بهم کرده.لایک .... 6 لینک به ارسال
R.Haghighi 31 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 جزو اولین کاربرانی بودم که ووردپرس فارسی رو لایک کردم تو فیس بوک ... 6 لینک به ارسال
M1V 8 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 چشم حتما به تمام دوستان معرفی میشوید 6 لینک به ارسال
سافت سرا 291 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 دس شما درد نکنه. بعد از مدتها همت کرده و اکانت توئیترم رو هم ایجاد کردم. 3 لینک به ارسال
سافت سرا 291 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 تو توئیتر باید Follow کنیم؟؟ 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 بله باید فلو بشه 4 لینک به ارسال
Alireza Xn 1644 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 اقا مرتضی میگم یه پیشنهاد دارم چطوره یک گروپ توی شبکه اجتماعی RaidCall ساخته بشه تا همه اعضای وردپرس پارسی و طراحان وب بتونند اونجا به راحتی با هم دیگه به صورت مستقیم صحبت کنند این کار هیچ هزینه ایی نداره و 100 درصد رایگانه و باعث میشه اطلاعات بیشتری اشتراک گذاری بشه .. بنظر من که عالیه حالا نظرتون رو میخواستم بدونم اینکه خودتون راه اندازی میکنید یا من یک گروپ عمومی فعلا بدون عنوان درست کنم تا کاربران با هم دیگه اشنا بشن ... 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 پیسنهاد خوبی هست اما خوب ماها اکثرا توی محیط کار هستیم و تا آخر روز امکان اتصال تماس نداریم! 2 لینک به ارسال
علیرضا رحیمی 21 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 صفحه ی fb.com/wp.parsi با افتخار لایک شد .. 1 لینک به ارسال
آریارامن 252 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 الان چند ماه گذشته ولی بازم موفق نشدم ثبت نام كنم. اين تاييد نام كاربری به شماره نمايد. لینک به ارسال
Alireza Xn 1644 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 الان چند ماه گذشته ولی بازم موفق نشدم ثبت نام كنم. اين تاييد نام كاربری به شماره نمايد.فیس بوک در حالت عادی واسه ثبت نام شماره موبایل ازتون نمیخواد یک آدرس ایمیل معتبر هم وارد کنید کافیه کد امنیتی رو به ایمیلتون میفرسته بعدا اگر خواستید میتونید از طریق تنظیمات حساب کاربریتون میتونید این شیوه امنیتی رو فعال کنید . لینک به ارسال
gitymarket 83 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 فکر می کنم ( به شخصه ) خیلی چیزهااز این انجمن یاد گرفتم پس هرکاری که در توانم باشه رو انجام میدم - اگر چه بازم جبران نمی کنه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری