عطا 123 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلام ؛این کد اعداد انگلیسی رو به فارسی تبدیل میکنهلینک کدکسی هست بتونه کد رو برام برعکس کنه ؟ یعنی اعداد فارسی رو به انگلیسی تبدیل کنه ! 1 نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34189 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 جای اعداد رو عوض کنید با هم کار نمیکنه؟البته هنوز تست نکردم 1 نقل قول لینک به ارسال
عطا 123 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) جای اعداد رو عوض کنید با هم کار نمیکنه؟البته هنوز تست نکردمنه کار نمیکنه ویرایش شده بهمن 92 توسط ژیهات نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34189 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 کلا نو تبدیل و رنج و همچنین نوع ریجکس باید تغییر کنه نقل قول لینک به ارسال
javad abbasi 502 ارسال شده در دی 94 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 94 من می هم می خواهم کلیه اعداد ثبت شده به فارسی در سایتم به انگلیسی تغییر پیدا کنه. چون در موقع تایپ اعداد در موتورهای جستجوگر کاربران اعداد انگلیسی را تایپ می کنند نه فارسی. برای همین می خوام با یک روشی کل اعدادی که در دیتابیسم به فارسی نوشته شده به انگلیسی تغییر پیدا کنه. کسی کدی در این خصوص داره که به من کمک کنه؟ نقل قول لینک به ارسال
mahlecheh 0 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 سلام منمم همین مشکل رو دارم دقیقا کل حروف عددی جست و شده در گوگل به شکل لاتین هست کسی نمیاد فارسی اونو بنویسه کسی نمی تونه کمک کنه؟ نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .