رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان خسته نباشيد... من از كد زير براي دو قسمت دانلود با لينك مستقيم يعني به صورت عادي و يه قسمت ديگر براي براي اعضا استفاده ميكنم.ولي وقتي دانلود با لينك مستقيم رو انتخاب ميكنم زير فايل دانلود مينويسه بايد براي دانلود عضو شويد در صورتي كه لينك نداره.ولي وفتي براي اعضا انتخاب ميكنم تنها براي اعضا نمايش ميده.يه برسي بكنيد


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php endif; ?>
</div>

=========================================

<?php if (is_user_logged_in()){
echo '<a href="';
$src=get_post_custom_values("vip"); echo $src[0];
echo '"><img title="dl" src="" alt="" width="" height="" /></a>';
}
else {
echo "برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.";
};
?>
</div>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام.

<?php
if (is_user_logged_in()) {
echo get_post_meta($post->ID, "download", true);
} else {
echo '<p>برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.</p>';
}
?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون استاد ولي ميشه بگين اين كد چيكار ميكنه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

تست کنید:

<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ){ ?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php } ?>
</div>

=========================================

<?php if (is_user_logged_in()){
?>

<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="" alt="" width="" height="" /></a>

<?php
}
else {
echo "برای نمایش لینک عضویت باید عضو شوید.";
}
?>
</div>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php endif; ?>
</div>

من خیلی متوجه مشکلتون نشدم اما این کد حداقل این ایراد رو داره که در بخش if با تگ a شروع می شه و با بستن تگ li در نتیجه در زمانی که شما برای این زمینه مقدار نگذاری و if اجرا نشه یه تگ بازه li به وجود می آد که می تونه کل کدهای بعدیش رو تحت شعاع قرار بده یا تگ li رو به صورت کامل به داخل if منتقل کنید و یا بسته شدنش را هم به بیرون شرط منتقل کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

الان متوجه مشکلتونم شدم

شما می خواهید یا لینک دانلود مستقیم دیده بشه یا اگر بیننده عضو بود لینک دانلود VIP و اگر نبود یک نوشته برای عضویت

اگر اینطوره ساختار کدتون اشتباهه و باید به شکل زیر تغییر کنه


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else
if (is_user_logged_in()){
?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
}
else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>
<?php endif;?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ببيند من منظورم اينه كه ميخوام وقتي زمينه دل خواه download فعال بود همه بتونن دانلود كننن و وقتي زمينه دلخواه VIP فعال بود فقط دوستاني كه عضو هستند بتونن دانلود كنن ؟ الان كد زير اين كارو انجام ميده.


<?php if( get_post_meta($post->ID, "download", true) ): ?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "download", true); ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else
if (is_user_logged_in()){
?>
<li>
<a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "vip", true); ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
}
else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>
<?php endif;?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) && ! is_user_logged_in() ): ?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else:
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
endif;
?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

و:

<?php
if(get_post_meta($post->ID, "download", true)) {

echo get_post_meta($post->ID, "download", true);

} else if(get_post_meta($post->ID, "VIP", true)) {

if (is_user_logged_in()) {

echo get_post_meta($post->ID, "VIP", true);

} else {

echo 'Please login.';

}

}
?>

mspsoft عزیز:

اگر امکانش هست سوال خود را به صورت کامل توضیح دهید تا در پاسخگویی، موردی گنگ نباشد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال


<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) && ! is_user_logged_in() ): ?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a><br /></li>
<?php else:
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} else {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
endif;
?>

واقعا از انجمن اصلی ورد پرس فعال ترین خسته نباشید خدا قوت.

ولی متاسفانه بازم نشد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

شما خواستتون رو کامل مطرح نکردید. واسه همین کسی نمیتونه به سوال شما جواب بده

به هر حال

در کد زیر: برای کاربران غیر عضو لینک دانلود معمول به همراه پیغام نمایش داده میشه

برای کاربران عضو لینک معمول + لینک vip نمایش داده میشه



<?php
$download = get_post_meta($post->ID, "download", true)
$vip = get_post_meta($post->ID, "vip", true)
if( (! empty($download)) ){?>
<li><a href="<?php echo $download; ?>"><strong>دانلود با لينك مستقيم</strong></a></li>
<?php
}
if ((! empty($vip)) && is_user_logged_in()){
?>
<li><a href="<?php echo $vip; ?>"><img title="dl" src="آدرس عکس" alt="" width="طول عکس" height="عرض عکس" /></a></li>
<?php
} elseif((! empty($vip))) {
echo '<li>برای نمایش لینک دانلود باید <a href="آدرس سایت /wp-login.php?action=register">عضو شوید </a></li>.';
}
?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط SNSA
      سلام
      من یک نوجوان ۱۵ ساله هستم که علاقه مند برنامه نویسی و تحصیل در رشته آی تی هستم 
      شاید بگین الآن سنم برای انتخاب رشته کمه و بعدش نظرم عوض میشه ولی من دوساله تصمیمم رو گرفتم و براش تلاش میکنم
      در این راه به مشکل برخوردم از اونجایی که میخوام برای هدفم در المپیاد شرکت کنم نیازمند یادگیری زبان ++c هستم اما علاقه شدیدی به زبان python دارم اما نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
      بگم که از هرکدوم کمی بلد هستم و الآن گیج شدم
      اگر کسی در المپیاد کامپیوتر شرکت کرده ممکنه کمکم کنه؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام.
      این مشکل اعصاب منو خورد کرده و اصلا نمیدونم چکار کنم. تو گوگل هم چیزی نمیدونم راجبش پیدا کنم.
      هرچی از المان های ویژوال کامپوزر استفاده میکنم تو طراحی برگه ها هیچ کدومش نمایش داده نمیشن. مثلا از المان های "آخرین محصولات" و "محصولات ویژه" که تو دسته ووکامرسن استفاده میکنم نشون داده نمیشن. یا از اسلایدر ها.
      چکار کنم دقیقا؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام دوستان خسته نباشید.
      من به تازگی و با هزار مشکل و بی تجربگی سایت فروشگاهیه وردپرسی زدم. یه مشکل اساسی که در حال حاضر دارم دلاره. بله دلار. متاسفانه الان نوسانات نرخ دلار به انقد زیاده که باعث میشه قیت محصولات سایت من خیلی بالا پایین بشه و منم نمیتونم هر دقیقه بیام قیمتارو دستی بروز کنم. مخصوصا وقتی که محصولام زیاد بشه بعدا. الان میخواستم ببینم که راهی یا افزونه ای هست که بتونم متنی یا نوشته ای رو از سایت دیگر بگیرم و تو سایت خودم بگنجانم؟ من دقیقا میخوام اینکارو کنم:   میخوام یه قیمتی رو از یه سایت مد نظرم بگیره و ضربدره قیمت دلاری که در سایت tjgu.org نوشته شده بکنه، و در قسمت قیمت محصول درج کنه حاصل رو.
       
      واقعا این قضیه مهمه برام. خیلی لطف میکنید جواب بدید.
    • توسط MahdiBo
      با سلام 
      من نیاز دارم که بتونم به صورت دستی و دلخواه جدا از محصولات بتونم فاکتوری برای مشتری داخل پنل کاربریش ایجاد کنم 
      و کاربر بتونه اونو پرداخت کنه با دراگاه
       
      میخواستم بدونم افزونه ای هست برای این کار؟ رایگان یا پولی فرقی نداره
      ممنون مبشم کسی بتونه کمکم کنه 
    • توسط nasenaderi
      سلام به همه عزیزان
      مدتی هست هنگام افزودن محصول جدید ، قسمت برچسب هام تغییر کرد و حالت عادی نداره در عکس توضیح دادم
      الان میخوام مثل قبل بشه
      چون از افزونه wordpress-keyword-tool استفاده میکنم و الان دیگه برچسب ها رو وارد نمیکنه
      البته در قسمت نوشته ها این مشکل رو ندارم
      لطفا اگر میتونید کمکم کنید

×
×
  • اضافه کردن...