shahin69

شماره گذاری سطرها

5 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من اطلاعات از دیتابیس واکشی میکنم

میخوام در کنار هر سطر شماره باشه 1,2,3,4

یعنی در هنگام نمایش سطرها شماره گذاری بشن؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر هدفتون چاپشه که می تونید توی تگ ol بخونیدشون یا با counter-reset


body {
counter-reset:query;
}
.query p{
counter-increment:query;
}
.query p:before {
content:counter(query);
}

ولی اگر منظورتون ردیف دیتابیسه که در جدولشون ستون ID بگذارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم ردیف دیتابیس

id که نمیشه اعداد درست و مرتب نشون نمیده

میخوام به ترتیب نشون بده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه ستون داخل جدول تعریف کنید به نام id. بعد auto increment تعریفش کنید که خودش از 1 بزنه بره جلو.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان راهشو پیدا کردم


$id=1;
while($row = mysql_fetch_array($result))
{
echo "<tr>";
echo "<td>".$row['nam']."</td> ";

echo " <td>".$id++."</td>";
echo "</tr>" ;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pese
      سلام
      با افزونه کیوفرم quform در سایتم فرم زدم اطلاعات توسط کارفرمایان و کارجویان در سایتم توسط فرم ثبت می شود.
      حالا من پایگاه داده ام رکوردهاش خیلی زیاد شده برای پیدا کردن کارفرما باید فرمی درست کنم تا از طریق کد ملی و یا نام و یا تلفن بتوانم به مشخصات کامل آن کارفرما سریع دسترسی داشته باشم.
      افزونه کیو فرم آیا فقط اطلاعات را فقط ارسال می کنه به دیتابیس من ؟؟؟؟ آیا نمی شه فرمی را با همان نوشت که بتوانم اطلاعاتی را از پایگاه داده استخراج کنم اگر می شه لطفا راهنمایی کنید .
      عکس و توضیحات کامل باشه
    • توسط kamalmajd
      با سلام و عرض ادب
      ارور زیر چه چیزی را بیان میکند و چگونه حل میشود؟
      Notice: Undefined offset: 0 in /home/…/wp-content/plugins/wp-parsidate/includes/fixes- permalinks.php on line
    • توسط hosseiny.mahdi
      از افرادی که به صورت تمام وقت تمایل به همکاری دارند دعوت میشود رزومه کاری خود را به شماره انتهای آگهی واتساپ نمایند تا پس از بررسی و مصاحبه با شرایط مناسب دعوت به همکاری شوند.
      ⁦⚙️⁩ موارد تخصصی مورد نیاز:
      ⚫طراح حرفه ای سایت
      ⚫متخصص وردپرس
      ⚫تسلط به پلاگین های وردپرس
      ⚫مسلط به امنیت وردپرس
      ⚫تسلط به css , html5,php , jQuery , JavaScript
      ⚫تسلط به سئو تکنیکال و محتوا
      ⚫تسلط به سفارشی سازی قالب ها و افزونه ها
      ⚫تسلط به اختصاصی سازی قالب وردپرس بصورت بهینه و استاندارد
      ⚫تسلط به AdWords , webmaster tools , analytics
      ⚫توانایی پیاده سازی سایت از روی طرح های psd
      ⚫تسلط به کنترل پنل های هاستینگ
      ⚫تسلط به طراحی ریسپانسیو
      ⚫تسلط به UI ,UX
      ⚫تسلط به عیب یابی و رفع مشکلات وردپرسی
      ⚫ مسلط به لینک سازی صحیح داخلی و خارجی
       
      ⁦⚙️⁩ موارد شخصیتی مورد نیاز :
      ⚫ تعهد کاری بالا و منظم
      ⚫ متخصص حرفه ای در کار خود
      ⚫ سابقه کار حداقل ۲ سال
      ⚫ نمونه کار قوی و متعدد
      ⚫توانایی تجزیه و تحلیل و حل مسئله
      ⚫ مستعد و خلاق
      ⚫ صفر تا صد مسلط به طراحی سایت
      ⚫ متعهد به زمان‌بندی
      ⚫ انجام وظایف محوله با نهایت دقت و ظرافت
      ⚫پایبند به اصول اخلاقی در تعاملات بین فردی و سازمانی
      ⚫ توانمندی کار تیمی
      ⚫ تمایل به ارتقاء و پیشرفت
      ⁦⚙️⁩ برخی ویژگی‌های مشمول:
      ⚫ حقوق ثابت عالی
      ⚫ ایاب و ذهاب
      ⚫ بیمه تامین اجتماعی
      ⚫ عیدی
      ⚫ پاداش
      ⚫ کارمزد مجزا برای هر پروژه
      ⚫ قابلیت ارتقاء جایگاه
      ⚫ نزدیک مترو
      ⚫از ۹ صبح تا ۱۸ و پنجشنبه ها تا ۱۴
      ⚫استخدام کارآموزان قوی(پس از یک ماه کارآموزی و رضایت)
       
    • توسط ra.moh
      سلام وقت به خیر
      میخوام افزونه ای بنویسم که مطالب درج شده در یک دسته خاص رو انتخاب کنه و بعدا من تو افزونه ام رو اون مطالب کارهایی رو انجام بدم اما تو جدول wp_posts نمیدونم برای واکشی دسته شرط رو به چه صورت بنویسم؟!!!
      آخه تو این جدول هیچ اشاره ای از categoryid نشده
      میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
      سپاسگزارم
    • توسط Reka
       

        برای نوشتن یک متن در فایل از تابع fwrite() در زبان PHP استفاده میشود.

      این تابع دو مقدار ورودی دریافت میکند، مقدار ورودی اول یک شی از نوع File handler (هندلر) بوده و مقدار دوم رشته ای (String) که میخواهیم درون فایل نوشته شود را مشخص میکند.
       
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, $txt); نوشتن درون فایل با تابع fwrite

      میتوانیم تابع fwrite() را روی یک فایل باز شده چندین بار صدا بزنیم و در ادامه اطلاعات نوشته شده قبلی، اطلاعات دیگری بنویسیم. برای مثال قطعه کد زیر یک متن را در دو خط پشت سر هم درون فایل مینویسد.
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); در پایان کار با فایل، می بایست فایل باز شده را ببندیم و مشخص کنیم که دیگر با این فایل کاری نداریم. در صورتی که عملیات بستن فایل انجام نشود، تغییرات انجام شده روی فایل اعمال نخواهد شد.

      برای بستن فایل باز شده از تابع fclose() استفاده میکنیم که به عنوان تنها ورودی، متغیر مربوط به File Handler را ورودی میگیرد.
      fclose($file); اکنون فایل options.ini ما محتوایی مشابه زیر خواهد داشت.
      This is a test text! This is a test text!