رفتن به مطلب
ssll

فانکشن پربازدیدترین مطالب همراه با کد فراخوانیش

پست های پیشنهاد شده

یه اموزش در همین مورد در قسمت آموزش ها بود که فراخوانیش با کوئری هست . چون میگن کوئری به دیتابیس فشار می یاره من میخوام فراخوانیش رو یه جور دیگه انجام بدیم البته باز هم نظر اساتید مهمه . من یه مثال بزنم که فراخوانی یه جور دیگه انجام میشه بزنم تا بهتر منظورمو میرسونم . این فانکشن مطالب محبوب هست


function tie_popular_posts($pop_posts = 5 , $thumb = true){
global $wpdb , $post;
$orig_post = $post;

$popularposts = "SELECT ID,post_title,post_date,post_author,post_content,post_type FROM $wpdb->posts WHERE post_status = 'publish' AND post_type = 'post' ORDER BY comment_count DESC LIMIT 0,".$pop_posts;
$posts = $wpdb->get_results($popularposts);
if($posts){
global $post;
foreach($posts as $post){
setup_postdata($post);?>
<li <?php tie_post_class(); ?>>
<?php if ( function_exists("has_post_thumbnail") && has_post_thumbnail() && $thumb ) : ?>
<div class="post-thumbnail">
<a href="<?php echo get_permalink( $post->ID ) ?>" title="<?php printf( __( 'Permalink to %s', 'tie' ), the_title_attribute( 'echo=0' ) ); ?>" rel="bookmark"><?php tie_thumb(); ?><span class="overlay-icon"></span></a>
</div><!-- post-thumbnail /-->
<?php endif; ?>
<h3><a href="<?php echo get_permalink( $post->ID ) ?>" title="<?php echo the_title(); ?>"><?php echo the_title(); ?></a></h3>
<?php tie_get_score(); ?> <span class="date"><?php the_time('d F Y'); ?> <?php the_time('H:i'); ?> </span>
<pp class="ppost-meta">
<?php if(!function_exists('how_long_ago')){the_time('j F Y'); } else { echo how_long_ago(get_the_time('U')); } ?>
</p>
</li>
<?php
}
}
$post = $orig_post;
}

و این هم کد فراخوانیش


<?php tie_popular_posts( $posts_number ) ?>

میخوام اینجوری مطالب رو برای پربازدیدترین مطالب فراخوانی کنم( البته اگه اینجوری باز به دیتابیس فشار نیاد) . سپاس

ویرایش شده توسط ssll

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

در این کد هم کویری هست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ببخشید دیگه چون اطلاعاتم ضعیف هست اینجوری میپرسم . ؟کوئری برای دیتابیس فشار وارد میکنه ؟ 2- چند نوع کوئری داریم و کدومش بهتر هست و از کجا میتونم آموزش های در مورد هر کدوم پیدا کنم 3_ ایا تعداد کوئری های مورد استفاده شده در یک سایت تا چه حدی باشه و اینکه اگه بخوایم در ابزارک ها از کوئری استفاده کنیم مشکل ساز هست یا خیر؟ 4_ سوال اخر از کجا میتونیم تعداد کوئری هایی که در پوسته استفاده شده رو بدست آوریم . سپاس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

تمام برنامه‌های وب که دارای دیتابیس هستند از کویری استفاده میکنند

در کل بستگی به هاست دارد و هیچ محدودیتی نیست

http://codex.wordpress.org/Class_Reference/WP_Query

http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-show-number-of-queries-and-page-load-time-in-wordpress/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

در کد های اول چه طوری هش دسته رو اضافه کنم ؟ میخوام این کد محبوبترین مطالب یه دسته رو نمایش بده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

در کد های اول چه طوری هش دسته رو اضافه کنم ؟ میخوام این کد محبوبترین مطالب یه دسته رو نمایش بده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...