ghasemia81 14 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 سلام.دوستان من افزونه RSS Poster PRO رو نصب کردم وباهاش کار میکنم ولی یه مشکل داره.تصویر شاخص رو خالی میذاره.وحتی به صورت دستی هم نمیشه گذاشتش.آدرس آپلودش هم اینه:wp-content/plugins/RSSPoster_PRO/cacheبه نظر شما باید چیکار کنم تا تصویر شاخص هم اضافه کنه و خالی نذارتش؟ لینک به ارسال
Parsa 23,463 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 افزونه محتوای فید رو میخونه؟در فید تصویر هست؟ 1 لینک به ارسال
ghasemia81 14 ارسال شده در دی 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) آره.تصویر هم هس.تصاویرو خودکار تو این آدرس آپ میکنهwp-content/plugins/RSSPoster_PRO/cacheفکر میکنم اگر آدرس آپلودشو بتونم عوض کنم تصاویر شاخصش هم درس بشه.حالا چجوری عوضش کنم؟یا چیکار کنم؟ ویرایش شده دی 92 توسط ghasemia81 لینک به ارسال
Parsa 23,463 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 این آدرس کش هستاگر با تغییر این آدرس مشکل حل میشودافزونه رو ویرایش کنید و تغییر آدرس ذخیره تصاویراما معمولا این پوشهها برای ذخیره موقت هست 2 لینک به ارسال
Morteza 34,186 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 نسخه ای که داریداستفاده می کنید پولی و پرمیوم هست 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده