Ghasem Paran 333 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 کد را دوباره تست کردم ، درست بود.مشل از آدرس فایل است.داخل آدرس فایل [] استفاده شده که با اشتباه میشود.اگر از این آدرس استفاده کنید :http://dl.songsong.ir/Download/music/Full%20Album/Shahab%20Tiam/Tak%20Ahang/Shahab%20Tiam%20-%20Manoto%20[128].mp3کار نمیکنه ، اما اگر از این استفاده کنید :http://dl.songsong.ir/Download/music/Full%20Album/Shahab%20Tiam/Tak%20Ahang/Shahab%20Tiam%20-%20Manoto%20-128.mp3کار میکنه. 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 بهتره از بخش content شورتکد استفاده کنید لینک به ارسال
mijoo 0 ارسال شده در دی 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 آقا دم همگی گرمممنون ازتونموفق باشید. لینک به ارسال
TO FAN 1 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) منم همین مشکل رو دارم میشه راهنمایی کنید؟اون کد ها رو توی فاکشن میذارم و فرخوانی میکنم نمیشه ویرایش شده بهمن 92 توسط TO FAN لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 منم همین مشکل رو دارم میشه راهنمایی کنید؟اون کد ها رو توی فاکشن میذارم و فرخوانی میکنم نمیشه چه مشکلی دقیقا؟چه کدی؟ 1 لینک به ارسال
TO FAN 1 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 حل شد مستر پارسا فقط اون تکس اریا که با فرمان فراخوانیش میکنم اندازه کادر مطلبم میاد(بزرگه)اون کول اینا هم کم زیاد کردم ولی کوچیک نشد :rolleyes: لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 حل شد مستر پارسا فقط اون تکس اریا که با فرمان فراخوانیش میکنم اندازه کادر مطلبم میاد(بزرگه)اون کول اینا هم کم زیاد کردم ولی کوچیک نشد :rolleyes:بهتره به فیلد کلاس دهید و استایل width آن را تنظیم کنیدکول؟ 2 لینک به ارسال
MahTV 2 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 سلام دوستانمن یه مشکل تو این کد textarea دارموقتی متنی با چند سطر میخوام توش بنویسم به شکلمتن<br />به<br />این<br />شکل<br />نمایش<br />داده<br />میشهباید چیکار کنم که <br /> تو متن نمایش داده نشه؟اگه میتونید یه کد بهم معرفی کنیدمیخوام که کادر اسکرول دار باشهممنون میشم جواب بدید لینک به ارسال
MahTV 2 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 دوستان لطفا جواب بدید لینک به ارسال
MahTV 2 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 افزونه ای چیزی؟ کسی نداره که بتونم باهاش یه کادر متن که اسکرول بشه بسازم و تو پست قرار بدم؟؟ لینک به ارسال
MahTV 2 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) خب وقتی دیدم کسی جواب نمیده خودم دست به کار شدم و نتیجه<pre>متن مورد نظر<textarea cols="" form="" name="یک نام وارد کنید" rows="" placeholder=""></textarea></pre>کد صحیح و بدون مشکل textarea ویرایش شده شهریور 94 توسط lor3da لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری