Ghaem 1492 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 در بسیاری از تاپیک ها و سایت ها دیده بودم که کاربران وردپرس از زشت بودن فونت پنل مدیریت این سیستم برای زبان پارسی صحبت می کنند.تصمیم گرفتم که افزونه ای رو درست کنم تا فونت پنل مدیریت وردپرس تغییر بده.اولین فکری که به سرم زد این بود که به تک تک خط های فایل های سی اس اس وردپرس font-family اضافه کنم که این کار بسیار وقتگیر و غیر معمول بود و ممکن بود در وردپرس مشکل ایجاد کنه. در این طرح امکان افزودن فقط یک فونت بود و این کار حجم افزونه رو بسیار بالا می برد.تا این که در این پست ariaieboy عزیز این پیشنهاد رو داد:http://forum.wp-parsi.com/topic/16489-%d9%88%d8%b1%d8%af%d9%be%d8%b1%d8%b3-381-%d8%a2%d9%85%d8%af-%d8%8c-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%a8%d8%a7%d8%b1-%d9%85%d9%86%d8%aa%d8%b8%d8%b1-%d9%86%d8%b3%d8%ae%d9%87-%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%b3%db%8c-%d9%86%d8%a8%d8%a7%d8%b4%db%8c%d8%af/#entry124828این پیشنهاد شکل افزونه رو به کلی تغییر داد و افزونه به شکل فعلی در اومد.اسم افزونه هم که در ابتدا قرار بود ((فونت یکان)) باشه به ((پارسی فونت)) تغییر کرد.افزونه برای قرار گیری در مخزن وردپرس فرستاده شده و تایید شده و بزودی به صورت رسمی منتشر میشه.امیدوارم از این افزونه خوشتون بیاد.ویژگی های افزونه:- دارای پنل تنظیمات- حجم کم (تقریبا 90 کیلوبایت)- قابلیت انتخاب سایز فونت- انتخاب فونت از فونت های موجود در افزونه- تغییر فونت پنل مدیریت و ویرایشگرها- کاربر می تواند نام فونت های دلخواه خود را وارد کند.- پیش نمایش فونت و اندازه فونت انتخابیاستفاده از افزونه:* برای استفاده از افزونه کافیست فونت و اندازه فونت مورد نظر خود را انتخاب و دکمه ((ذخیره تغییرات)) را بزنید.* در صورت تغییر نکردن فونت، صفحه را دوباره بارگذاری کنید.* اگر باز هم فونت تغییر نکرد یک بار افزونه را حذف و دوباره نصب کنید.* جاهایی از پنل مدیریت ممکنه فونتش تغییر نکنه. در نسخه ی بعد فونت این بخش ها هم تغییر می کنه.تاپیک سوالات و مشکلات افزونهصفحه افزونه در مخزن وردپرسپیش نمایش:دریافتموفق باشید. 18 لینک به ارسال
Mazandaranweb 30 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 عزیز لینک مخزن که خرابه گلم ؟ 2 لینک به ارسال
ariaieboy 691 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 درسته توی مخزن هنوز نیومده فکر کنم 2 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) لینک دانلود رو یادم رفت بزارم.اضافه شد.افزونه تایید شده و بزودی روی مخزن قرار می گیره. ویرایش شده بهمن 92 توسط Ghaem 2 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 دوستان افزونه اگه کار نکرد اطلاع بدید اگه هم کار کرد اطلاع بدید. 2 لینک به ارسال
ariaieboy 691 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 عالی هست و قشنگ اجرا شد 2 لینک به ارسال
Sina_Hp 15 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 خدا خیریت بده... خدمت بزرگی به وردپرس پارسی کردی دوست عزیز 2 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 همون طور که در تاپیک سوالات مطرح کردم هر فونتی مد نظرتون هست اسمش رو بگید. 2 لینک به ارسال
ariaieboy 691 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 دوست عزیز از من می شنوی به چند زبان مختلف ترجمش کن و فونت های معروف اون زبان رو قرار بده مطمئن باش توی همه زبان ها این مشکل فونت هست اینجوری افزونه کاراییش بیشتر می شود بعدشم می تونید یک بخشی به افزونه اضافه کنید برای فیدبک که هر کسی حتی اگر در این انجمن نبود بتونه نظرش رو در مورد افزونه بفرسته یا فونت های مورد نیازش رو 2 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 دوست عزیز از من می شنوی به چند زبان مختلف ترجمش کن و فونت های معروف اون زبان رو قرار بده مطمئن باش توی همه زبان ها این مشکل فونت هست اینجوری افزونه کاراییش بیشتر می شود بعدشم می تونید یک بخشی به افزونه اضافه کنید برای فیدبک که هر کسی حتی اگر در این انجمن نبود بتونه نظرش رو در مورد افزونه بفرسته یا فونت های مورد نیازش رو حتما.چون کلمات زیادی نداره و ساده هم هستند به زبان های مهم ترجمش می کنم و اگه فونت های مهم اون زبان رو پیدا کردم که توی افزونه می زارم اگه هم پیدا نکردم با کسی از کشور مورد نظر مکاتبه می کنم و فونت های اون زبان رو توی افزونه قرار می دم.در مورد فیدبک هم یک فرم توی افزونه می زارم که کسانی که افزونه رو نصب و از اون استفاده می کنن همون طور که گفتید نظر و نام فونت مورد نظرشون رو بفرستند. لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 در نسخه بعدی روی تغییر فونت جاهایی که فونتشون عوض نشده کار میشه و در نسخه ی بعدش روی ترجمه به زبان های دیگه و فرم فیدبک 2 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 افزونه در مخزن وردپرس منتشر شد.http://wordpress.org/plugins/parsi-font/ 2 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 دوستان افزونه به نسخه 2 بروز شد. بروزرسانی کنید. لینک به ارسال
iAmin 405 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 این افزونه فشاری بر سرور نمیاره؟ لینک به ارسال
amirkashani 1 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 من نصبش کردم اما فونت ها هیچ تغییری نکرد؟ لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 این افزونه فشاری بر سرور نمیاره؟فکر نمیکنم.قرار بود آقا مرتضی تست کنن.من نصبش کردم اما فونت ها هیچ تغییری نکرد؟فونت رو از صفحه تنظیمات انتخاب کردید؟ لینک به ارسال
amirkashani 1 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 فکر نمیکنم.قرار بود آقا مرتضی تست کنن.فونت رو از صفحه تنظیمات انتخاب کردید؟بله فونت رو انتخاب کردم اما هیچ اتفاقی نیافتاد در هیچ کجاممنونم لینک به ارسال
amirkashani 1 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 آقای قائم عزیز این افزونه در مرورگر کروم فونت ها فقط در قسمت ویرایشگر ها شناخته شده و اعمال مشود و در مرورگر موزیلا برعکس فونت های پنل مدیریت فونتش عوض میشه و ویرایشگر ها عوض نمیشه این افزونه این مشکل رو داره بنده چند جا تست گرفتم لطفا بررسی بفرماییدبا تشکر لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) این افزونه فشاری بر سرور نمیاره؟آقای قائم عزیزاین افزونه در مرورگر کروم فونت ها فقط در قسمت ویرایشگر ها شناخته شده و اعمال مشود و در مرورگر موزیلا برعکس فونت های پنل مدیریت فونتش عوض میشه و ویرایشگر ها عوض نمیشهاین افزونه این مشکل رو داره بنده چند جا تست گرفتملطفا بررسی بفرماییدبا تشکردر این مورد هم یه فکری می کنم. ویرایش شده بهمن 92 توسط Ghaem 1 لینک به ارسال
saeed313 167 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 دستون درد نکنه خدا اجرتون بدهاگر وقتتون اجازه بده وبتونید درآینده افزونه ای بنویسید که بشه فونت پستها وظاهر سایت هم به دلخواه تغییر داد (مثلا همین فونت یکان وتعدادی فونت دیگه) خیلی مورد نیاز هست 1 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در اسفند 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) آقای قائم عزیزاین افزونه در مرورگر کروم فونت ها فقط در قسمت ویرایشگر ها شناخته شده و اعمال مشود و در مرورگر موزیلا برعکس فونت های پنل مدیریت فونتش عوض میشه و ویرایشگر ها عوض نمیشهاین افزونه این مشکل رو داره بنده چند جا تست گرفتملطفا بررسی بفرماییدبا تشکردوستان افزونه رو حذف و دوباره نصب کنید.ببینید در مرورگر کروم مشکل حل شده یا نه؟در ویرایشگر مشکل پابرجاست که بزودی حل میشه. ویرایش شده اسفند 92 توسط Ghaem لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 نسخه 4.0 منتشر شد. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده