kits 4 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان من از ÷یوند یکتا زیر برای سیاتم استفاده میکنم .%postname%-%post_id%.htmlو این نوع پیوند چند ساله روی سایتم فعاله ،منتها با فعال کردم افزونه پارسی ساز این نوع پیوند دیگه کار نمیکنه در صورتی که اگه فقط از postname یا فقط از post_id استفاده کنم مشکلی نیست منتها اگه مثل پیوند سابق هر دو در پیوند یکتا باهم باشند (منظورم پست نیم و پست ای دی هردو باهم هست ) لینک ها از کار می افته لینک به ارسال
kits 4 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 وقتی فعال میکنم لینک کل مطالبم تغییر پیدا میکنه .مثلا قبل از فعال کردن لینک مطلبم مثلا site.com/test-post-215.html هست اما به محض فعال سازی افزونه پارسی ساز لینک ها تو صفحات سایت site.com/postname%-%post_id%.html نشون داه میشه و وقتی از گوگل کاربری به لینک های اصلی میرسه وکلیک میکنه میاد صفحه اول سایتو نشون میده و لینک ها عملا کار نمیکنه منتها فقط با این نوع پیوند یکتا که پست نیم و پست ای دی پشت سر هم هست مشکل داره ،در ضمن وردپرس من شبکه هستباتشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 مورد رو بررسی میکنیم و نتیجه رو همینجا بهتون میگیم 1 لینک به ارسال
kits 4 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 سلامبا ارائه نسخه های جدید، هنوز این مشکل برطرف نشدهممنون میشم رسیدگی کنید لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 باگ فیکس نشده هنوزتا آخر هفته باگ فیکس های جدید ماده میشن 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری