سعید شعبانی 2047 ارسال شده در مرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 چگونه می توان از smush.it یاهو در cpanel استفاده کرد و تمام تصاویر را به یکجا بهینه کرد؟ لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در مرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 کسی از دوستان می تونه جواب بده؟ لینک به ارسال
IeRwiRa 68 ارسال شده در مرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز لطفا تاپیک زیر رو مطالعه کنید. رفع مشکل کاربرینیازی نیست همه تاپیک هاتون رو پشت هم بالا بیارید.وقتی سوال شما توضیحات کمی داره و نامفهومه انتظار جواب هم نباید داشته باشید.لظفا بیشتر توضیح دهید.با تشکر 5 لینک به ارسال
Masoud 296 ارسال شده در مرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 سلام ،Smush.it پلاگین اختصاصی برای Cpanel نداره که این کارُ براتون به طور خودکار انجام بده !البته فکر کنم پلاگین وردپرس Smush.it موجود باشه که میتونید با ی سرچ کوچیک پلاگین رو پیدا و نصب کنید.این پلاگین تصاویری که از طریق وردپرس آپلود میکنید رو بهینه میکنه.البته تازگیا گفته می شد که کیفیت کار و سرعت سرورهای smush.it پایین اومده و بعضی از دوستان استفاده از این سایت و پلاگین رو گذاشتن بودن کنار ! 2 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در مرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 منظورم این می باشد که از این افزونه به عنوان بهینه ساز تمام تصاویر cpanel یا همان هاست استفاده کردسلام ،Smush.it پلاگین اختصاصی برای Cpanel نداره که این کارُ براتون به طور خودکار انجام بده !البته فکر کنم پلاگین وردپرس Smush.it موجود باشه که میتونید با ی سرچ کوچیک پلاگین رو پیدا و نصب کنید.این پلاگین تصاویری که از طریق وردپرس آپلود میکنید رو بهینه میکنه.البته تازگیا گفته می شد که کیفیت کار و سرعت سرورهای smush.it پایین اومده و بعضی از دوستان استفاده از این سایت و پلاگین رو گذاشتن بودن کنار !من از نسخه وردپرس اون استفاده کردم ولی تازگیا کلا خراب شده و از 20 تصویر یکیشون رو بهینه می کند. لینک به ارسال
Masoud 296 ارسال شده در مرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 منظورم این می باشد که از این افزونه به عنوان بهینه ساز تمام تصاویر cpanel یا همان هاست استفاده کردخیر ، همچین امکانی نداره !در پلاگین وردپرس این سرویس فقط گزینهای به نام Run all my images through WP Smush.it وجود داره که از طریق اون میتونید تمام تصاویر موجود در کتابخانهی رسانههای وردپرسُ بهینهسازی کنید.همونطور که گفتم همچین قابلیتی برای سیپنل وجود نداره که تمام تصاویر موجو در هاستُ بهینه کنه ! 3 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در مرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 خیر ، همچین امکانی نداره !در پلاگین وردپرس این سرویس فقط گزینهای به نام Run all my images through WP Smush.it وجود داره که از طریق اون میتونید تمام تصاویر موجود در کتابخانهی رسانههای وردپرسُ بهینهسازی کنید.همونطور که گفتم همچین قابلیتی برای سیپنل وجود نداره که تمام تصاویر موجو در هاستُ بهینه کنه !خوب با این اوصاف شما افزونه یا نرمافزار یا چیزی رو نمیشناسید که بشه باهاش تصاویر کل هاست رو بهینه کرد؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 سلامخیر افرونه ایی بهتر برای بهینه سایز کل تصاویر وجود نداره.برای بهینه سازی عگسها بصورت یکجا هم اسکریپت خیلی مناسبی نداریم. مگر اینکه مثلا با اسکریپت هایی مثل timthumb کمی کیفیت عکسها رو کمتر کنید.موفق باشید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری