عطا 123 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستانمن الان افزونه Post Expiratorرو نصب کردم ، اما متاسفانه توی ویرایش نوشته داخل قسمت تنظیمات این افزونه error میاد و از اونجایی که وقتی نمایش تاریخ شمسی رو افزونه پارسی ساز غیر فعال میکنم خطا رفع میشه احتمال دادم که از اون باشهحالا چاره چیه !؟!؟! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلامچه خطایی میده؟ لینک به ارسال
عطا 123 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام آقا مرتضی یه عالمه error جوری که توی اون بلوک تا حوصله آدم سر میره error داده که من نمونه شو پیوست کردم ویرایش شده بهمن 92 توسط ژیهات لینک به ارسال
عطا 123 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 الان میشه کاری کرد که تاریخ شمسی فقط برای این افزونه کار نکنه !؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 مشکل از تابع mktime هست که تداخل ایجاد میشهاین مورد رو بررسی می کنیمالان میشه کاری کرد که تاریخ شمسی فقط برای این افزونه کار نکنه !؟ببینید بحث این هست که روی یکسری از افزونه های مهم مثل بی بی پرس و بادی پرس و ووکامرس بدرستی کار میکنهاگر غیرفعال بشه برای اینها هم از کار میوفته 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری