14 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان و اساید محترم لطفا راهنمایی کنید.

قالب سایت من هر چی پست میذارم همه رو داخل صفحه اول نمایش میده مثلا 100 تا پست ک میذارم نشون میده همشو در صورتی ک وقتی به صفحه بعد میرم همون تعدادی رو نمایش میده که داخل تنظیمات گفتم مثلا 10 پست

چطوری میشه درستش کرد؟

سورس index رو قرار میدم


<?php get_header(); ?>
<h1>دانلود فیلم با لینک مستقیم</h1>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/right-sidebar.php'); ?>
<div id="center">
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(3) ) : else : ?> <?php endif; ?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php if (in_category('1')) continue; ?>
<div class="post">
<div class="post_top">
<h2><a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?> </a></h2>
<a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?> "><img alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/go.png" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="go" /></a>
<br style="clear:both;" />
<h4>دسته بندی : <?php the_category(', ') ?></h4>
<h6><?php the_time('j F Y'); ?>  |  <?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يك نظر', '% نظر'); ?></h6>
<a title="2film" href="http://facebook.com/sharer.php?u=<?php the_permalink() ?>"><img alt="film & serial" title="3film" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/fb.png" alt="go" title="Facebook" class="fb" /></a>
</div>
<div class="post_middle"><br></br>
<div class="text">

<?php the_content(__('')); ?>

<br>
<div class="tag">
<img alt="3film" title="3film" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/tag.png" alt="pic" title="Tag" />
<h6>برچسب ها:</h6><?php the_tags('') ?></h6>

<br style="clear:both;" />
</div>
</div>
</div>
<div class="post_bottom">
<h6>تعداد بازدید : <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></h6>
<h5><a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>" class="blue">ادامه مطلب</a></h5>
<div class="plus"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>
</div>
</div>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>
<div id="page">
<h6>صفحات :</h6>
<ul>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
</ul>
</div>
</div>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/left-sidebar.php'); ?>
<br style="clear:both;" />
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش آمدین.

index.html فایل پیوست شد.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

sm-mahdavi عزیز ابتدا تشکر و بعد از تشکر باید بگم بازم کار نکرد همه پست ها رو در همون صفحه اصلی قرار میده.

اگه امکانش هست قالبو پ.خ کنم ی نگاه کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه کوئری کار نکرد احتمال زیاد باید از تنظیمات اختصاصی پوسته تعداد پست ها رو مشخص کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تنظیمات اخنصاصی پوسته کجاست؟؟من فایل ها رو براتون پ.خ کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از حلقه ریست کنید


<?php
wp_reset_query();
if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان این حلقه رو باید کجا بزارم؟

من در آخر گذاشتم ولی بازم کار نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قسمت زیر را در کد خودتون پیدا کنید:

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

قبل از آن کد زیر را قرار دهید:

wp_reset_query();

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان این مشکل فقط توی صفحه اصلیه یعنی وقتی پیج بعد رو میزنی همون تعدادی رو که داخل تنظیمات وارد کردمو نمایش میده

محمد جان بازم مشکل رفع نشد متاسفانه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد مشکلی نداره

یک بار بدون سایدبار تست کنید


<?php get_header(); ?>
<h1>دانلود فیلم با لینک مستقیم</h1>
<?php //include (TEMPLATEPATH . '/right-sidebar.php'); ?>
<div id="center">
<?php //if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(3) ) : else : ?> <?php endif; ?>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php if (in_category('1')) continue; ?>
<div class="post">
<div class="post_top">
<h2><a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?> </a></h2>
<a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?> "><img alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/go.png" alt="<?php the_title(); ?>" title="<?php the_title(); ?>" class="go" /></a>
<br style="clear:both;" />
<h4>دسته بندی : <?php the_category(', ') ?></h4>
<h6><?php the_time('j F Y'); ?>  |  <?php comments_popup_link('بدون نظر', 'يك نظر', '% نظر'); ?></h6>
<a title="2film" href="http://facebook.com/sharer.php?u=<?php the_permalink() ?>"><img alt="film & serial" title="3film" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/fb.png" alt="go" title="Facebook" class="fb" /></a>
</div>
<div class="post_middle"><br></br>
<div class="text">

<?php the_content(__('')); ?>

<br>
<div class="tag">
<img alt="3film" title="3film" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/images/tag.png" alt="pic" title="Tag" />
<h6>برچسب ها:</h6><?php the_tags('') ?></h6>

<br style="clear:both;" />
</div>
</div>
</div>
<div class="post_bottom">
<h6>تعداد بازدید : <?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></h6>
<h5><a title="<?php the_title(); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>" class="blue">ادامه مطلب</a></h5>
<div class="plus"><?php if(function_exists('the_ratings')) { the_ratings(); } ?></div>
</div>
</div>
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>
<div id="page">
<h6>صفحات :</h6>
<ul>
<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>
</ul>
</div>
</div>
<?php include (TEMPLATEPATH . '/left-sidebar.php'); ?>
<br style="clear:both;" />
<?php get_footer(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان لاین 5 مشکل داره پاکش کردم ولی بازم مشکل داره.

لینک دانلود قالبو میذارم لطفا نگاه کنید.

http://download.freescript.ir/templates/interfilm[FreeScript.ir].zip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را انتهای فایل header.php قرار دهید

<?php wp_reset_query(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان بازم مشکل حل نشد.

بنده همونطوری ک گفتید اون کد رو به آخر هیدر قالب اضافه کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه ای برای صفحه بندی یا موثر روی پست ها نصب نکردید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط nasenaderi

      سلام به همه عزیزان
      مدتی هست هنگام افزودن محصول جدید ، قسمت برچسب هام تغییر کرد و حالت عادی نداره در عکس توضیح دادم
      الان میخوام مثل قبل بشه
      چون از افزونه wordpress-keyword-tool استفاده میکنم و الان دیگه برچسب ها رو وارد نمیکنه
      البته در قسمت نوشته ها این مشکل رو ندارم
      لطفا اگر میتونید کمکم کنید

    • توسط mgharahi
      سلام.
      وقت همگی بخیر.
      من جدیدا یه مشکلی خوردم. وقتی کاربر داخل سایت روی یه پستی کلیک میکنه سایت میره به صفحه اصلی سایت. URL سایت درسته. یعنی Url اون مقاله صفحه اصلی رو باز میکنه.
      این مشکل بعد از نصب وردپرس وجود نداشت و تقریبا دو ماهی درست کار میکرد. ولی از وقتی تم رو عوض کردم این مشکل پیش اومده. تم های مختلف رو هم امتحان کردم و حتی تم رو برگردوندم به تم اصلی ولی مشکل حل نشد.
    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده