theahoura 0 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 سلام دوستان در در سرور لوکال (زمپ) دارم سایت طراحی میکنم و همچنین براش شبکه هم ساختم اما وقتی روی ورود به داشبورد ساب دامین برای تغییر قالب یا سایر تنظیمات کلیک میکنم وارد نمیشه و پیام خطا میده. میشه راهنمائی کنید؟یک سوال دیگه اینکه تغیرات اج تی اکسس و وی هاست یکبار برای همیشه است یا برای هر ساب دامین باید یکبار دیگه کد اضافه کرد ؟ نقل قول لینک به ارسال
Parsa 23,463 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 چه خطایی؟تنظیمات htaccess , wp-config را انجام دادید؟فقط نیاز به یکبار تنظیم هست 3 نقل قول لینک به ارسال
theahoura 0 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 همونطور که در تصویر می بینید از این قسمت نمیتونم وارد داشبورد بشم و خطا میده مثل صفحه ای که موجود تیست! تصویر خطا را هم ضمیمه کردم.کدهای مربوط بهhtaccess , wp-config رو هم اضافه کردم.ضمناً خوشحال میشم اگر از ارتباط سریعتری با شما استفاده کنم ... نقل قول لینک به ارسال
Parsa 23,463 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 این طور که در کد مشخص هست 404 داده میشهاحتمالا فایل htaccess مشکل دارد 1 نقل قول لینک به ارسال
theahoura 0 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 این طور که در کد مشخص هست 404 داده میشهاحتمالا فایل htaccess مشکل داردبرای وردپرس 3.8 میدونید از کدوم کد برای دخیره در htaccess باید استفاده کرد. چند مدل کد هست که هیچکدوم کار نمیکنه نقل قول لینک به ارسال
Parsa 23,463 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 کدی که وردپرس تعیین میکنهبا توجه به محل نصب وردپرس هست و مشکلی نداردبرای تست وردپرس را در پوشهای نصب کنید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .