htrwd 2 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلامبسته پارسی ساز آیا ممکن است کنسل شود یا دیگر آپدیت نشود و اگر چنین اتفاقی بیفتد وردپرس نسخه بعد که می یاد باید چه کار افزونه جلالی دوباره نصب شه منتظر ورژن فارسی بمانیم یا کار خاص دیگری باید انجام ؟من الان3.5.1برای دو تا وردپرس دارمبسته پارسی ساز از3.6به بالا کار می کند از طرفی الان نسخه3.8.1آمده و انگلیسی است و ظاهراً فقط همین ورژن رو اتوماتیک آپدیت می کنه اگه کسی بخواهد اتوماتیک آپدیت بکنه به ورژن دیگه راهی داره یا این که باید خودش دانلود بکنه و لابود بریزش تو هاستش و کارهای دیگه من بلد نیستمدر این دو تا وردپرس که دارم یکیشون بعد از ارسال نظر ایمیل می ده یکیشون نمی دهاین هم تایپیک دیگری که ایجاد شده که ایمیل نمی دهدر ضمن اگر3.5.1مشکل داره برای ایمیل دادن چرا فقط روی یک سایتتشکر لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 من که آخرش نفهمیدم شما وردپرس را می خواهی به روز کنی یا پارسی ساز ؟ 5 لینک به ارسال
htrwd 2 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلاممن چند تا مشکل دارم1 - دو تا سایت وردپرس با یک ورژن در یکی نظر که ارسال می شه می یاد به ایمیل تو یکی دیگه نمی یاد ؟ورژن 3.5.12 - الان من امکان این که از بسته فارسی ساز استفاده کنم نداره چون ورژن 3.6 به بالا ساپورت می کنه از طرفی ورژنی که جدیداً وردپرس گذاشته 3.8.1 است که انگلیسی است بنابراین می خوام بدونم امکان است است که به صورت اتومات بروزرسانی به غیر از 3.8.1 به مدیریت بره مثلاً 3.8 یا 3.6 یا غیره یا این که برای این که بخوام از بسته پارسی ساز استفاده کنم حتماً باید باید یکی از نسخه ها مثلاً 3.7 رو دانلود بعد دستی بروزرسانی کنم بعد تازه باید جلالی رو حذف کنم نسخه 3.8.1 دانلود اتومات بروزرسانی کنم و بعد هم بسته پارسی ساز؟3 - بسته بارسی ساز تا کی بروز می شود یعنی زمانی که فرضاً دو سال کاربر ها باهاش کار می کنند یک دفعه این جور بشه که دیگه آپدیت نشه ساپورت نشه و کاربر مجبور بشه که از اول سایت رو پاک کنه و دوباره بریزه ؟تشکر لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلامبسته پارسی ساز هیچوقت کنسل نمیشه.نگران این نباشید 8 لینک به ارسال
htrwd 2 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلامالان من نسخه 3.5.1 دارم و برای بروزرسانی خودکار 3.8.1 انگلیسی رو داره که بسته پارسی ساز برای من کار نخواهد کرد من اول باید یا 3.8 یا 3.6 یا یک چیز بین این دو تا آپدیت کنم حالا راهی است که من بتونم نسخه های قدیمی تر رو آپدیت کنم یا نسخه های قریمی فقط از طریق دستی آپدیت می شن؟تشکر لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلامالان من نسخه 3.5.1 دارم و برای بروزرسانی خودکار 3.8.1 انگلیسی رو داره که بسته پارسی ساز برای من کار نخواهد کرد من اول باید یا 3.8 یا 3.6 یا یک چیز بین این دو تا آپدیت کنم حالا راهی است که من بتونم نسخه های قدیمی تر رو آپدیت کنم یا نسخه های قریمی فقط از طریق دستی آپدیت می شن؟تشکراگر میخواهید به نگارش قدیمی بروز کنیدبه صورت دستی انجام دهید 4 لینک به ارسال
htrwd 2 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلامبا این حساب یا باید منتظر بشم تا3.8.1فارسی بشه و یا این که دستی به ورژن قدیمی تری آپدیت کنم ؟کلاً هیچ راهی نداره که نسخه های قدیمی تر در صفحه بروز رسانی نشان داده بشه هر کی خواست به هر نسخه ای خودش خواست بروز رسانی کند؟تشکر لینک به ارسال
hamidwi 479 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 کلاً هیچ راهی نداره که نسخه های قدیمی تر در صفحه بروز رسانی نشان داده بشه هر کی خواست به هر نسخه ای خودش خواست بروز رسانی کند؟سلامخب چرا دستی آپدیت نمی کنید؟!!! 2 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلامبا این حساب یا باید منتظر بشم تا3.8.1فارسی بشه و یا این که دستی به ورژن قدیمی تری آپدیت کنم ؟کلاً هیچ راهی نداره که نسخه های قدیمی تر در صفحه بروز رسانی نشان داده بشه هر کی خواست به هر نسخه ای خودش خواست بروز رسانی کند؟تشکرنگارش 3.8.1 با 3.8 بیشتر تغییرات برنامهنویسی داشته تا نمایشی 3 لینک به ارسال
htrwd 2 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلامخب چرا دستی آپدیت نمی کنید؟!!!سلامبرای این که وقتی که دستی آپدیت کنم یکمم ناوارد باشم دیگه همه چیز خراب می شه البته نمی دونم اگر مشکلات زیاد بشه و چاره ای نباشه ظاهراً مجبور به دستی بروز رسانی می شم ولی بهتر بود که وردپرس کاری انجام می داد که تمام بروز رسانی چه قبل و چه بعد داخل قسمت بروز رسانی نمایش می داد چون یکی امکان داره به مشکل بخوره بگه من فقط یک نسخه بالاتر می خوام تا این که بره دستی بروز رسانی کنهتشکرنگارش 3.8.1 با 3.8 بیشتر تغییرات برنامهنویسی داشته تا نمایشیسلاممتوجه منظوره شما نمی شمچه طور می تونم کاری کنم که آپدیت که من انجام نداده ام مثلاً 3.6 3.7 3.5.2 و غیره برایم در قسمت بروز رسانی نمایش داده بشه؟تشکر لینک به ارسال
Sepehr2015 263 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 1. اصلا جای نگرانی نیست ، شما اول از سایت یه نسخه پشتیبان بگیرید ، بعد به نسخه 3.8.1 به روز کنید ، بعد که بروز رسانی رو انجام دادید ، برید افزونه جلالی رو غیر فعال کنید ، افزونه پارسی رو نصب و فعالکنید ، بعدش ببینید واسه سایت مشکلی پیش میاد یا خیر ، اگر مشکلی واسه سایتتون پیش اومد که مربوط به افزونه بود از لینک زیر :تک تک مشکلاتی که دوستان مطرح کردند رو بررسی کنید ، در صورتی که به جواب نرسیدید یه تاپیک بزنید و مشکلتون رو مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنند2. من که همچین امکانی رو ندیدم که بتونید توی پیشخوان نسخه های متعدد وردپرس رو به دلخواه انتخاب کنید ، چون معمولا هر نسخه ای که ارائه میشه مشکلات و نواقص نسخه های قبل رو برطرف میکنهبه شما و همه دوستان عزیزی که الان از نسخه های قدیمی تر استفاده میکنند توصیه میکنم که همیشه از آخرین نسخه وردپرس و افزونه ها استفاده کنید چون همونطور که گفتم هر افزونه ای سعی میکنه باانتشار نسخه جدیدتر مشکلات نسخه قبل خودش رو برطرف کنه ، اگر هم مشکلی نداشته باشه سعی میکنه با توجه به نسخه وردپرس جدیدی که به بازار ارائه میشه خودش رو به روز کنه ، افزونه پارسی هم فکر نکنم هیچوقت کنسل بشه یا اتفاق دیگه ای جز پیشرفت واسش پیش بیاد ، چون تیم مدیریتی قوی ای داره ( تعریف نیس حقیقته )3. منظور آقا پارسا از این جمه " نگارش 3.8.1 با 3.8 بیشتر تغییرات برنامهنویسی داشته تا نمایشی " اینه که شما نگران نباشید که با بروز رسانی تغییرات ظاهری عجیبی در شکل و ظاهر سایت و برنامه شما پیش بیاد ، هر تغییری بودهمربوط به برنامه نویسی و توابع بوده تا شکل و شمایل ظاهر سایت ( غیر از پیشخوان که اونم ربطی به ظاهر سایت شما نداره ! )4. یه توصیه از یه کاربر مبتدی به شما دوست عزیز ، وقتی از نسخه 3.5 به نسخه های جدید تر به روز میکنید ، به مرور زمان از مبتدی بودن خارج میشید و خودتون میتونید به راحتی مشکلات سایتتون رو برطرف کنید ( نهایتش مشکل جدی ای واسه سایتتون پیش اومد به همین انجمن مراجعه کنید ، صد در صد به جواب میرسید ) 1 لینک به ارسال
htrwd 2 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلامانشاءالله که با بروزرسانی مشکلی پیش نمی یاد ولی اگر یک درصد بگیم مشکل پیش می یاد بیشتر ترجیح به این می دم که من تایپیک بزنم اگه یک درصد هم قبلاً کسی یا کسانی تایپیک رو زده بودند اصولاً اگر کسی مثل من به خواهد تک تک بحث ها رو چک کند پیشنهاد خوبی نیست مگر این که وقت داشته باشد که به خواهد تک تک بحث رو چک کند وگرنه با این که منطقی به نظر نمی رسد و احتمال داره باشه و من پیدا کنم اون بهتر است که من تایپیک بزنم یا سوالم رو بپرسم اگه جواب داده بودند بلاخره بعضی از افراد در انجمن هستند که می دونن حتی اون سوال جواب کجا بود و آدرس رو برام قرار می دندمن مشکل قبل از بروز رسانی این است که متاسفانه نمی دونم چرا بعد ارسال دیدگاه ایمیلی برای من داده نمی شه وقتی هم که در موقع ارسال نظر جای ایمیل حرفی می گذارم و ارسال می کنم اول می ره تو صفحه سفید بعدش یک حالتی مثل ریفرش انجام می ده و دوباره صفحه سفید می یاد که البته این تایپکش استتشکر لینک به ارسال
Sepehr2015 263 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلامانشاءالله که با بروزرسانی مشکلی پیش نمی یاد ولی اگر یک درصد بگیم مشکل پیش می یاد بیشتر ترجیح به این می دم که من تایپیک بزنم اگه یک درصد هم قبلاً کسی یا کسانی تایپیک رو زده بودند اصولاً اگر کسی مثل من به خواهد تک تک بحث ها رو چک کند پیشنهاد خوبی نیست مگر این که وقت داشته باشد که به خواهد تک تک بحث رو چک کند وگرنه با این که منطقی به نظر نمی رسد و احتمال داره باشه و من پیدا کنم اون بهتر است که من تایپیک بزنم یا سوالم رو بپرسم اگه جواب داده بودند بلاخره بعضی از افراد در انجمن هستند که می دونن حتی اون سوال جواب کجا بود و آدرس رو برام قرار می دندشما قبل از بروز رسانی یه بک آپ بگیرید ، بعد بروز رسانی کنید ، نهایتش اینه که مشکل پیش میاد و بک آپ رو ریستور میکنید ، به همین راحتی !دوست عزیز منظور من اینه که اگر مشکلت در مورد افزونه پارسی ساز هست اون آدرس رو مشاهده و مطالعه کن ، شاید مشکلت رفع شد ! ، اگر هم در مورد افزونه نیست اول توی انجمن جستجو کن بعد اگر به نتیجه نرسیدی اونوقت تاپیک بزن ( که مطمئنا قبلا در مورد این مشکل بحث هایی شده و توی میتونی توی همون مطالب مشکل خودت رو مطرح کنی )این حرفم رو کلی میگم : اگر قرار باشه هر کسی واسه مشکلاتش تاپیک جدا گانه بزنه و به خودش زحمت نده دو تا تاپیک رو بخونه مطمئنا انجمن پر از تاپیک های مشابه میشه و اون شخص هم نمیتونه به خوبی سایتشو مدیریت کنه !من مشکل قبل از بروز رسانی این است که متاسفانه نمی دونم چرا بعد ارسال دیدگاه ایمیلی برای من داده نمی شه وقتی هم که در موقع ارسال نظر جای ایمیل حرفی می گذارم و ارسال می کنم اول می ره تو صفحه سفید بعدش یک حالتی مثل ریفرش انجام می ده و دوباره صفحه سفید می یاد که البته این تایپکش استhttp://forum.wp-pars...رای-نوشته-برگه/تشکراساتید دارن به مشکلتون پاسخ میدن دیگه ! پس همونجا پیگیر مشکلتون باشید ویرایش شده بهمن 92 توسط Hassan Hesampour 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری