hostdg 29 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 با سلامنسخه 1.3.4 منتشر شدمشکلات اصلی نمایش تاریخ حل شدانشالاه در نسخه بعدی با ووکامرس - بادی پرس-بیبی پرس سازگار خواهد شدو مشکلاتی که با یک سری از پلاگینها داشته حل خواهد شدlمن وردپرس شبكه دارم نسخه به ورژن جديد آپديت كردم انجام شد اما خطا داد به لاين 191 update.php لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 خطا از افزونه نیستاگر مشکلی دیدید افزونه رو دستی نصب کنید 1 لینک به ارسال
pershianix 1 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 افزونه ی فوق العاده ایه ولی متاسفانه متاسفانه و متاسفانه با ووکامرس مشکل داره و با اینکه فارسی ساز ووکامرس رو نصب میکنم باز هم ووکامرس، انگلیسی میمونه. مشکل از کجاست؟ آیا امیدی هست که این مشکل هم برطرف بشه تا بتونیم از این افزونه ی عالی استفاده کنیم؟ ممنون. 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 اصلانگران نباشید. آپدیت بعدی برای هماهنگی با ووکامرس هست و مشکلات با ووکامرس حل میشه و 100% هماهگ میشه 10 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 آقا مرتضی حالا که اینهمه سایت فارسی با کدهای فارسی قبلی ساخته شده،به نظرتون بهتر نیست که همون کدهای فارسی سازی (jdate و ایناها) رو توی این افزونه هم استفاده کنید؟مثلا من خودم چون حوصله عوض کردن کدها رو توی قالب ندارم، اصلا تابحال افزونه شما رو نصب نکرده ام توی هیچکدوم از سایتهام! 5 لینک به ارسال
rasivell 352 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 مرتضی جان ترجمه خودتون رو گذاشتید یا هنوز نه؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 نسخه بروز شده اولیه هست 1 لینک به ارسال
hosseinbrusli 119 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 خسته نباشید دوستان .... واقعا این بسته عالیه ... از شر جلالی خلاص شدیم ............... هیچ فشاری به سرور نمیاره این افزونه ... فوق العاده ساده .... اما بسیار حرفه ای و پیچیده ....... کار افزونه عالیه .... مطمئنا اگر اندک باگ هاش گرفته بشه عالی میشه ........ دوستان خدا قوت. 4 لینک به ارسال
NWWG 21 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 دوستان ما بشدت به افزونه slimstat نیازمندیم (در حال حاضر به علت افزونه تاریخ از کار افتاده) اگر اصلاح این مورد در دستور کار نیست بفرمایید تا به جلالی بازگرد کنیم اگر هم اصلاحیه بزودی انجام میشه حدودش رو بگید تا منتظر بمونیم.از بروزرسانی های پیاپی شما ممنونیم. 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 یکسری افزونه ها هستن که از بیس وردپرس استفاده میکنن مثل همین slimstatبرای همین مجبوریم برای اینها یک پچ به بسته اضافه کنیم. چند افزونه دیگه هم هستن که دوستان معرفی کردن.در حال بررسی راه حل قطعی هستیم. 5 لینک به ارسال
iAmin 405 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 من تا حالا در چند تا قالب استفاده کردم مشکلی نبودممنون 1 لینک به ارسال
mehrdad_k 26 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 اصلانگران نباشید. آپدیت بعدی برای هماهنگی با ووکامرس هست و مشکلات با ووکامرس حل میشه و 100% هماهگ میشه ممنون آقا مرتضی از زحمات شما و همکارانظمن اینکه منتظر ورژن بعدی هستیم با دوستمون هم عقیده ام ...آقا مرتضی حالا که اینهمه سایت فارسی با کدهای فارسی قبلی ساخته شده،به نظرتون بهتر نیست که همون کدهای فارسی سازی (jdate و ایناها) رو توی این افزونه هم استفاده کنید؟مثلا من خودم چون حوصله عوض کردن کدها رو توی قالب ندارم، اصلا تابحال افزونه شما رو نصب نکرده ام توی هیچکدوم از سایتهام!منم به همین دلیل کامل روی این افزونه نیومدم... لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 مستندات کامل + توضیحات لازم برای انتقال به بسته رو قبلا دادیم دیگه حوصله ندارید از دست ما کاری برنمیاد چون نمیشه از همون اسم توابع استفاده کنیم 3 لینک به ارسال
hosseinbrusli 119 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 سلام خدمت دوستان ....آخرین به روز رسانی بسته پارسی ساز که منتشر شده به نظرم باعث کند شدن لود ادیتور وردپرس شده . به طوریکه از زمان گلیک روی دکمه " افزدون نوشته" تا زمان بارگذاری کامل ادیتور بین 15 تا 20 ثانیه طول میشکه! در صورتیکه قبلا نهایتا تو 10 ثانیه لود میشد. نمیدونم شاید مشکل از مرورگر یا اینترنت من باشه! شایدم مشکل از آخرین به روزرسانی این پلاگین باشه. فقط گفتم اطلاع بدم که در صورت نیاز بررسی بشه. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در خرداد 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 روی ادیتور کار خاصی انجام نمیشه فقط راست چینیش فعال میشهکندی لود این روزهای وردپرس بخاظر استفاده از سرویس فونت گوگل هست که از پروتوکول امن داره استفاده میکنه و برای حالت معمول باعث کندی لود برای کاربران ایرانی شده.با پروکسی تست کنید ببینید همون مقدار لود طول میکشه؟ 3 لینک به ارسال
hosseinbrusli 119 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 اینترنت من پارس آنلاینه و متاسفانه مدام ip پروکسی من و مسدود میکنه!! و میره تو لیست سیاه ... کلا با پروکسی سایت خودمو به سختی لود میکنم ......... برای همین با پر.کسی بیشتر از 20 ثانیه طول میکشه. اگر مسیرم به کافی نت خورد با پرو.کسی های دیگه چک میکنم و نتیجه رو همین جا اعلام میکنم. لینک به ارسال
HamedPC 1 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام . آیا برنامه ای برای استفاده شدن ویجت تقویم فارسی دارید به افزونه ؟ لینک به ارسال
boy-hercule 0 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام. اول بابت این افزونه یه خسته نباشید بهتون می گم که واقعا کارتون عالیه.یه سوال داشتم.تو قسمت "نمایش پارسی اعداد" فقط چند قسمت خاص رو میشه انتخاب کرد تا اعداد رو فارسی نشون بده.چطور میشه کاری کرد که کل قالب همچین قابلیتی رو داشته باشه؟ مثلا الان قسمت Footer قالب من هنوز داره اعداد رو انگلیسی نشون میده.بعد قسمت "تعداد نظرها" هم با اینکه از تو تنظیمات فعالش کردم باز داره اعداد رو انگلیسی نشون میده. این رو چطوری می تونم درستش کنم؟ممنون لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام . آیا برنامه ای برای استفاده شدن ویجت تقویم فارسی دارید به افزونه ؟بله برای نسخه بعدی (نه بروزرسانی) اضافه می کنیمسلام. اول بابت این افزونه یه خسته نباشید بهتون می گم که واقعا کارتون عالیه.یه سوال داشتم.تو قسمت "نمایش پارسی اعداد" فقط چند قسمت خاص رو میشه انتخاب کرد تا اعداد رو فارسی نشون بده.چطور میشه کاری کرد که کل قالب همچین قابلیتی رو داشته باشه؟ مثلا الان قسمت Footer قالب من هنوز داره اعداد رو انگلیسی نشون میده.بعد قسمت "تعداد نظرها" هم با اینکه از تو تنظیمات فعالش کردم باز داره اعداد رو انگلیسی نشون میده. این رو چطوری می تونم درستش کنم؟ممنونلطفا در تاپیک جدید مطرح کنیدتا اگر مشکل دوست دیگه ای بود بتونه براحتی پیدا کنه 2 لینک به ارسال
iMajid7 31 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلامبروزرسانی یا نسخه جدید این wp-parsidate کی میاد ؟ من در این تاپیک مشکلمو گفتم ولی کسی جوابی نداده ، لطفا راهنمایی کنید .............. لینک به ارسال
dejavupink 0 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) با سلامنسخه 1.3.4 منتشر شدمشکلات اصلی نمایش تاریخ حل شدانشالاه در نسخه بعدی با ووکامرس - بادی پرس-بیبی پرس سازگار خواهد شدو مشکلاتی که با یک سری از پلاگینها داشته حل خواهد شدسلامممنونم از زحمتتون برای ارائه این افزونه خوب.من یه مشکلی با همین ورژن دارم و اون اینه که متاسفانه با افزونه Admin in English with Switch سازگار نیست. این افزونه برای من خیلی ضروریه چون سایتم فارسیه ولی بخش ادمین اون باید انگلیسی باشه.امکانش هست یه بررسی کنید؟مرسی. ویرایش شده تیر 93 توسط dejavupink لینک به ارسال
hosein88 8 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلاممن روی دوتا از سایت هام نصب کردمتوی تنظیماتش که میرم و تیک میگذارم و ذخیره میکنم ، هیچ تغییری ایجاد نمیشودتصویر: لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلامبروزرسانی یا نسخه جدید این wp-parsidate کی میاد ؟من در این تاپیک مشکلمو گفتم ولی کسی جوابی نداده ، لطفا راهنمایی کنید ..............همونجا بهتون جواب میدمسلامممنونم از زحمتتون برای ارائه این افزونه خوب.من یه مشکلی با همین ورژن دارم و اون اینه که متاسفانه با افزونه Admin in English with Switch سازگار نیست. این افزونه برای من خیلی ضروریه چون سایتم فارسیه ولی بخش ادمین اون باید انگلیسی باشه.امکانش هست یه بررسی کنید؟مرسی.چه ناهماهنگی وجود داره؟ بگید تا بررسی کنیمسلاممن روی دوتا از سایت هام نصب کردمتوی تنظیماتش که میرم و تیک میگذارم و ذخیره میکنم ، هیچ تغییری ایجاد نمیشودافزونه کَش دارید؟ یا کَش فعال شده؟ لینک به ارسال
hosein88 8 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 همونجا بهتون جواب میدمچه ناهماهنگی وجود داره؟ بگید تا بررسی کنیمافزونه کَش دارید؟ یا کَش فعال شده؟قبلا فعال بوده الان خذفش کردممربوط به اون میشه؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 شاید!روی یک رودپرس معمولی روی همون سرور تست کنید.اگر مشکل باقی موند یک تاپیک جدید بزنید تا بررسی کنیم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری