TATAR 267 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلام خدمت دوستان.مثل اینکه افزونه بسته پارسی ساز از نمایش تاریخ نوشته های ویرایش شده پشتیبانی نمی کنه.البته افزونه جلالی هم پشتیبانی نمی کرد.ولی یکی از دوستان زحمت کشیدند برای افزونه جلالی تیکه کدی رو نوشتن که با اضافه کردنش مشکل حل میشه و میشه تاریخ آخرین ویرایش نوشته رو نمایش داد.حالا برای این افزونه چی کار باید کرد؟ممنون از دوستان 1 لینک به ارسال
Mobin 1669 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 شما به جای تابع get_the_modified_date از تابع the_modified_date استفاده کنید 3 لینک به ارسال
Sepehr2015 263 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 این مشکل رو از کجا برطرفش کنیم ؟ ( فایل ضمیمه رو ببینید ) لینک به ارسال
Mobin 1669 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 با سلامکدوم مشکل؟نام کوتاه در تاریخ؟parsidate برای نمایش تاریخ از قالب استاندارد date خود php استفاده میکنه برای نمایش ماه به صورت کامل به جای M از F استفاده کنید 2 لینک به ارسال
Sepehr2015 263 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 آره نام کوتاه در تاریخ ، ممنون آقای قاسمپور ، مشکل من اینجاست که نمیدونم از کجا باید این فایل رو ویرایش کنم و M رو تبدیل کنم به F لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 آره نام کوتاه در تاریخ ، ممنون آقای قاسمپور ، مشکل من اینجاست که نمیدونم از کجا باید این فایل رو ویرایش کنم و M رو تبدیل کنم به Fتابع نمایش تاریخ را پیدا کنید و فرمت را تنظیم کنیدhttp://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_time 3 لینک به ارسال
Sepehr2015 263 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 ممنون آقا پارسا ، الان سوال من اینه ، کدوم فایل رو باید ویرایش کنم و فرمت رو تنظیم کنم ؟ ( توی استایل نبود ! ) لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 ممنون آقا پارسا ، الان سوال من اینه ، کدوم فایل رو باید ویرایش کنم و فرمت رو تنظیم کنم ؟ ( توی استایل نبود ! )داخل فایلهای phpindex, single, category, tag, search , archive , ... 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری