alisafari 12 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 با سلامدوستان قالب یه سایت دانلود هست که دارم طراحی میکنم ، یه مشکلی توش دارم ، کارفرما گفته برای هر پست یه ایکن مخصوص بذارممثلا پستهایی که برنامه هستند ، عکس یک سی دی پستهایی که کتاب هستند ، عکس یک کتابمن ایکن هاشو طراحی کردم ولی نمی دونم چطوری به وردپرس بفهمونم مثلا اگه پست نرم افزار بود و در دسته نرم افزار بود این آیکن سی دی و اگر کتاب بود ایکن کتاب رو نشون بده.لطفا راهنمایی کنید...ممنون لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 با زمینه دلخواه می تونید این کارو انجام بدید همچنین می تویند برای اون بخش از کد زیر استفاده کنید و برای هر دسته یک استایل مجزا قرار بدید.class="cat-<?php get_cat_ID( $cat_name ) ?>" 3 لینک به ارسال
alisafari 12 ارسال شده در آذر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 ممنونولی میشه واضح تر بگید دقیقا از این کد چجوری استفاده کنم لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) مثلا کد زیر را داخل حلقه پست ها قرار بدید بعد با توجه به class ی که برای هر دسته نسبت به id اون دسته ایجاد میشه با css می تونید برای هر نوع پستی یک آیکون در نظر بگیرید.<div class="cat-<?php get_cat_ID( $cat_name ) ?>"></div> ویرایش شده آذر 92 توسط سعید شعبانی 1 لینک به ارسال
alisafari 12 ارسال شده در آذر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 ممنونمن اینو باید در حلقه بذارم بعد تو مرورگر سورس صفحه رو ببینم بعد بیینم هر دسته چه ای دی یا دسته ای داره و بعد بهش استایل بدم ، درسته؟ لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 ممنونمن اینو باید در حلقه بذارم بعد تو مرورگر سورس صفحه رو ببینم بعد بیینم هر دسته چه ای دی یا دسته ای داره و بعد بهش استایل بدم ، درسته؟بله. از داخل داشبورد وردپرس هم می تونید آی دی دسته ها را پیدا کنید 1 لینک به ارسال
alisafari 12 ارسال شده در آذر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 درستهمثلا ای دی نرم افزار 11 هست ، اینجوری میشه :#11{.........}یه چیز دیگه ، این کد شما رو دقیقا کجای حلقه قرار بدم! لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) فرق نمی کنه کجا قرارش بدید فقط داخل حلقه باشه. فقط به این توجه کنید که قبل از id دسته ها یک پیشوند قرار بدید چونکه id باید با حرف شروع بشه نه با عدد. مثل زیر#cat-11{.........} ویرایش شده آذر 92 توسط سعید شعبانی 2 لینک به ارسال
alisafari 12 ارسال شده در آذر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 دستت دردنکنهخدا خیرت بده 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری