RedPlus 1,585 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 سلام من نميدونم واسه كجا ميخواين ولي اين دوتا :<?php bloginfo('name'); ?> ...........................Title of the blog<?php the_title() ?> .....................Displays the posts/pages title 4 نقل قول لینک به ارسال
imanfakhar 26,231 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 کد اول آرایش سایت رو به هم می زنه و بستگی به نوع طراحی قالب داره عنوان صفحات را جایگزین نام سایت می کنه که در رابطه با سئو اشتباهه 6 نقل قول لینک به ارسال
A-fshin 1,936 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 درود یک ابهامی برا من به وجود اومده داشتم یکی از سایت ها رو بررسی می کردم.برای صفحه ی نخست اینکار اشتباست درسته ؟ : مثلا سایت دانلودها h1 رو برای عنوان مطالب در صفحه ی نخست قرار داده و حدود 18 تگ h1 در صفحه ی نخست داره.در صورتی که هر تگ h1 رو بخوایم برای عنوان مطالب در نظر بگریم باید در همون صفحه ی خودش(single) در نظر گرفت.آیا این موردی که دانلودها اجرا کرده هم درسته یا غلط؟ چون این سایت تو صفحه ی اول گوگل هست مسلما سئو باید براش مهم باشه. نقل قول لینک به ارسال
imanfakhar 26,231 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 صفحه نخست اصولا نباید ایندکس بشه و باید nofollow باشه چون مرتبا در حال تغییره در صورتی که سایت درست سئو شده باشه مهم نیست که در صفحه اول چه تگهایی وجود داره 3 نقل قول لینک به ارسال
Alireza Xn 1,644 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 خب من میخوام عنوان سایتم رو توی <h1> بزارممیتونید اسم سایت رو در یک جای دیگه در قالب در تگ H1 قرار بدید کاری که خودم کردم و کاملا هم استاندارد هستش . نقل قول لینک به ارسال
hichkas62 2 ارسال شده در 17 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 17 شهریور سلام و ارادت منک ل این تایپیک را خوندم اما باز متوجه نشدم الان پست های من هیچ گونه تگی را شامل نمیشه من اگه بخوام به عنوان پست ها تگ بدم باید چه کدی را در کدام فایل ها قرار بدم ؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,767 ارسال شده در 22 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 22 شهریور در در ۱۴۰۱/۶/۱۷ در 19:45، hichkas62 گفته است : منک ل این تایپیک را خوندم اما باز متوجه نشدم سلام یه تایپیک جدید ایجاد کنید و سوال یا مشکتون رو به صورت کامل بیان کنید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .